Πώς να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase στο Διαδίκτυο

Η Chase είναι μια αμερικανική εθνική τράπεζα που διευθύνεται από τον οργανισμό JP Morgan Chase. Η Chase bank προσφέρει όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες, τόσο online όσο και offline. Μπορείτε να υποβάλετε τα αιτήματά σας για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες online και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας. Εάν είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής, μπορείτε να διαχειριστείτε τις τραπεζικές συναλλαγές σας χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο ή την εφαρμογή Chase. Εάν ανοίξατε πρόσφατα τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο Chase και αναζητάτε μια λύση σχετικά με τον τρόπο χρήσης των διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών για τη λήψη πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase online ή καλώντας, πώς να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase στην εφαρμογή Chase, πώς να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase χωρίς να καλέσετε και επίσης τι συμβαίνει εάν δεν ενεργοποιηθεί μια πιστωτική κάρτα Chase .

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase στο Διαδίκτυο

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase ηλεκτρονικά από τον ιστότοπο της Chase επαληθεύοντας την επιθυμητή πιστωτική κάρτα. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  16 Εργαλεία αξιολόγησης πριν από την απασχόληση που θα σας βοηθήσουν με την επόμενη πρόσληψή σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα Chase πριν φτάσει;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα Chase πριν την άφιξή της, δημιουργώντας ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Εάν η πιστωτική σας κάρτα Chase πρόκειται να φτάσει, ο λογαριασμός σας Chase ενημερώνεται με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία για να ρυθμίσετε την κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι και να τη χρησιμοποιήσετε πριν την άφιξή της. Ωστόσο, θα υπάρχει ένα ορισμένο όριο χρήσης μέχρι να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή να επαληθεύσετε την απόδειξή σας.

Ενεργοποιούνται οι πιστωτικές κάρτες Chase;

Όχι, οι πιστωτικές κάρτες Chase δεν ενεργοποιούνται. Πρέπει να τα ενεργοποιήσετε είτε καλώντας είτε επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό σας Chase στο πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή και να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase online. Όταν λάβετε την πιστωτική σας κάρτα Chase, θα βρείτε τα βήματα για την ενεργοποίησή της τυπωμένα στο έγγραφο που είναι συνημμένο στην πιστωτική σας κάρτα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα που αναφέρονται για να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase.

Τι συμβαίνει εάν μια πιστωτική κάρτα Chase δεν ενεργοποιηθεί;

Εάν δεν ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase, δεν θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας. Το μόνο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι το πιστωτικό σας σκορ θα μειωθεί σταδιακά και στην πιστωτική σας αναφορά θα εμφανίζεται η κάρτα. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα εάν θέλετε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε και αν δεν το κάνετε αμέσως, το χαμηλότερο πιστωτικό σκορ μπορεί να επηρεάσει τις μελλοντικές σας αγορές. Αυτό συμβαίνει εάν δεν ενεργοποιηθεί μια πιστωτική κάρτα Chase.

Πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν η πιστωτική σας κάρτα Chase είναι ενεργή στο διαδίκτυο;

Για να ελέγξετε εάν η πιστωτική σας κάρτα Chase είναι ενεργή στο διαδίκτυο, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Chase στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Πώς να ακυρώσετε το Xbox Game Pass σε υπολογιστή

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Είσοδος.

3. Εάν η επιθυμητή πιστωτική κάρτα εμφανίζεται με όλες τις λεπτομέρειες, όπως το τρέχον υπόλοιπο κ.λπ., αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργή στο διαδίκτυο.

Πώς ενεργοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα Chase στο Διαδίκτυο;

Για να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase online, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας και μεταβείτε στο Ιστότοπος Chase.

2. Στη συνέχεια, Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή σας.

4. Κάντε κλικ στο Περισσότερα > Επαλήθευση καρτών.

5. Κάντε κλικ στο Επόμενο και η πιστωτική σας κάρτα θα ενεργοποιηθεί με επιτυχία μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase online.

Πρέπει να καλέσετε για να ενεργοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα Chase;

Εάν διαθέτετε διαδικτυακό τραπεζικό λογαριασμό Chase, δεν χρειάζεται να καλέσετε για να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, τότε πρέπει να καλέσετε. Μόλις ενεργοποιηθεί επιτυχώς η πιστωτική κάρτα, θα μπορείτε αμέσως να τη χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase καλώντας, θα βρείτε τον αριθμό στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας Chase.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase χωρίς να καλέσετε;

Για να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase χωρίς να καλέσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Chase και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Chase.

2. Επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή σας.

3. Κάντε κλικ στο Περισσότερα.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επαλήθευση καρτών.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Επόμενο.

Η πιστωτική σας κάρτα θα ενεργοποιηθεί με επιτυχία μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase χωρίς να καλέσετε.

Πόσο καιρό μετά την ενεργοποίηση της πιστωτικής κάρτας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase αμέσως μετά την ενεργοποίησή της. Μπορείτε είτε να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase online είτε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να το κάνετε διαδικτυακά κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας Chase online ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chase. Και εκτός σύνδεσης είναι καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως για να αγοράσετε αντικείμενα σε μειωμένη τιμή.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase σας στο Διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα Chase online. Μόλις λάβετε τη χρεωστική σας κάρτα, μπορείτε στη συνέχεια να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Chase και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να την ενεργοποιήσετε.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την χρεωστική κάρτα Chase στην εφαρμογή Chase;

Για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase στην εφαρμογή Chase, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Chase.

1. Ανοίξτε το Chase Mobile εφαρμογή στο smartphone σας.

2. Εάν έχετε λάβει τη χρεωστική κάρτα, η κάρτα σας θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πατήστε σε αυτήν τη χρεωστική κάρτα.

3. Κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση κάρτας για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase στην εφαρμογή Chase.

Σε ποιον αριθμό καλείτε για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα Chase;

Μπορείτε να καλέσετε στο 800-290-3935 για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική/ΑΤΜ κάρτα Chase. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτόν τον αριθμό στο πίσω μέρος της χρεωστικής σας κάρτας. Για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα, απλώς καλέστε αυτόν τον αριθμό και η χρεωστική σας κάρτα θα ενεργοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΑΤΜ και να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή χρησιμοποιώντας το pin της χρεωστικής σας κάρτας για να ενεργοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα.

Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την προτιμώμενη κάρτα Chase Sapphire;

Εξαρτάται από το αν θα ενεργοποιήσετε την κάρτα Chase Sapphire Preferred ή όχι. Είναι πιο ωφέλιμο για όσους πρέπει να ταξιδεύουν πολύ, είτε για τη δουλειά τους είτε απλώς για να ταξιδέψουν και να φάνε και να δοκιμάσουν νέα γεύματα. Κερδίζετε περισσότερους πόντους μπόνους κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα Chase Sapphire Preferred 5 φορές περισσότερο για αγορές ταξιδιού, 3 φορές περισσότερους για φαγητό και πολύ περισσότερα οφέλη σε σύγκριση με άλλες κάρτες Chase. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε έως και 60.000 πόντους μπόνους εάν ξοδέψετε 4.000 $ σε αγορές τους πρώτους τρεις μήνες από το άνοιγμα του λογαριασμού.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε πώς να ενεργοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα Chase στο διαδίκτυο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.