Επιδιόρθωση Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστές EA στα Windows 11

Φανταστείτε ότι επιστρέφετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και πηγαίνετε κατευθείαν για να κάνετε έναν αγώνα με τους φίλους σας στο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αντίθετα, βλέπετε ένα σφάλμα που λέει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστές EA. Απογοητευτικό, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, όσο γνωστή και αν είναι η EA για τους εντυπωσιακούς τίτλους παιχνιδιών της όπως οι σειρές FIFA, Battlefields και Need For Speed, είναι επίσης διαβόητοι για τα παιχνίδια τους που μαστίζονται από λάθη. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε με διακομιστές EA και πώς να το επιλύσετε πλήρως.

Πώς να διορθώσετε την αδυναμία σύνδεσης με διακομιστές EA στα Windows 11

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το σφάλμα αδυναμίας σύνδεσης με διακομιστές EA μπορεί να προκύψει από την πλευρά σας. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω για να τα διαβάσετε και να τα κατανοήσετε.

  • Ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης
  • Ξεπερασμένοι οδηγοί
  • Υψηλή κίνηση δικτύου στους διακομιστές EA
  • Διένεξη από VPN ή δίκτυο μεσολάβησης
  • Μη ενημερωμένη έκδοση των Windows

Οι παρακάτω μέθοδοι περιέχουν διάφορους τρόπους επίλυσης αυτού του ζητήματος. Δοκιμάστε κάθε μέθοδο βήμα προς βήμα μέχρι να επιλύσετε το σφάλμα δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή EA.

Μέθοδος 1: Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Πριν προχωρήσουμε σε πιο μακροσκελείς και πολύπλοκες μεθόδους, αφήστε μας να ξεπεράσουμε τα βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να εκτελέσετε για να απαλλαγείτε από το επιθυμητό σφάλμα.

1. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή παιχνιδιών: Μπορεί να αντιμετωπίσετε σφάλμα αδυναμίας σύνδεσης με διακομιστές EA επειδή οι διακομιστές παιχνιδιών είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Μεταβείτε στη σελίδα βοήθειας της EA στο διαδίκτυο.

2. Κάντε κλικ στο Παιχνίδια, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Αναζητήστε το παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα.

4. Στη σελίδα Βοήθεια για το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε την Κατάσταση διακομιστή στην επάνω δεξιά πλευρά. Το πράσινο υποδεικνύει ότι οι διακομιστές είναι συνδεδεμένοι και το κόκκινο σημαίνει ότι οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας.

Σημείωση: Η EA ενημερώνει επίσης τη ροή Twitter σχετικά με οποιονδήποτε διακομιστή είναι εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να ελέγξετε τον λογαριασμό Twitter Help της EA.

2. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή δικτύου: Παρόμοια με τους διακομιστές παιχνιδιών, ακόμη και οι διακομιστές δικτύου για τις συσκευές μπορούν να είναι εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να αναζητήσετε την κατάσταση δικτύου για τις συσκευές σας από κάτω:

3. Διορθώστε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας: Λόγω της διαφοράς μεταξύ της ώρας διακομιστή και του ρολογιού του υπολογιστή σας, μπορεί να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο που έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η σύνδεση με τους διακομιστές EA. Για να το διορθώσετε:

1. Κάντε δεξί κλικ στην καρτέλα Ημερομηνία & ώρα στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής εργασιών.

2. Κάντε κλικ στο Προσαρμογή ημερομηνίας και ώρας.

3. Κάντε κλικ στο διακόπτη εναλλαγής με την ένδειξη Set time automatically και Set time zone automatically και κάντε κλικ στο Sync now για να συγχρονίσετε την ώρα του υπολογιστή σας με τον διακομιστή Windows όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πραγματοποιήστε έναν κύκλο τροφοδοσίας: Η εκτέλεση ενός κύκλου τροφοδοσίας για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του δρομολογητή, της κονσόλας ή του υπολογιστή σας, μπορεί να διορθώσει την αιτία για την οποία δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές EA. Κλείστε εντελώς όλες τις συσκευές σας και περιμένετε 2-4 λεπτά πριν τις ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτός ο κύκλος ισχύος θα βοηθούσε στις συσκευές να ξεκινήσουν ξανά και να αρχίσουν να λειτουργούν σωστά.

5. Ορίστε τον τύπο λογαριασμού EA: Πολλές κονσόλες και παιχνίδια απαιτούν να προστεθεί μια συνδρομή ή μια συνδρομή στον λογαριασμό, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το διαδικτυακό παιχνίδι. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι εξοπλισμένος με ένα, εάν είναι απαραίτητο για να παίξετε online. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε τον τύπο λογαριασμού για τον λογαριασμό σας. Η EA υποστηρίζει λογαριασμούς με γονικό έλεγχο για παιδιά. Επομένως, ελέγξτε ποιος τύπος λογαριασμού είναι ο δικός σας και εάν ο λογαριασμός σας έχει τα δικαιώματα που απαιτούνται για το παιχνίδι που προσπαθείτε να παίξετε.

  Πώς να αποκτήσετε την επιλογή "Άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ" στον Explorer στα Windows 10

6. Επιβεβαιώστε την Κατάσταση λογαριασμού EA: Ο λογαριασμός σας EA μπορεί να αποκλειστεί ή να ανασταλεί εάν παραβιάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας της EA. Θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα εγκατάστασης περιορισμένου λογισμικού ή ύποπτης συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως κάθε εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, η EA είναι αυστηρή όσον αφορά την πολιτική εξαπάτησης και μια αναφορά χρήστη μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή λογαριασμού ή ακόμα και σε μόνιμη απαγόρευση.

  • Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή ή αποκλεισμό ή, στη χειρότερη περίπτωση, έχει απενεργοποιηθεί ή διαγραφεί.
  • Σε περίπτωση αναστολής, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να τελειώσει η περίοδος αναστολής.
  • Αλλά σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαφορετικό λογαριασμό και να φροντίσετε να προσέχετε τους κανόνες αυτή τη φορά.

7. Έξοδος από άλλες συσκευές: Η EA δεν υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις για τον ίδιο λογαριασμό. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό μόνο σε μία μόνο συσκευή εκείνη τη στιγμή. Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές και συνδεθείτε μόνο στην κύρια συσκευή που θα χρησιμοποιείτε προς το παρόν. Αυτή η πρακτική αποτρέπει επίσης την παραβίαση του λογαριασμού σας.

8. Μετάβαση σε Ενσύρματη σύνδεση με χρήση καλωδίου Ethernet: Ένα ενσύρματο δίκτυο σάς δίνει προτεραιότητα για το εύρος ζώνης και δεν χρειάζεται να το μοιράζεστε με άλλους χρήστες όπως σε ασύρματο δίκτυο. Για μετάβαση σε ενσύρματο δίκτυο:

1. Συνδέστε το καλώδιο Ethernet στη θύρα Ethernet του υπολογιστή σας.

2. Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στη θύρα Ethernet του μόντεμ σας.

3. Ελέγξτε για αλλαγές στο εικονίδιο Network στη γραμμή εργασιών.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης στο Internet

Τα Windows διαθέτουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων για την αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης στο Internet για επίλυση, δεν είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστή EA.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε το παράθυρο Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην καρτέλα Σύστημα και κάντε κλικ στην Αντιμετώπιση προβλημάτων.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Άλλα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση μπροστά από τις συνδέσεις Internet.

5. Περιμένετε να εντοπίσει τα προβλήματα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εφαρμόσετε την επιδιόρθωση.

6. Κάντε κλικ στο Κλείσιμο.

7. Τέλος, επανεκκινήστε το παιχνίδι σας.

Μέθοδος 3: Κενός χώρος αποθήκευσης

Η έλλειψη επαρκούς χώρου στον σκληρό δίσκο σας (HDD) για τα προσωρινά αρχεία από το διακομιστή μπορεί επίσης να προκαλέσει εμπόδια στην καλή σύνδεση με τους διακομιστές. Ακολουθούν οι μέθοδοι για να καθαρίσετε τον δίσκο σας για να δημιουργήσετε χώρο για αυτά τα αρχεία:

Επιλογή I: Αδειάστε τον Κάδο Ανακύκλωσης

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Κάδου Ανακύκλωσης στην επάνω αριστερή γωνία της επιφάνειας εργασίας.

2. Κάντε κλικ στον Άδειασμα Κάδου Ανακύκλωσης.

3. Κάντε κλικ στο Ναι.

Επιλογή II: Διαγραφή περιττών ληφθέντων αρχείων:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E ταυτόχρονα για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων.

2. Κάντε κλικ στο Λήψεις.

3. Διαγράψτε όλα τα αρχεία που δεν χρειάζεστε με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας δεξί κλικ στο στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Επιλογή III: Διαγραφή προσωρινών αρχείων

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο System και μετά στο Storage.

3. Κάντε κλικ στο Προσωρινά αρχεία.

4. Επιλέξτε τα επιθυμητά προσωρινά αρχεία από τις διαθέσιμες επιλογές που αναφέρονται παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση αρχείων, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

  • Κάδος ανακύκλωσης
  • Λήψεις
  • Αρχεία βελτιστοποίησης παράδοσης
  • Μικρογραφίες
  Ανοίξτε τη μονάδα οπτικού δίσκου με συντόμευση πληκτρολογίου [Windows]

Επιλογή IV: Χρησιμοποιήστε την Εκκαθάριση δίσκου

1. Κάντε κλικ στο Start και πληκτρολογήστε Disk Cleanup και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Επιλέξτε το δίσκο στον οποίο είναι εγκατεστημένα τα Windows από τη λίστα και κάντε κλικ στο OK.

3. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε από τη λίστα.

4. Κάντε κλικ στο Delete Files στο πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζεται.

Μέθοδος 4: Απενεργοποίηση VPN ή διακομιστή μεσολάβησης

Η χρήση ενός δικτύου VPN ή Proxy μπορεί να προκαλέσει διένεξη για τη σύνδεση με τον διακομιστή EA. Για να απενεργοποιήσετε το δίκτυο μεσολάβησης:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Δίκτυο & Διαδίκτυο από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Proxy.

4. Στην ενότητα Μη αυτόματη ρύθμιση διακομιστή μεσολάβησης, κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στην επιλογή Χρήση διακομιστή μεσολάβησης.

5. Κάντε κλικ στο διακόπτη εναλλαγής για να απενεργοποιήσετε την επιλογή Χρήση διακομιστή μεσολάβησης.

Μέθοδος 5: Εκκαθάριση διακομιστών DNS

Η έκπλυση διακομιστή DNS σημαίνει εκκαθάριση οποιασδήποτε εγγραφής διεύθυνσης IP ή εγγραφής DNS από τη μνήμη cache. Να το πράξουν:

1. Κάντε κλικ στο Start και πληκτρολογήστε Command Prompt και μετά κάντε κλικ στο Run as administrator.

3. Κάντε κλικ στο Ναι στο παράθυρο διαλόγου Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.

4. Πληκτρολογήστε την εντολή ipconfig /flushdns και πατήστε το πλήκτρο Enter.

5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την εντολή ipconfig /registerdns και πατήστε το πλήκτρο Enter.

6. Στη συνέχεια, εκτελέστε την εντολή ipconfig /release.

7. Τώρα, πληκτρολογήστε την εντολή ipconfig /renew και πατήστε το πλήκτρο Enter.

8. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την εντολή netsh winsock reset και πατήστε το πλήκτρο Enter.

9. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και προσπαθήστε να ανοίξετε ξανά το παιχνίδι.

Μέθοδος 6: Ορισμός προσαρμοσμένων διακομιστών DNS

Οι προσαρμοσμένοι διακομιστές DNS παρέχουν πολύ καλύτερη σταθερότητα στις συνδέσεις σας στο Διαδίκτυο και μεγαλύτερη ταχύτητα. Θα επιλύσει τυχόν προβλήματα ταχύτητας ή καθυστερημένων αιτημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

1. Κάντε κλικ στην Έναρξη και πληκτρολογήστε Προβολή συνδέσεων δικτύου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε δεξί κλικ στον προσαρμογέα δικτύου που προτιμάτε και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

3. Κάντε κλικ στο Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4) και κάντε κλικ στο Ιδιότητες, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Επιλέξτε Χρήση των ακόλουθων διευθύνσεων διακομιστή DNS

5. Ορίστε το 1.1.1.1 ως τον προτιμώμενο διακομιστή DNS

6. Ορίστε το 1.0.0.1 ως εναλλακτικό διακομιστή DNS

7. Κάντε κλικ στο OK και βγείτε

Μέθοδος 7: Ενημέρωση ή επαναφορά ή επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης γραφικών

Επιλογή I: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης

Τα παλιά προγράμματα οδήγησης GPU ή δικτύου μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα όπως αδυναμία σύνδεσης με διακομιστές EA. Ακολουθήστε τις επερχόμενες μεθόδους και βήματα για να κατανοήσετε πώς να ενημερώσετε, να εγκαταστήσετε ξανά και να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης για να διορθώσετε το επιθυμητό πρόβλημα.

1. Κάντε κλικ στο Start, πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Αναζητήστε οποιοδήποτε υλικό που εμφανίζει ένα κίτρινο σημάδι προσοχής.

3. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα της συσκευής και κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

4. Κάντε κλικ στο Αναζήτηση αυτόματα για προγράμματα οδήγησης.

5. Ο οδηγός θα αναζητήσει μια ενημέρωση προγράμματος οδήγησης μέσω του Διαδικτύου και θα ζητήσει την άδειά σας εάν το βρει. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.

6. Κάντε κλικ στο Κλείσιμο.

7. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 10 για να ελέγξετε αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα.

Επιλογή II: Επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης

Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματα οδήγησης έχουν εγκατασταθεί σωστά.

1. Κάντε κλικ στο Start, πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Αναζητήστε οποιοδήποτε υλικό που εμφανίζει ένα κίτρινο σημάδι προσοχής στη λίστα.

3. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα της συσκευής και κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση συσκευής.

4. Επιλέξτε το πλαίσιο με τίτλο Διαγραφή του λογισμικού προγράμματος οδήγησης για αυτήν τη συσκευή και κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης.

5. Κάντε κλικ στο Action στη γραμμή μενού στο επάνω μέρος.

6. Επιλέξτε Σάρωση για αλλαγές υλικού.

7. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας όταν δείτε τη συσκευή που μόλις απεγκαταστήσατε στη λίστα.

  Καθυστέρηση αναστολής λειτουργίας συστήματος και αποτροπή αναμονής εμφάνισης στα Windows

Επιλογή III: Επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης

Η εγκατάσταση ενός νέου προγράμματος οδήγησης μπορεί μερικές φορές να έχει ως αποτέλεσμα την κατεστραμμένη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Η επαναφορά του προγράμματος οδήγησης στις προηγούμενες εκδόσεις επιλύει αυτό το ζήτημα.

1. Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών από την Αναζήτηση των Windows.

2. Αναζητήστε οποιοδήποτε υλικό που εμφανίζει ένα κίτρινο σημάδι προσοχής στη λίστα.

3. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή και κάντε κλικ στο Ιδιότητες.

4. Στις Ιδιότητες, κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης.

5. Κάντε κλικ στο Roll Back Driver.

6. Επιλέξτε από τους διαφορετικούς λόγους που σας δίνονται για να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης και κάντε κλικ στο Yes.

7. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές.

Μέθοδος 8: Ενημερώστε τα Windows

Τα παλιά Windows μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε διένεξη διακομιστή ή να μην πληρούν τις απαιτήσεις για τη σωστή εκτέλεση του παιχνιδιού. Επιπλέον, μπορεί επίσης να λύσει τα άλλα ζητήματα που μπορεί επίσης να προκαλούν το σφάλμα δεν είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστές EA. Για να ενημερώσετε τα Windows σας, διαβάστε και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε το παράθυρο Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Windows Update στο αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Έλεγχος για ενημερώσεις.

4Α. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, αφήστε την να εγκαταστήσει και να επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας με Windows 10.

4Β. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.

5. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, δοκιμάστε να ανοίξετε το παιχνίδι για να δείτε τυχόν αλλαγές.

Μέθοδος 9: Απεγκαταστήστε τις πρόσφατα εγκατεστημένες εφαρμογές

Οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί πρόσφατα μπορούν να κάνουν αλλαγές στον υπολογιστή σας, οι οποίες μπορεί περαιτέρω να προκαλέσουν σφάλμα αδυναμίας σύνδεσης με διακομιστές EA. Για να απεγκαταστήσετε πρόσφατες εγκαταστάσεις:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Επιλέξτε Εφαρμογές από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εφαρμογές και λειτουργίες.

4. Κάντε κύλιση στη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και, στη συνέχεια, στο Κατάργηση εγκατάστασης για να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που πιστεύετε ότι προκάλεσαν το πρόβλημα.

Μέθοδος 10: Εκτελέστε σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Οι επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού μπορούν επίσης να αφήσουν υποβαθμισμένες τις συνδέσεις δικτύου. Συνιστάται να εκτελείτε μια εις βάθος σάρωση κακόβουλου λογισμικού σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη σωστή συντήρηση του υπολογιστή σας.

Σημείωση: Εδώ απεικονίζουμε τα βήματα σάρωσης κακόβουλου λογισμικού στην εφαρμογή McAfee LiveSafe ως παράδειγμα. Οι επιλογές και τα μενού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή προστασίας από ιούς.

1. Κάντε κλικ στο Start, πληκτρολογήστε McAfee LiveSafe και πατήστε το πλήκτρο Enter.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή PC.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Antivirus.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Τύποι σάρωσης.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκτέλεση πλήρους σάρωσης.

6. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η σάρωση και προβείτε σε ενέργειες σύμφωνα με τα αποτελέσματα.

Μέθοδος 11: Εκτελέστε Clean Boot

Η εκτέλεση καθαρής εκκίνησης σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εμποδίζουν τη σαφή σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και των διακομιστών EA. Για να κάνετε καθαρή εκκίνηση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε msconfig και κάντε κλικ στο OK για να ανοίξετε τις Υπηρεσίες.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Υπηρεσίες και το πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft.

4. Επιλέξτε όλα τα επιθυμητά πλαίσια ελέγχου για τις υπηρεσίες τρίτων που απομένουν και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση όλων.

5. Κάντε κλικ στο Apply και στη συνέχεια στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που έγιναν.

6. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα για να εκκινήσετε τη Διαχείριση εργασιών.

7. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εκκίνηση.

8. Κάντε δεξί κλικ σε όλες τις ενεργοποιημένες εφαρμογές τρίτων, εξαιρουμένων των απαραίτητων εφαρμογών.

9. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

10. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

11. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

Μέθοδος 12: Επικοινωνήστε με το γραφείο βοήθειας της EA

Εάν καμία μέθοδος που αναφέρεται παραπάνω δεν έχει αποτέλεσμα, η επικοινωνία με το γραφείο βοήθειας της EA είναι η τελευταία σας ελπίδα. Πρέπει να εισαγάγετε το παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα, την πλατφόρμα στην οποία το παίζετε και το είδος του ερωτήματος που έχετε.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε την αδυναμία σύνδεσης με διακομιστές EA στα Windows 10. Δημοσιεύστε τις προτάσεις και τα ερωτήματά σας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ενημερώστε μας για ποιο θέμα θέλετε να γράψουμε στη συνέχεια.