Πώς να ακυρώσετε το Xbox Game Pass σε υπολογιστή

Σε οποιονδήποτε παίκτη θα υπενθυμίζεται αυτόματα από την υπηρεσία Xbox Game Pass. Αν και η υπηρεσία είναι πολύ χρήσιμη για τους παίκτες, η τιμή μπορεί να είναι αρκετά υψηλή. Μπορεί να καταλήξετε να θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή Xbox στο διαδίκτυο. Επίσης, αν έχετε αποφασίσει να μείνετε μακριά από παιχνίδια για κάποιο χρονικό διάστημα, η υπηρεσία μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που περιγράφεται στο άρθρο για να μάθετε πώς να ακυρώσετε το πάσο παιχνιδιών Xbox σε υπολογιστή. Έτσι, εάν είστε ικανοποιημένοι με τα παιχνίδια που έχετε παίξει και θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άρθρο ως απάντηση στην ερώτηση πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή παιχνιδιών Xbox.

Πώς να ακυρώσετε το Xbox Game Pass σε υπολογιστή

Το Xbox Game Pass είναι μια υπηρεσία που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν παίκτη που λαχταρά ένα έπαθλο ή σκληρό ανταγωνισμό. Χρησιμοποιώντας την επίσημη υπηρεσία της Microsoft, έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη τίτλων και μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες εάν έχετε συνδρομή Live.

Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Xbox Game Pass περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Easy Gaming- Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να κατεβάζετε και να παίζετε εύκολα παιχνίδια στη Microsoft εύκολα.

  • Δωρεάν παιχνίδια – Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να λαμβάνετε δωρεάν παιχνίδια με συνδρομή.

  • Νέες εκδόσεις – Οι νέες εκδόσεις κυκλοφορούν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στην υπηρεσία.

  • Αποζημιώσιμο Πακέτο Συνδρομής – Το πακέτο συνδρομής που προσφέρεται από την υπηρεσία είναι αντισταθμίσιμο σε σύγκριση με τα οφέλη που προσφέρει η υπηρεσία.

  • Μακροχρόνια διατήρηση του τίτλου- Ο τίτλος που κερδίζετε παραμένει στη βιβλιοθήκη επ’ αόριστον.

  • Τίτλος πολλών παικτών- Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να αποκτάτε τίτλους ανεξάρτητα από την εμπειρία παιχνιδιού για έναν παίκτη ή για πολλούς παίκτες.

  • Ακεραιότητα με συσκευές – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε διάφορες συσκευές όπως υπολογιστή, smartphone ή Κονσόλα Xbox.

Η απάντηση στο ερώτημα πώς να ακυρώσετε το πάσο παιχνιδιών Xbox σε υπολογιστή εξετάζεται σε αυτήν την ενότητα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Google Chrome και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της σελίδας σύνδεσης της Microsoft και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Υπηρεσίες & συνδρομές στην επάνω γραμμή της σελίδας.

5. Στην ενότητα Xbox Game Pass Ultimate, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Άκυρο.

7. Επιλέξτε την επιλογή Τέλος τώρα και λάβετε επιστροφή χρημάτων και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Σημείωση 1: Αυτή η επιλογή θα ακυρώσει τη συνδρομή Xbox στο διαδίκτυο από τη στιγμή και μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την περίοδο συνδρομής υπολοίπου.

Σημείωση 2: Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή Να μην χρεώνεται η συνδρομή μου στις <ημερομηνία>, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μέχρι τη λήξη της περιόδου συνδρομής και δεν θα χρεωθείτε από την επόμενη περίοδο.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση ακύρωσης.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να απενεργοποιήσετε τη συνδρομή Xbox Online

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να ακυρώσετε το πάσο παιχνιδιών Xbox σε υπολογιστή και να αποφύγετε τον λογαριασμό στην επόμενη περίοδο πληρωμής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να απενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης ανανέωσης που έρχεται κάθε 30 ημέρες.

1. Εκκινήστε το Google Chrome στον υπολογιστή σας.

2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της σελίδας σύνδεσης της Microsoft και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ.

3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Υπηρεσίες & συνδρομές στην επάνω γραμμή της σελίδας.

5. Στην ενότητα Xbox Game Pass Ultimate, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση επαναλαμβανόμενης χρέωσης.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση ακύρωσης.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που έχω κατεβάσει χρησιμοποιώντας το Xbox Game Pass;

Απ. Όχι, αφού ακυρώσετε την υπηρεσία, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια και να τα παίξετε ακόμα κι αν είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.

Ε2. Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε προηγμένους τίτλους του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την υπηρεσία;

Απ. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να αποκτήσετε τίτλους στο παιχνίδι, αλλά ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε προχωρημένους τίτλους στο αρχικό στάδιο του παιχνιδιού. Οι τίτλοι παιχνιδιών θα λαμβάνονται καθώς το παιχνίδι προχωρά ανά επίπεδο.

***

Η απάντηση στην ερώτηση σχετικά με το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή παιχνιδιών Xbox σε υπολογιστή εξετάζεται σε αυτό το άρθρο. Μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας Microsoft στην επίσημη σελίδα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων. Μη διστάσετε να δημοσιεύσετε τα ερωτήματά σας σχετικά με την ακύρωση της συνδρομής Xbox online στα σχόλια.

  Πώς να ενσωματώσετε ένα αρχείο κειμένου στο Microsoft Excel