Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το φίλτρο ποιότητας για το χρονολόγιο του Twitter

Το Twitter παρουσίασε ένα φίλτρο ποιότητας για το χρονοδιάγραμμα των Ειδοποιήσεων πριν από λίγο. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και επηρεάζει άλλα χρονοδιαγράμματα, όχι μόνο τη γραμμή χρόνου ειδοποιήσεων. Μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε αρκετά tweets. Για παράδειγμα, έχω δει πολύ λίγα νέα tweets στο timeline μου, παρά το γεγονός ότι έχω παρακολουθήσει πάνω από 800 λογαριασμούς. Δεν θυμάμαι να έχω ενεργοποιήσει το φίλτρο ποιότητας που με κάνει να πιστεύω ότι το Twitter το ενεργοποίησε από προεπιλογή όταν κυκλοφόρησε η λειτουργία για τον λογαριασμό μου. Αν έχετε δει πολύ λίγα νέα tweets στο χρονολόγιό σας, ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το φίλτρο ποιότητας. Εάν σας κατακλύζουν πάρα πολλά tweets στο χρονοδιάγραμμά σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε το φίλτρο ποιότητας. Να πώς.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα Twitter από ένα μακρύ tweet

Twitter για τον Ιστό

Επισκεφτείτε το Twitter και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, επιλέξτε «Ειδοποιήσεις» από την αριστερή στήλη. Επιλέξτε το πλαίσιο «Φίλτρο ποιότητας» για να ενεργοποιήσετε το φίλτρο.

Εάν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, απλώς καταργήστε την επιλογή του πλαισίου και κάντε κλικ στην «Αποθήκευση αλλαγών». Η ρύθμιση θα συγχρονιστεί με τις εφαρμογές σας για κινητά.

Εφαρμογές Twitter για iOS και Android

Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter για iOS ή Android. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και πατήστε Ειδοποιήσεις. Στην οθόνη Ειδοποιήσεις, θα δείτε έναν διακόπτη για το «Φίλτρο ποιότητας». Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε το για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το φίλτρο.

  Προγραμματίστε αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter και ρυθμίστε τις να αναδημοσιεύονται [Web]

Η αλλαγή τίθεται σε ισχύ αμέσως. Εάν βλέπατε πολύ λίγα tweets, θα αρχίσετε αυτόματα να βλέπετε περισσότερα από αυτά. Ομοίως, αν το χρονοδιάγραμμά σας ήταν πολύ δύσκολο για σας να το παρακολουθήσετε, θα βλέπετε λιγότερα tweets.

Το Twitter εφαρμόζει τον δικό του αλγόριθμο για να κρίνει την ποιότητα ενός tweet. Δεν έχει μεγάλη σχέση με το πόσες φορές ένα tweet έχει γίνει like ή retweet, ούτε έχει σημασία αν αλληλεπιδράτε συχνά με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Αυτό το φίλτρο στοχεύει στο χρονικό πλαίσιο ειδοποιήσεων Twitter, αλλά η ενεργοποίηση και η απενεργοποίησή του επηρεάζει και άλλα χρονοδιαγράμματα.

  Τερματίστε εξ αποστάσεως τις περιόδους σύνδεσης ιστού και εφαρμογών Gmail, Facebook, LinkedIn και Twitter