Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στα νήματα του Instagram

Η εφαρμογή Instagram Threads σίγουρα δεν διαθέτει μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που οι περισσότεροι χρήστες προσπαθούν να βρουν μέσα στην εφαρμογή είναι μια επιλογή ενεργοποίησης της σκοτεινής λειτουργίας. Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η Meta απλά ξέχασε να εφαρμόσει μια σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Threads, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Threads.

Αποκτήστε το Threads Dark Mode σε iOS και Android

Αν και δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Threads για εναλλαγή της σκοτεινής λειτουργίας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία χρησιμοποιώντας την παρακάτω μέθοδο.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram

Threads Dark Mode στο iOS

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Οθόνη & Φωτεινότητα και ενεργοποιήστε την εμφάνιση “Σκούρα”.

  • Τώρα, η εφαρμογή Threads θα χρησιμοποιεί τη σκοτεινή λειτουργία από προεπιλογή και μπορείτε να δείτε τα νήματα από τους αγαπημένους σας δημιουργούς και φίλους χωρίς να τυφλώνεστε με την προεπιλεγμένη λειτουργία φωτός.

Threads Dark Mode στο Android

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τη σελίδα Γρήγορες ρυθμίσεις ή μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Οθόνη. Εδώ, απλώς ενεργοποιήστε το Σκούρο θέμα.
  Πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στο Instagram και να μετακινηθείτε από τα "μου αρέσει" στις πωλήσεις

  • Η εφαρμογή Threads θα χρησιμοποιεί πλέον το σκοτεινό θέμα από προεπιλογή, εφόσον το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε σκοτεινή λειτουργία.

Σημείωση: Παρουσιάσαμε τα βήματα χρησιμοποιώντας ένα Pixel 7a, αλλά τα βασικά βήματα θα είναι τα ίδια και σε άλλα smartphone.

Χρησιμοποιήστε Threads σε Dark Mode στον Ιστό

Το Threads δεν διαθέτει επί του παρόντος μια πλήρη εφαρμογή ιστού και ο μόνος τρόπος που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στον ιστό είναι να κατευθυνθείτε απευθείας στο προφίλ ενός χρήστη στο πρόγραμμα περιήγησής σας, όπως το Προφίλ Beebom στα νήματα. Ωστόσο, εάν περιηγείστε σε θέματα στον Ιστό, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σκοτεινή λειτουργία.

  Πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο λογότυπο Threads στο επάνω μέρος της σελίδας και θα εναλλάσσεται μεταξύ σκοτεινής και φωτεινής λειτουργίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ποιο θέμα σας αρέσει περισσότερο.