Πώς να ελέγξετε το ιστορικό σχολίων σας στο YouTube

Βασικό μέρος της εμπειρίας YouTube είναι η επιλογή να σχολιάσετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για βίντεο στην πλατφόρμα. Εάν χρησιμοποιείτε το YouTube για λίγο, πρέπει να έχετε σχολιάσει πολλά βίντεο όλα αυτά τα χρόνια. Αν και δεν είναι άμεσα προσβάσιμο, το YouTube προσφέρει έναν τρόπο να βλέπετε εύκολα τα προηγούμενα σχόλιά σας. Σε αυτό το άρθρο, εξηγήσαμε πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό σχολίων σας στο YouTube για να βρείτε τα παλιά σας σχόλια.

1. Ανοίξτε το YouTube και κάντε κλικ στο κουμπί “Ιστορικό” από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

2. Από το δεξί μενού, επιλέξτε “Σχόλια” για να δείτε τη λίστα με όλα τα σχόλια στο YouTube που έχετε δημοσιεύσει μέχρι στιγμής.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την περιορισμένη λειτουργία στο Διαχειριστή δικτύου YouTube

3. Τώρα θα βλέπετε όλα τα σχόλιά σας στο YouTube με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Για να προβάλετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα σχόλιο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στον επισημασμένο σύνδεσμο δίπλα στο σχόλιο.

4. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο θα μεταφερθείτε απευθείας στο βίντεο και στο σχόλιό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε ή να προσθέσετε νέες απαντήσεις σε αυτό.

Δείτε το Ιστορικό σχολίων YouTube χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά (Android και iOS)

1. Για να βρείτε το ιστορικό των σχολίων σας, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Από την οθόνη του προφίλ σας, επιλέξτε “Τα δεδομένα σας στο YouTube”.

  Πώς να μεταφέρετε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Apple Music, YouTube Music, Amazon Music και TIDAL

2. Το YouTube θα σας ανακατευθύνει τώρα στη σελίδα “Τα δεδομένα σας στο YouTube”, η οποία περιλαμβάνει τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Εδώ, πατήστε στο “ σχόλιο” για να δείτε τα σχόλια που έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

3. Μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο δίπλα στο σχόλιο για να προβάλετε το σχόλιό σας στην εφαρμογή YouTube. Πατώντας το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο σχόλιο σας δίνεται η επιλογή να επεξεργαστείτε ή να τροποποιήσετε το αρχικό σας σχόλιο.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο τρόποι για να βρείτε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε το ιστορικό των σχολίων σας στο YouTube. Είτε πρόκειται για την επανεξέταση ενός σχολίου που κάνατε πριν από χρόνια είτε για τη διαγραφή κάποιας παρατήρησης για την οποία δεν είστε πλέον περήφανοι, ελπίζουμε αυτός ο οδηγός να σας βοήθησε. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τα μοτίβα χρήσης του YouTube, μεταβείτε στον συνδεδεμένο οδηγό μας για να διαγράψετε το ιστορικό YouTube.

  Πώς να στείλετε ένα μήνυμα στο YouTube