Το Bright Data Collector κάνει την απόξεση ιστού εύκολη [No-Code Solution]

Πολλοί οργανισμοί εκτελούν scraping ιστού για να εξάγουν πληροφορίες από το Διαδίκτυο και να τις κανονίσουν και να τις αναλύσουν για να τροφοδοτήσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Ωστόσο, εάν συνεχίσετε να εκτελείτε απόξεση ιστού με μη αυτόματο τρόπο, να επισκέπτεστε εκατοντάδες ιστότοπους και να εξάγετε δεδομένα συνεχώς, μπορεί να γίνει μια επίπονη εργασία (και επικίνδυνη).

Μπορεί να αντιμετωπίσετε γεωγραφικούς περιορισμούς ή να αποκλειστείτε από αυτούς τους ιστότοπους, καθώς όλοι θέλουν να προστατεύσουν τα δεδομένα τους.

Επομένως, η χρήση ενός εργαλείου όπως ένας συλλέκτης δεδομένων μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να το πετύχετε.

Ένας καλός συλλέκτης δεδομένων θα σας βοηθήσει να διαγράψετε δεδομένα με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποιοτικά δεδομένα για να κάνετε προβλέψεις, να βελτιώσετε τις διαδικασίες και να διαμορφώσετε τις λειτουργίες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τι σημαίνει συλλογή δεδομένων, τους τύπους και τις τεχνικές της και στη συνέχεια θα σας παρουσιάσω μερικά από τα καλύτερα εργαλεία συλλογής δεδομένων.

Ας αρχίσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι η συλλογή δεδομένων;

Η συλλογή δεδομένων είναι μια διαδικασία συλλογής και ανάλυσης συγκεκριμένων τμημάτων πληροφοριών για την επίλυση ορισμένων ερωτήσεων και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Στοχεύει στο να βρει τα πάντα για ένα δεδομένο θέμα. Μετά τη συλλογή δεδομένων, στη συνέχεια υποβάλλεται σε μια διαδικασία ελέγχου υποθέσεων προκειμένου να εξηγηθεί ένα συγκεκριμένο πράγμα ή γεγονός.

Η συλλογή δεδομένων θα μπορούσε να γίνει για διάφορους λόγους, όπως η πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων και πιθανοτήτων.

Και το εργαλείο που βοηθά στη συλλογή δεδομένων είναι ένα λογισμικό συλλογής δεδομένων ή συλλογής δεδομένων. Έρχεται με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που βοηθούν στην πλήρη διαδικασία συλλογής δεδομένων.

Τύποι συλλογής δεδομένων

Η συλλογή δεδομένων εμπίπτει σε αυτές τις δύο κύριες κατηγορίες – πρωτογενή και δευτερεύουσα συλλογή δεδομένων.

Συλλογή Πρωτογενών Δεδομένων

Η συλλογή πρωτογενών δεδομένων περιλαμβάνει τη διαδικασία συλλογής ακατέργαστων δεδομένων στην πηγή ή πρωτότυπα δεδομένα για συγκεκριμένο σκοπό, είτε πρόκειται για απόξεση ιστού, έρευνα ή οποιονδήποτε άλλο στόχο. Επιπλέον χωρίζεται σε δύο τύπους:

  • Ποσοτική συλλογή δεδομένων: Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την ποσοτική συλλογή δεδομένων, όπως η συλλογή δεδομένων μέσω τηλεφώνου, email, ηλεκτρονικά ή πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτές οι μέθοδοι απαιτούν μαθηματικούς υπολογισμούς για κατανόηση και παρουσιάζονται με αριθμούς. Παραδείγματα αυτών των μεθόδων θα μπορούσαν να είναι ερωτηματολόγια με ερωτήσεις κλειστού τύπου, παλινδρόμηση, διάμεσος, μέσος όρος και τρόπος λειτουργίας.
  • Ποιοτική έρευνα: Πρόκειται για μια μέθοδο συλλογής δεδομένων που δεν περιλαμβάνει μαθηματικούς υπολογισμούς ή αριθμούς. Βασίζεται σε στοιχεία που δεν είναι ποσοτικά μετρήσιμα, όπως τα συναισθήματα ή τα συναισθήματα του ερευνητή. Τέτοιες τεχνικές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ερωτηματολόγια ανοιχτού τύπου, συνεντεύξεις σε βάθος, διαδικτυακές έρευνες και δεδομένα που συλλέγονται από διαδικτυακές κοινότητες, διαδικτυακά φόρουμ, ομάδες κ.λπ.

Δευτερεύουσα Συλλογή Δεδομένων

Η δευτερογενής συλλογή δεδομένων περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων από δεύτερο χέρι που συλλέγονται από κάποιον που δεν είναι ο αρχικός χρήστης. Αυτό σημαίνει ότι, σε αυτή τη διαδικασία, συλλέγετε υπάρχοντα δεδομένα από δημοσιευμένα βιβλία, διαδικτυακές πύλες, περιοδικά κ.λπ. Αυτή η διαδικασία είναι ευκολότερη και λιγότερο δαπανηρή.

Σε αυτόν τον τύπο συλλογής δεδομένων, μπορείτε να λάβετε όλες τις πληροφορίες που αναλύθηκαν από κάποιον πριν. Η δευτερογενής συλλογή δεδομένων περιλαμβάνει δύο τύπους δεδομένων:

  • Δημοσιευμένα δεδομένα: Θα μπορούσαν να προέρχονται από κρατικές εκδόσεις, ένα podcast, ιστότοπους, δημόσια αρχεία, στατιστικά και ιστορικά έγγραφα, εμπορικά περιοδικά, τεχνικά αρχεία, επιχειρηματικά έγγραφα κ.λπ.
  • Μη δημοσιευμένα δεδομένα: Θα μπορούσαν να προέρχονται από επιστολές, ημερολόγια και αδημοσίευτες βιογραφίες.

Έτσι, η επιλογή ενός μεταξύ πρωτογενούς και δευτερογενούς συλλογής δεδομένων εξαρτάται από τη συγκεκριμένη περιοχή έρευνας, τον τύπο εξειδικευμένης θέσης, την ευκαιρία, τον στόχο του έργου και ούτω καθεξής. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο για να πάρετε έξυπνες αποφάσεις.

  Τι είναι το COBOL και γιατί τόσα πολλά ιδρύματα βασίζονται σε αυτό;

Πλεονεκτήματα του Εργαλείου συλλογής δεδομένων

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, ένα εργαλείο συλλογής δεδομένων ή ένας συλλέκτης δεδομένων είναι λογισμικό που χρησιμοποιείται για συλλογή δεδομένων μέσω ερωτηματολογίων σε χαρτί, ερευνών, περιπτωσιολογικών μελετών, έρευνας, παρατήρησης και ούτω καθεξής.

Εφόσον μια μελέτη, ανάλυση, έρευνα ή απόξεση ιστού γίνεται για διάφορους σκοπούς, πρέπει να φροντίσετε να συλλέξετε γνήσια, ποιοτικά δεδομένα που θα οδηγήσουν σε αξιόπιστες λύσεις για ένα δεδομένο πρόβλημα. Εδώ είναι απαραίτητη η χρήση ενός καλού εργαλείου συλλογής δεδομένων. Προσφέρει πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα για να κάνει τη διαδικασία συλλογής δεδομένων σας εύκολη και ικανοποιητική.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη της χρήσης ενός εργαλείου συλλογής δεδομένων.

Ακρίβεια

Τα σύγχρονα εργαλεία συλλογής δεδομένων διαθέτουν μια τεράστια βιβλιοθήκη αξιόπιστων πληροφοριών. Αυτή η βάση δεδομένων ενημερώνεται επίσης συχνά για να σας προσφέρει νέες, ενημερωμένες πληροφορίες που δεν είναι μόνο σχετικές με τον οργανισμό σας αλλά και ακριβείς.

Γρηγορότερα

Οι συλλέκτες δεδομένων βοηθούν στην επιτάχυνση της διαδικασίας απόξεσης ιστού ή έρευνας. Ο λόγος είναι ότι συνδέεται με μια βάση δεδομένων με τεράστιες, χρήσιμες πληροφορίες στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή με μερικά κλικ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διεξάγετε την έρευνά σας εν κινήσει ή στο γραφείο ή στο σπίτι σας. Επιταχύνει την πλήρη διαδικασία συλλογής δεδομένων και σας εξοικονομεί άφθονο χρόνο.

Λιγότερα Σφάλματα

Αν και μπορείτε να συλλέξετε με μη αυτόματο τρόπο δεδομένα για την περίπτωση χρήσης σας, μπορεί να περιλαμβάνει ανθρώπινα σφάλματα. Ωστόσο, η χρήση ενός αποκλειστικού εργαλείου συλλογής δεδομένων θα σας παρέχει ακριβείς και συνεπείς πληροφορίες για να τροφοδοτήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τον στόχο σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε την ακεραιότητα της έρευνας, της μελέτης ή της απόξεσης ιστού σας.

Καλύτερα Αποτελέσματα

Εφόσον λαμβάνετε πλήρη, αξιόπιστα, χωρίς σφάλματα και σχετικά δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο συλλογής δεδομένων για τον επιδιωκόμενο σκοπό σας, θα επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα αντί να κάνετε λάθη που μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερα προβλήματα. Η χρήση ακριβών, συναφών, πλήρων και αξιόπιστων δεδομένων θα σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις και σωστές προβλέψεις.

Συλλογή δεδομένων έναντι παραδοσιακών λύσεων απόξεσης Ιστού

Οι παραδοσιακοί ξύστρες ιστού μπορεί να είναι ευέλικτοι, αλλά μπορεί να είναι χρονοβόροι και απαιτούν περισσότερη προσπάθεια. Είναι προφανές, ειδικά αν έχετε να κάνετε με μεγάλους όγκους δεδομένων. Δεδομένου ότι το Διαδίκτυο έχει τρισεκατομμύρια δεδομένα, που αποτελούνται από τόσες πολλές έρευνες, φόρουμ, διαδικτυακούς ιστότοπους, αναφορές και ούτω καθεξής, η εξαγωγή σχετικών, χρήσιμων πληροφοριών αποτελεί πρόκληση.

Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο εργαλείο συλλογής δεδομένων όπως το Bright Data Collector, μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα γρήγορα, εύκολα και με λίγο πιο συναρπαστικό τρόπο.

Με τόσους πολλούς συλλέκτες δεδομένων που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, πολλοί δυσκολεύονται να επιλέξουν έναν. Δείτε λοιπόν πώς να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο συλλογής δεδομένων για τις ανάγκες σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό εργαλείο συλλογής δεδομένων;

Όταν επιλέγετε ένα εργαλείο συλλογής δεδομένων, αναζητήστε αυτές τις πτυχές:

  • Χρήσιμα χαρακτηριστικά: Επιλέξτε έναν συλλέκτη δεδομένων που διαθέτει λειτουργίες χρήσιμες για τις περιπτώσεις χρήσης σας. Αξιολογήστε τις απαιτήσεις σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εργαλείο που μπορεί να σας προσφέρει τις δυνατότητες που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Πρέπει επίσης να ενσωματωθεί με άλλα εργαλεία για να διευκολύνει την εργασία χρησιμοποιώντας μόνο ένα εργαλείο.
  • Εύκολο στη χρήση: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο έναν συλλέκτη δεδομένων, βρείτε έναν εύκολο στη χρήση. Πρέπει να έχει απλή αλλά ισχυρή διεπαφή, εύκολη πλοήγηση και εύκολη προσβασιμότητα.
  • Προσιτές τιμές: Επενδύστε σε ένα εργαλείο που εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας, αλλά έχει ένα καλό σύνολο χρήσιμων λειτουργιών. Το παν είναι να βρεις την ισορροπία. Επίσης, ελέγξτε για μια δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε πώς λειτουργεί για εσάς.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα καλό εργαλείο συλλογής δεδομένων, το Bright Data Collector είναι μια καλή επιλογή. Ας μάθουμε για αυτό το εργαλείο για να αποφασίσουμε αν θα λειτουργήσει για εσάς.

Πώς μπορούν να βοηθήσουν το Bright Data;

Το Bright Data Collector είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για τη συλλογή δεδομένων και την απόξεση ιστού. Διαγράφει δεδομένα από το Διαδίκτυο σε κλίμακα χωρίς απαιτήσεις υποδομής. Μπορεί να εξαγάγει άμεσα δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο κοινό από οποιονδήποτε ιστότοπο, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε τις απαιτήσεις απόξεσης ιστού ή έρευνας.

  Τι είναι το OTG Storage;

Μπορείτε να επιλέξετε να ξύσετε δεδομένα ιστού είτε σε παρτίδες είτε σε πραγματικό χρόνο. Απλώς αξιολογήστε τις απαιτήσεις σας και χρησιμοποιήστε το Bright Data Collector για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Bright Data Collector: Βασικά χαρακτηριστικά

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του Bright Data Collector είναι:

Χωρίς πλατφόρμα κώδικα

Απλοποιήστε τις προσπάθειές σας για απόξεση ιστού χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα χωρίς κώδικα του Bright Data Collector. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε καμία κωδικοποίηση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λύση και να πραγματοποιήσετε απόξεση.

Προηγουμένως, αυτή η διαδικασία ήταν περίπλοκη, απαιτώντας από τους προγραμματιστές να ρυθμίσουν σωστά το εργαλείο. Απαιτούσε επίσης ειδικούς στην απόκτηση δεδομένων στην απόξεση δεδομένων ιστού και τη διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης.

Επομένως, με μια πλατφόρμα χωρίς κώδικα, το Bright Data Collector γίνεται εύκολο στη χρήση για όλους, είτε είστε προγραμματιστής είτε έμπειρος ειδικός στην εξαγωγή δεδομένων. Θα σας εξοικονομήσει πολλές ώρες, πόρους και χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε σε άλλες σημαντικές εργασίες.

Προκατασκευασμένα Πρότυπα και Λειτουργίες Κωδικοποίησης

Θα λάβετε προκατασκευασμένα πρότυπα κωδικοποίησης και λειτουργίες στη φιλοξενούμενη λύση του Bright Data. Αυτό θα διευκολύνει τη δημιουργία ενός εργαλείου απόξεσης ιστού εύκολα σε κλίμακα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συλλέγετε δημόσια διαθέσιμα δεδομένα ιστού πιο γρήγορα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το JavaScript IDE του. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το API τους σε μια ροή εργασίας και να απολαύσετε μια βελτιωμένη και ομαλή διαδικασία συλλογής δεδομένων.

Το Bright Data Collector προσφέρει πρότυπα απόξεσης ιστού για αναζητήσεις προϊόντων Amazon, σπίτια Zillow, προφίλ και αναρτήσεις Instagram, Χάρτες Google, Twitter, λεπτομέρειες αναρτήσεων στο Facebook, σελίδες περιγραφής προϊόντων Walmart και πολλά άλλα.

Απρόσκοπτη Δόμηση

Το Bright Data Collector χρησιμοποιεί αλγόριθμους AI για την απρόσκοπτη αντιστοίχιση, καθαρισμό, επεξεργασία, δομή και σύνθεση των μη δομημένων δεδομένων ενός ιστότοπου πριν από την παράδοση. Έτσι, τα σύνολα δεδομένων που λαμβάνονται θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για ανάλυση πιο γρήγορα.

Αυτοματοποιημένη ευελιξία

Οι δομές σελίδων στους ιστότοπους συνεχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, η απόξεση δεδομένων από τέτοιους ιστότοπους θα μπορούσε να είναι προκλητική και μπερδεμένη. Αλλά μην ανησυχείτε. Το Bright Data Collector προσφέρει μια εξαιρετική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στις δομικές αλλαγές στους ιστότοπους και να εξάγει χρήσιμα δεδομένα για να τροφοδοτήσει τη διαδικασία ανάλυσής σας.

Enterprise-Grade Scaling

Η συλλογή δεδομένων σε κλίμακα απαιτεί ισχυρή υποδομή υλικού και λογισμικού καθώς και χρόνο και πόρους. Αυτή είναι μια δαπανηρή συμφωνία και θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό εμπόδιο για οργανισμούς με περιορισμένους προϋπολογισμούς.

Αλλά το Bright Data Collector μπορεί να σας βοηθήσει εδώ. Θα συλλέγει ακριβή, χρήσιμα δεδομένα εύκολα και αξιόπιστα σε κλίμακα. Δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε δαπανηρή υποδομή υλικού ή λογισμικού, εξοικονομώντας έτσι χρήματα.

Συμμόρφωση

Η συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς στην περιοχή ή τη χώρα σας είναι σημαντική. Όχι μόνο θα σας γλιτώσει από κυρώσεις, αλλά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών, των πελατών και των υπαλλήλων σας.

Το Bright Data Collector συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των GDPR, EU και CCPA. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε απόξεση ιστού χωρίς ανησυχίες. Αυτή η προσπάθεια προστασίας δεδομένων θα σας βοηθήσει επίσης να περάσετε τους ελέγχους γρήγορα.

Ευστροφία

Η Bright Data Collector έχει καθιερώσει βέλτιστες πρακτικές και ολοκληρωμένες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτής της πλατφόρμας διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία των δεδομένων. Αυτός είναι ο λόγος που το εμπιστεύονται όχι μόνο εταιρείες όλων των σχημάτων και μεγεθών, αλλά και από κυβερνήσεις και πανεπιστήμια.

Ισχυρή υποδομή δικτύου μεσολάβησης

Το Bright Data διαθέτει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κορυφαία στον κλάδο υποδομή δικτύου μεσολάβησης. Και το Data Collector είναι χτισμένο πάνω σε αυτήν την υποδομή. Επομένως, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία πρόσβασης σε οποιονδήποτε δημόσιο ιστότοπο. Θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, όπως γεωγραφικούς περιορισμούς, προσβασιμότητα κ.λπ. Έτσι, μπορείτε να εξαγάγετε δεδομένα από οπουδήποτε θέλετε που είναι δημόσια διαθέσιμα.

Λειτουργεί σαν επιχειρηματικός συνεργάτης

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης είτε να αξιοποιήσετε τους πόρους ανάπτυξής της. Οι προγραμματιστές, οι διαχειριστές προϊόντων και οι διαχειριστές λογαριασμών του μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα να λύσετε τα επιχειρηματικά σας προβλήματα και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας για να σας βοηθήσουν να σημειώσετε μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Πώς λειτουργεί το Bright Data Collector;

Η χρήση του Bright Data Collector δεν απαιτεί να είστε κωδικοποιητής ή ειδικός στο web scraping. Αντίθετα, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα εύκολα χωρίς να χρειάζεστε την απαραίτητη βοήθεια.

  Πώς να μοιράζεστε και να εκχωρείτε υπενθυμίσεις σε iPhone και iPad

Μπορείτε να εργαστείτε με αυτό σε τρία απλά βήματα:

Επιλέξτε ένα πρότυπο

Επιλέξτε ένα προκατασκευασμένο πρότυπο ωδής από τις δεδομένες επιλογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα από την αρχή αντί να χρησιμοποιείτε προκατασκευασμένα πρότυπα.

Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε καταχωρίσεις προϊόντων στο Amazon, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο για την αναζήτηση προϊόντων της Amazon.

Προσαρμογή

Το επόμενο βήμα είναι να προσαρμόσετε ή να αναπτύξετε την προβλεπόμενη ξύστρα ιστού χρησιμοποιώντας τις προκατασκευασμένες λειτουργίες απόξεσης του Bright Data Collector.

Εάν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε, δεν πειράζει. Αυτή η λύση χωρίς κώδικα είναι το λογισμικό σας για να δημιουργήσετε ένα web scraper από την αρχή χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη επιλογή. Ωστόσο, εάν ξέρετε να κωδικοποιείτε, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτό. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον κώδικα για να κάνετε την ξύστρα πιο κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας.

Σε πραγματικό χρόνο ή παρτίδα

Αφού δημιουργήσετε το web scraper για τη συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης, επιλέξτε πότε θέλετε να λαμβάνετε τα δεδομένα – σε παρτίδες ή σε πραγματικό χρόνο. Η συχνότητα δεδομένων εξαρτάται απόλυτα από τις ανάγκες σας. Επομένως, αξιολογήστε πρώτα τις ανάγκες σας και μετά επιλέξτε μία επιλογή για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Μορφή και παράδοση

Σε αυτό το βήμα, πρέπει να επιλέξετε τη μορφή αρχείου στην οποία θέλετε να ανακτήσετε δεδομένα. Θα μπορούσε να είναι CSV, JSON, XLSX ή NDJSON.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή όπου θέλετε να στείλετε τα δεδομένα που έχετε συλλέξει. Θα λάβετε αυτές τις επιλογές – email, webhook, API, Google Cloud, Amazon S3, MS Azure και SFTP.

Υποστήριξη πελατών

Εάν έχετε κολλήσει κάπου, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την τεχνική υποστήριξη 24/7 της Bright Data. Είναι χρήσιμοι και ενημερωμένοι για την επίλυση των προβλημάτων σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Τιμολόγηση: Bright Data Collector

Το Bright Data Collector προσφέρει δύο τύπους τιμολόγησης – συλλέκτες αυτοεξυπηρετητών και προσαρμοσμένους συλλέκτες.

Self-Serve Collector: Θα αποκτήσετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες όπως το IDE του Bright Data για να δημιουργήσετε το web scraper, ειδοποιήσεις, παρακολούθηση ποσοστού επιτυχίας, ταχύτερη απόδοση, διακομιστή μεσολάβησης βιομηχανικού επιπέδου και πολλά άλλα. Τα τιμολογιακά της σχέδια είναι:

  • Pay As You Go: 5 $ ανά 1.000 φορτώσεις σελίδων
  • Μηνιαίο πρόγραμμα: Ξεκινά από 500 $ ανά μήνα
  • Ετήσιο πρόγραμμα: Ξεκινά από 450 $ ανά μήνα

Για προσαρμοσμένους συλλέκτες, η τιμολόγηση ξεκινά από 1.000 $ ανά μήνα.

Υπάρχει επίσης μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική επιλογή για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να αποφασίσετε αν θα ταιριάζει στην περίπτωση χρήσης σας.

Εναλλακτικές λύσεις για το Bright Data Collector

Δεν ταιριάζει κάθε προϊόν σε όλους. Είτε πρόκειται για τιμολόγηση, χαρακτηριστικά ή πολιτικές, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει το Bright Data Collector για κάποιο λόγο. Έτσι, αν είστε αυτό το άτομο, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Bright Data Collector.

Oxylabs

Η δημοφιλής πλατφόρμα, Oxylabs, προσφέρει εξαιρετικό API web scraper, ώστε να μπορείτε να συλλέγετε δεδομένα χωρίς κόπο.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Συλλογή ποιοτικών δεδομένων από οποιονδήποτε ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας rotator διακομιστή μεσολάβησης
  • Συλλογή δεδομένων από 195 χώρες
  • Εύκολη παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών
  • Χωρίς συντήρηση
  • Θα πληρώσετε μόνο για δεδομένα που παραδίδονται με επιτυχία

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 7 ημέρες ή να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 99 $ ανά μήνα.

Smartproxy

Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα χωρίς κώδικα για απόξεση ιστού εκτός από το Bright Data, δοκιμάστε το Smartproxy. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις εργασίες απόξεσης ιστού και να αποθηκεύσετε με ασφάλεια δεδομένα χωρίς κωδικοποίηση.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Φοβερά έτοιμα πρότυπα απόξεσης
  • Ρύθμιση με ένα κλικ
  • Εξαγωγή δεδομένων σε CSV ή JSON
  • Cloud αποθήκευση δεδομένων
  • Δωρεάν επέκταση Chrome

Δοκιμάστε το Smartproxy ΔΩΡΕΑΝ για 3 ημέρες ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 50 $ το μήνα.

Zyte

Η Zyte προσφέρει ένα αυτοματοποιημένο API εξαγωγής δεδομένων ιστού για την αξιόπιστη, ταχύτερη και ασφαλή συλλογή δεδομένων χωρίς αποκλεισμό από ιστότοπους. Διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AI για αυτοματοποιημένη εξαγωγή για να σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε ποιοτικά δεδομένα στη δομή.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Γρήγορες απαντήσεις
  • Δεδομένα υψηλής ποιότητας από δέκα τύπους
  • Απλοποιημένο HTTP API
  • 40+ υποστήριξη γλώσσας
  • Προσαρμόζεται στις αλλαγές του ιστότοπου
  • Ενσωματωμένη διαχείριση κατά της απαγόρευσης
  • Απεριόριστη κλίμακα

Το σχέδιο τιμής του ξεκινά από 60 $ ανά μήνα και η ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή είναι διαθέσιμη για 14 ημέρες.

συμπέρασμα

Η χρήση ενός εργαλείου συλλογής δεδομένων όπως το Bright Data Collector μπορεί να διευκολύνει τη διαδικασία απόξεσης ιστού με τη διαισθητική διεπαφή, την αξιόπιστη απόδοση και τις χρήσιμες λειτουργίες του.

Έτσι, εάν είστε οργανισμός, πανεπιστήμιο ή εταιρεία έρευνας, αυτή η πλατφόρμα θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις Bright Data, ελέγξτε τις παραπάνω επιλογές και επιλέξτε αυτή με βάση τις ανάγκες σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές δημοφιλείς λύσεις απόξεσης ιστού που βασίζονται σε σύννεφο.