Πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram

Εκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Instagram, την πιο γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η δυνατότητα κοινής χρήσης σημαντικών γεγονότων ζωής με αγνώστους και ανταλλαγής οπτικού περιεχομένου με άλλους χρήστες είναι το κλειδί για την ελκυστικότητά του. Δυστυχώς, οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν την ασφάλεια και το απόρρητο στο διαδίκτυο, ειδικά οι νεότεροι. Εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορεί να κινδυνεύσετε εάν αποκαλύψετε πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες. Αν ψάχνετε τρόπους να κρατήσετε κάποιον από προβλήματα, το να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή του δραστηριότητα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ναι, είναι δυνατό να παρακολουθείτε εξ αποστάσεως τις δραστηριότητες κάποιου στο Instagram χωρίς πρόσβαση στον λογαριασμό του. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram και τους τρόπους παρακολούθησης του τι βλέπει κάποιος στο Instagram.

Πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Ποια είναι η χρήση της κατάστασης δραστηριότητας στο Instagram;

Η λειτουργία Κατάσταση δραστηριότητας του Instagram εμφανίζει την τελευταία φορά που ήσασταν στην εφαρμογή, όπως ακριβώς και η κατάσταση δραστηριότητας που βρέθηκε στο Facebook Messenger και στο WhatsApp. Αν και αυτή τη στιγμή είναι απενεργοποιημένο στον λογαριασμό σας από προεπιλογή, είναι προτιμότερο να είστε ασφαλείς. Η λειτουργία κατάστασης δραστηριότητας της δυνατότητας Άμεσων μηνυμάτων (DM) ενημερώνει τους ανθρώπους πότε ήσασταν για τελευταία φορά στο διαδίκτυο και εάν χρησιμοποιείτε το Instagram αυτήν τη στιγμή. Μόνο όσοι ακολουθούν ο ένας τον άλλο μπορούν να δουν ο ένας την κατάσταση του άλλου. Εάν κάποιος σας ακολουθεί, αλλά δεν τον ακολουθήσετε ξανά, δεν θα μπορεί να δει την κατάστασή σας.

  Πώς να δείτε ποιος είδε τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Όταν πηγαίνετε να κοινοποιήσετε μια ανάρτηση από τη ροή σας, μια μικροσκοπική πράσινη κουκκίδα θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομα της λαβής Instagram και την εικόνα προφίλ του χρήστη τόσο στη λίστα φίλων όσο και στα εισερχόμενα DM, εάν είναι ενεργοί στην πλατφόρμα. Επομένως, εάν δείτε μια πράσινη κουκκίδα δίπλα στο όνομα κάποιου, σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος στο Instagram. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Instagram σε κάποιο βαθμό.

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή εμφανίζει μόνο την κατάστασή σας στο διαδίκτυο και την ώρα που χρησιμοποιήσατε για τελευταία φορά την εφαρμογή. Οι αναρτήσεις που σας αρέσουν ή σχολιάστε δεν θα είναι ορατές στους φίλους σας.

Μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram;

Ναί. Εάν και οι δύο έχετε ενεργοποιημένη την Κατάσταση δραστηριότητας, μπορείτε να δείτε πότε ένας λογαριασμός Instagram που ακολουθείτε και κάποιος με τον οποίο επικοινωνείτε ήταν πιο πρόσφατα ενεργοί ή είναι ενεργοί αυτήν τη στιγμή. Εάν ακολουθείτε κάποιον ή έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του, θα παρατηρήσετε μια πράσινη χρονική σήμανση δίπλα στην εικόνα του προφίλ του. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη κατάσταση δραστηριότητάς τους (Για παράδειγμα: Ενεργός πριν από μία ώρα, Ενεργός χθες, Εμφανίστηκε, Πληκτρολογώντας…). Επιπλέον, όταν ανοίγετε μια συνομιλία, μπορεί να δείτε δραστηριότητα. Αλλά να θυμάστε ότι δεν θα μπορείτε να δείτε ποιος είναι ενεργός στο Instagram εάν η Κατάσταση δραστηριότητάς σας είναι απενεργοποιημένη.

Είναι δημόσιο το Ιστορικό του Instagram;

Όχι. Το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram είναι εμπιστευτικό. Ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα είναι το Instagram. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα αυτό το φιλικό προς το χρήστη εργαλείο κοινής χρήσης βίντεο και φωτογραφιών για να επεκτείνουν τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ενισχύσουν τις πωλήσεις για τις διαδικτυακές τους εταιρείες. Για όποιον χρησιμοποιεί το Instagram είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, το απόρρητο εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική ανησυχία. Αν αναρωτιέστε αν κάποιος μπορεί να δει το ιστορικό αναζήτησης που έχετε κάνει στο Instagram, η απάντηση είναι όχι. Οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν μόνο τις αναρτήσεις, τα σχόλια, τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και τις κοινοποιήσεις σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Κατάσταση δραστηριότητάς σας, εάν δεν θέλετε οι άλλοι να γνωρίζουν πότε χρησιμοποιήσατε για τελευταία φορά το Instagram.

  7 Ισχυρός επεξεργαστής GIF για βίντεο TikTok, Instagram ή YouTube grtechpc.org

Μπορείτε να παρακολουθείτε τι βλέπει κάποιος στο Instagram;

Όχι. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τι βλέπει κάποιος στο Instagram και δεν μπορείτε να δείτε τις αναζητήσεις άλλων ατόμων στο Instagram. Δεν θα εμφανιστούν αποτελέσματα από ερωτήματα Instagram άλλων χρηστών ως μέρος του αλγορίθμου. Στην πραγματικότητα, η δραστηριότητα και οι αναρτήσεις στο Instagram δεν μπορούν να κρυφτούν άμεσα. Ό,τι κι αν κάνετε, οι ακόλουθοί σας θα μπορούν να βλέπουν τα shares, τα likes και τα σχόλιά σας. Για να μειώσετε την ορατότητά σας στο διαδίκτυο, μπορείτε να επιλέξετε να τα διαγράψετε ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας. Αλλά εάν εγκαταστήσετε προγράμματα από τρίτους, μπορείτε να παρακολουθήσετε ορισμένες λεπτομέρειες. Αν και αρκετές εφαρμογές υπόσχονται να αποκαλύψουν ποιος επισκέφτηκε πρόσφατα το Instagram σας, η αλήθεια είναι ότι όλες είναι ουσιαστικά ψευδείς. Διαφορετικά, η μόνη επιλογή είναι να ακολουθήσετε κάποιον στο Instagram, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του Instagram εκεί. Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram.

Πώς να δείτε τη δραστηριότητα Instagram κάποιου στο τηλέφωνο;

Υπάρχουν 2 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δείτε τι έκανε αυτός ο χρήστης IG στο Instagram.

Μέθοδος 1: Εντοπίστε τις τελευταίες αναρτήσεις του χρήστη στο Instagram

Σημείωση: Εάν ο λογαριασμός Instagram που θέλετε να ακολουθήσετε έχει οριστεί σε Private, πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε τον χρήστη ζητώντας να τον ακολουθήσετε και περιμένοντας την αποδοχή του.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση από την κάτω γραμμή.

3. Εισαγάγετε και αναζητήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη προφίλ IG. Θα δείτε όλες τις τελευταίες δημοσιεύσεις, τροχούς και ιστορίες στο προφίλ τους στο IG.

  Πώς να περικόψετε εικόνες και βίντεο για ιστορίες Instagram

Μέθοδος 2: Επιθεωρήστε τα DM Instagram

Σημείωση: Πρέπει πρώτα να δεσμεύσετε το άτομο σε μια συνομιλία απευθείας μηνυμάτων για να δείτε πότε ήταν τελευταία φορά συνδεδεμένο στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Messenger από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία από τη λίστα.

4. Εντοπίστε την κατάσταση κάτω από το όνομα χρήστη IG στο παράθυρο συνομιλίας για να δείτε τη δραστηριότητά τους στο IG.

Πώς βλέπετε με ποιον αλληλεπιδρά περισσότερο κάποιος στο Instagram;

Οι προσωπικές πληροφορίες που μοιράζονται οι χρήστες του Instagram είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση άλλοι χρήστες. Αντίστοιχα, απαγορεύεται η παρακολούθηση των πληροφοριών κάποιου στο Instagram. Για να μάθετε ποιος έχει αφήσει τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση ενός χρήστη, μπορείτε να δείτε τόσο την ανάρτηση όσο και τα σχόλιά της. Επιπλέον, είναι χρήσιμο να κοιτάξετε τους χρήστες με ετικέτα.

Για να δείτε με ποιους αλληλεπιδράτε λιγότερο ή περισσότερο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο Παρακολούθηση.

3Α. Στη συνέχεια, πατήστε στο Ελάχιστη αλληλεπίδραση για να δείτε τους λογαριασμούς με τους οποίους έχετε αλληλεπιδράσει τις λιγότερες φορές.

3Β. Εναλλακτικά, πατήστε στο Τα περισσότερα που εμφανίζονται στη ροή για να δείτε τις περισσότερες αναρτήσεις που είδατε στη ροή σας.

Γιατί να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του άλλου στο Instagram;

Τώρα ξέρετε πώς να βλέπετε τη δραστηριότητα κάποιου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να δείτε τη δραστηριότητα ενός άλλου ατόμου στο Instagram, όπως όταν δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε έναν συνεργάτη λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν θέλετε να στοχεύσετε το δικό σας κοινό μέσων κοινωνικής δικτύωσης με περιεχόμενο που θα τους ενδιαφέρει. ή θέλετε να γνωρίσετε λίγο καλύτερα τους στενούς φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας για να ενισχύσετε τις φιλίες και τις σχέσεις σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram και να παρακολουθείτε τι βλέπει κάποιος στο Instagram με λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.