Πώς να ενεργοποιήσετε τα στοιχεία ελέγχου μουσικής στους Χάρτες Google

Οι εφαρμογές Χάρτες Google έχουν προσθέσει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής ενώ τη χρησιμοποιείτε. Προορίζεται για όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να σας καθοδηγήσει σε μια τοποθεσία και θέλετε επίσης να ακούσετε μουσική. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου δεν είναι ενεργοποιημένα από προεπιλογή, επομένως, ακόμα κι αν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση, ενδέχεται να μην βλέπετε τα στοιχεία ελέγχου. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα στοιχεία ελέγχου μουσικής στους Χάρτες Google.

Στοιχεία ελέγχου μουσικής στους Χάρτες Google

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο για εφαρμογές iOS όσο και για Android.

  Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ στην κορυφή. Στο iOS, θα πρέπει να δείτε ένα εικονίδιο οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος του συρταριού πλοήγησης που ανοίγει. Στο Android, πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στο συρτάρι πλοήγησης και να επιλέξετε Ρυθμίσεις.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, αναζητήστε και επιλέξτε την επιλογή Πλοήγηση. Στην οθόνη πλοήγησης, θα δείτε μια επιλογή Music Controls. Πατήστε το και επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Εδώ θα διαφέρουν οι εφαρμογές iOS και Android. Οι Χάρτες Google για iOS σάς επιτρέπουν να συνδέσετε το Apple Music ή το Spotify και να αναπαράγετε μουσική από οποιαδήποτε από αυτές τις δύο υπηρεσίες. Εάν θέλετε να παίξετε μουσική από τη δική σας βιβλιοθήκη, επιλέξτε Apple Music.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τους εξερχόμενους συνδέσμους παρακολούθησης Reddit

Για Android, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Εμφάνιση στοιχείων ελέγχου αναπαραγωγής πολυμέσων” και, στη συνέχεια, να επιλέξετε είτε το Spotify είτε το Google Music για αναπαραγωγή μουσικής.

Η εφαρμογή θα αναπαράγει μουσική, αλλά θα την κάνει παύση κάθε φορά που χρειάζεται να ανακοινώσει μια σειρά ενώ σας βοηθά να πλοηγηθείτε. Αυτό είναι πραγματικά το όλο νόημα του χαρακτηριστικού. Μπορείτε διαφορετικά να παίξετε μουσική στο σύστημα του αυτοκινήτου σας και να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πλοήγηση, αλλά θα διακόψει τη μουσική σας ή η μουσική θα τη διακόψει.

Η ιδέα φαίνεται καλή, αλλά θα προτιμούσαμε οι άνθρωποι να οδηγούν με ασφάλεια και εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή πλοήγησης για να φτάσετε κάπου, το πιθανότερο είναι ότι πλοηγείστε σε μια διαδρομή στην οποία δεν έχετε πάει ποτέ ή ότι δεν είστε αρκετά εξοικειωμένοι. θυμηθείτε και δεν θέλετε η μουσική να σας αποσπά την προσοχή.

  Πώς να συνδυάσετε παρουσιάσεις PowerPoint

Αυτό είναι φυσικά ωφέλιμο εάν δεν έχετε Android Auto ή CarPlay, αλλά και πάλι, η μουσική τυγχάνει να ακολουθεί την ασφαλή οδήγηση. Από την πλευρά της Google, προσφέρει στους χρήστες που επιμένουν να οδηγούν με μουσική που παίζει έναν καλύτερο, λιγότερο αποσπασματικό τρόπο να κάνουν παύση και να ακούν μουσική, γι’ αυτό τα συγχαρητήρια. Δεν μπορείτε πραγματικά να χτυπήσετε πολύ δυνατά το χαρακτηριστικό εάν προσπαθεί τουλάχιστον να προσφέρει μια λογική λύση.