Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Clubhouse (Android & iPhone)

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse που βασίζεται στον ήχο ήταν η συζήτηση της πόλης πέρυσι. Ενώ η δημοτικότητα του Clubhouse έχει αναπόφευκτα ξεθωριάσει τώρα, η εφαρμογή εξακολουθεί να έχει το κοινό της από ακροατές και ομιλητές. Ακούγοντας τις απαιτήσεις και τα αιτήματα της βάσης χρηστών του, το Clubhouse πρόσθεσε επιτέλους ένα σκοτεινό θέμα στην εφαρμογή. Εάν είστε χρήστης Clubhouse, δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Clubhouse για Android και iOS.

Ενεργοποίηση Dark Mode στο Clubhouse (2022)

Ενεργοποιήστε τη Dark Mode Clubhouse σε Android και iOS

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Clubhouse και πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας. Από την οθόνη του προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

  Πώς να αποτρέψετε τη μετακίνηση ιστοσελίδων κατά τη φόρτωση στο Chrome [Android]

2. Θα δείτε τώρα μια νέα επιλογή “Dark Mode” στις Ρυθμίσεις. Πατήστε σε αυτό και επιλέξτε “Πάντα σε σκοτεινό θέμα” για να μεταβείτε στο σκοτεινό θέμα στο Clubhouse. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε την εφαρμογή να αναπαράγει τις προτιμήσεις θέματος της συσκευής σας σε όλο το σύστημα.

Απενεργοποιήστε το Dark Theme στο Clubhouse

Εάν δεν σας αρέσει η εφαρμογή σκοτεινής λειτουργίας του Clubhouse, μπορείτε να επιστρέψετε στο γνωστό φωτεινό θέμα. Να πώς:

1. Ανοίξτε το Clubhouse και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Όταν εμφανιστεί το προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Clubhouse.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις Instant Εφαρμογές στο Android

2. Στην καρτέλα Ρυθμίσεις, πατήστε «Σκοτεινή λειτουργία» και επιλέξτε «Πάντα σε ανοιχτό θέμα». Η εφαρμογή clubhouse θα πρέπει τώρα να επιστρέψει στο ανοιχτό θέμα.

Το Dark Theme Clubhouse δεν λειτουργεί; Εδώ είναι η Διόρθωση!

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή σκούρου θέματος Clubhouse στο τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store ή στο Apple App Store. Εάν το σκοτεινό θέμα εξακολουθεί να λείπει, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σκοτεινή λειτουργία αυτήν τη στιγμή. Ανοίξτε τη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής Clubhouse και πατήστε «Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη» στο Android. Εδώ, πατήστε το κουμπί “Clear cache” και επανεκκινήστε το Clubhouse. Θα δείτε τώρα τη νέα επιλογή σκοτεινής λειτουργίας στις ρυθμίσεις Clubhouse.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Είναι διαθέσιμη η σκοτεινή λειτουργία στο Clubhouse;

  Το Wireless Manager εξοικονομεί μπαταρία απενεργοποιώντας το WiFi όταν είναι εκτός εμβέλειας [Android]

Ναι, το Clubhouse έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το σκοτεινό θέμα σε Android και iOS. Εάν δεν βλέπετε το σκοτεινό θέμα στο Clubhouse, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

Ε: Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή Clubhouse;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Clubhouse από το Προφίλ -> Ρυθμίσεις -> Σκοτεινή λειτουργία. Έχουμε λεπτομερώς τα βήματα που απαιτούνται για την ενεργοποίηση του σκοτεινού θέματος του Clubhouse σε αυτό το άρθρο.

Ε: Γιατί δεν έχω τη σκοτεινή λειτουργία στο Clubhouse;

Εάν δεν έχετε το σκοτεινό θέμα στο Clubhouse παρά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση, μπορείτε να δοκιμάσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και να επανεκκινήσετε την εφαρμογή.

Δοκιμάστε το Dark Theme στο Clubhouse

Η ενεργοποίηση του σκοτεινού θέματος στο Clubhouse θα συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη, ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων σύνδεσης hangout αργά το βράδυ. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει πλέον το Clubhouse, έχουμε αφιερωμένους οδηγούς για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Clubhouse και να βρείτε άλλες κοινωνικές εφαρμογές ήχου όπως το Clubhouse.