Μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά το TurboTax;

Το TurboTax είναι ένα πακέτο φορολογικού λογισμικού που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία αμερικανικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος. Το TurboTax μπορεί να λειτουργήσει σε Windows, Macintosh, iOS και Android. Το TurboTax online προσφέρει την ευκολία προετοιμασίας και ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της φορολογικής σας δήλωσης εικονικά είτε από τον υπολογιστή είτε από την κινητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο. Επίσης, όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του TurboTax, η οποία είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη, ώστε να μην μπορεί κανείς να τα χειριστεί ή να τα κλέψει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες TurboTax για δηλώσεις φόρου εισοδήματος, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax και εάν μπορείτε να υποβάλετε δύο φορές στο TurboTax. Επίσης, θα μάθετε εάν μπορείτε ή όχι να επανεκκινήσετε τη φορολογική σας δήλωση στο TurboTax και τελικά πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TurboTax. Ας βουτήξουμε!

Μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά το TurboTax;

Το TurboTax προσφέρει μια δωρεάν έκδοση μόνο για απλές φορολογικές δηλώσεις, η οποία σας επιτρέπει να υποβάλετε ένα Έντυπο 1040, να διεκδικήσετε την πίστωση φόρου εισοδήματος που κερδίσατε, να συμβιβάσετε τις προηγμένες πιστώσεις φόρου για παιδιά και να αφαιρέσετε τους τόκους φοιτητικού δανείου. Εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα πλήρους εξυπηρέτησης, ένας αντιπρόσωπος θα προετοιμάσει όλα τα έγγραφά σας, θα σας καθοδηγήσει για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε φόρους και θα υποβάλει δήλωση για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax λεπτομερώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε Κυμαινόμενες Εφαρμογές (Slide Over) σε ένα iPad

Πόσες επιστροφές μπορείτε να υποβάλετε με το TurboTax;

Στο TurboTax online, μπορείτε να προετοιμάσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά μια ομοσπονδιακή δήλωση και έως και πέντε σχετιζόμενες πολιτειακές δηλώσεις χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό TurboTax. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ενιαία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να υποβάλετε έως και πέντε ομοσπονδιακές επιστροφές. Εάν θέλετε να υποβάλετε πολλές επιστροφές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση CD/Downloaded του TurboTax, όπου μπορείτε να προετοιμάσετε όσες επιστροφές θέλετε, αλλά μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά έως και πέντε επιστροφές. Για κάθε μοναδική ομοσπονδιακή φορολογική δήλωση, θα χρειαστείτε έναν ξεχωριστό λογαριασμό TurboTax.

Μπορείτε να καταθέσετε δύο φορές στο TurboTax;

Όχι, δεν μπορείτε να υποβάλετε δύο φορές στο TurboTax. Μόλις υποβάλετε μια δήλωση, δεν μπορείτε να υποβάλετε νέα δήλωση με το ίδιο SSN. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις, δεν θα τα καταφέρεις. Εάν η επιστροφή σας απορριφθεί, μόνο τότε μπορείτε να υποβάλετε νέα δήλωση, εκτός εάν δεν θα μπορείτε να υποβάλετε το ίδιο αρχείο επιστροφής δύο φορές στο TurboTax. Χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να υποβάλετε πολλές επιστροφές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά όχι περισσότερες από πέντε, και κάθε επιστροφή πρέπει να είναι μοναδική με τα μοναδικά διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά το TurboTax;

Ναι, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax. Εάν έχετε κάνει σφάλματα ή δεν είστε σίγουροι για την επιστροφή που πρόκειται να υποβάλετε, σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα επιστροφής και να ξεκινήσετε από την αρχή και να υποβάλετε μια νέα νέα επιστροφή. Καθώς δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TurboTax, μπορείτε είτε να τον απενεργοποιήσετε είτε να διαγράψετε την επιστροφή σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

  Προσδιορίστε τη μουσική που παίζει στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κοντινή συσκευή

Μπορείτε να επανεκκινήσετε τη φορολογική σας δήλωση στο TurboTax;

Ναι, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη φορολογική σας δήλωση στο TurboTax. Εφόσον δεν έχετε υποβάλει καμία πληρωμή, δεν έχετε αφαιρέσει το τέλος TurboTax από την επιστροφή χρημάτων ή δεν έχετε εγγραφεί, μπορείτε ελεύθερα να επανεκκινήσετε τη φορολογική σας δήλωση στον ιστότοπο και την εφαρμογή TurboTax. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας TurboTax, αλλά μπορείτε μόνο να κάνετε επανεκκίνηση ή να διαγράψετε την επιστροφή σας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε μια πρόοδο στο TurboTax;

Για να διαγράψετε την πρόοδο ή να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax, ακολουθήστε αυτά τα επερχόμενα βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σύνδεσης TurboTax στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε το email, το userID ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο Continue.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης εάν λάβατε και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Sign In.

5. Κάντε κλικ στην επιστροφή σας για να την ανοίξετε.

6. Από το μενού του αριστερού πίνακα, κάντε κλικ στο Εργαλεία φόρου.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Clear & Start Over.

8. Κάντε κλικ στο Ναι για να διαγράψετε την επιστροφή σας.

Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε μια φορολογική δήλωση στο TurboTax;

Για να διαγράψετε μια φορολογική δήλωση στο TurboTax, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός TurboTax.

2. Ανοίξτε την επιστροφή σας.

3. Κάντε κλικ στο Tax Tools > Clear & Start Over.

4. Για να διαγράψετε την επιστροφή σας, κάντε κλικ στο Yes.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη φορολογική σας δήλωση και να ξεκινήσετε από την αρχή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη φορολογική σας δήλωση και να ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά μόνο όταν δεν έχετε εγγραφεί, δεν έχετε υποβάλει πληρωμή ή δεν έχετε αφαιρέσει το τέλος TurboTax από την επιστροφή χρημάτων. Εάν κάνατε λάθος κατά την υποβολή της δήλωσης, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη φορολογική σας δήλωση συνδέοντας τον λογαριασμό σας TurboTax. Τώρα, ξέρετε αν μπορείτε ή όχι να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax.

  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό TurboTax;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό TurboTax. Θα χρειαστείτε απλώς ένα email, έναν αριθμό τηλεφώνου, έναν τραπεζικό λογαριασμό για επιστροφές χρημάτων, εάν έχετε, και κάποια άλλα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται κατά την υποβολή της επιστροφής. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, πρέπει να εισαγάγετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας, να εισάγετε ορισμένα στοιχεία, να εισάγετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και απλώς να εγγραφείτε για να υποβάλετε την επιστροφή σας. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε μια υπηρεσία, έτσι ώστε ένας αντιπρόσωπος να φροντίσει για την επιστροφή σας.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας TurboTax;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό TurboTax αλλά μπορείτε μόνο να τον απενεργοποιήσετε. Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα απενεργοποίησης με έγκυρο λόγο στο [email protected] Αφού στείλετε το email, οι εκπρόσωποι της intuit θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να ξεκινήσουν τη διαδικασία απενεργοποίησης του TurboTax.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τα πάντα στο TurboTax;

Για να απαντήσετε στην ερώτησή σας σχετικά με το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα επερχόμενα βήματα:

1. Πηγαίνετε στο Σελίδα σύνδεσης TurboTax και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιστροφή σας > Εργαλεία φόρου.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Clear & Start Over > Yes.

Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε εκκαθάριση και να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να κάνετε εκκαθάριση και να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax:

  • Έχετε εγγραφεί ή υποβάλετε δήλωση.
  • Έχετε υποβάλει πληρωμή για την κατάθεση της επιστροφής σας.
  • Έχετε αφαιρέσει το τέλος TurboTax από τον λογαριασμό επιστροφής χρημάτων.
  • Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω κάποιου ζητήματος διακομιστή ή δικτύου ή σφάλματος ιστότοπου ή εφαρμογής.
  • Η επιστροφή σας είναι σε εξέλιξη και δεν έχει απορριφθεί.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο TurboTax. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.