Πώς να εγκαταστήσετε το Genesis Framework στο WordPress;

Το Genesis είναι ένα κορυφαίο πλαίσιο από StudioPress που σας βοηθά να αναπτύξετε γρήγορα έναν αξιόλογο ιστότοπο με το WordPress.

Περισσότεροι από 200.000 ιδιοκτήτες ιστότοπων εμπιστεύτηκαν το Genesis και ανέφεραν τα «καλύτερα από τα καλύτερα» μεταξύ των πλαισίων premium WordPress από το Mashable.

Υπάρχουν περισσότερα από 50+ θέματα διαθέσιμα στην αγορά StudioPress. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το ΜΟΝΟ μέρος για να αγοράσετε ένα παιδικό θέμα Genesis.

Παρακάτω, θα βρείτε πολλούς άλλους προγραμματιστές Genesis που παρέχουν SEO βελτιστοποιημένο, Ασφαλές, Γρήγορη φόρτωση, ένα ανταποκρινόμενο θυγατρικό θέμα για Blog, περιοδικό, ηλεκτρονικό εμπόριο, έκθεση, χαρτοφυλάκιο, εταιρική, ακίνητη περιουσία, φωτογραφία κ.λπ.

Ας ξεκινήσουμε…

StudioPress

Το StudioPress έχει περισσότερα από 65 όμορφα θέματα που συνοδεύονται από πολλαπλές διατάξεις, σήμανση HTML 5, Responsive, Επιλογές θέματος, Προσαρμόσιμη κεφαλίδα, έτοιμο Gutenberg κ.λπ.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας από το τηλέφωνό σας

Θα βρείτε επίσης ορισμένα θέματα τρίτων που είναι διαθέσιμα στην αγορά τους.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 30 ημέρες

Appfinite

Το Appfinite έχει περισσότερα από 16 θέματα όμορφα δημιουργημένα για blog και χαρτοφυλάκιο. Το τελευταίο τους θέμα Φιλοδοξώ έχει κάνει καλές φήμες στον κλάδο.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 30 ημέρες

Αποκαταστάθηκε 316

Το Restored 316 by Lauren Gaige έχει περισσότερα από 18 θηλυκά υπέροχα θέματα. Μου αρέσει το τελευταίο τους θέμα – GLAM.

Genesis Developer

Genesis Developer από τον Chinmoy Paul είναι ένας μεμονωμένος επαγγελματίας προγραμματιστής Genesis από την Ινδία. Υπάρχουν τέσσερα θέματα που προσφέρονται με τόνους ελκυστικών χαρακτηριστικών.

  Πώς να συγκαλύψετε ένα iMessage ως Emoji

Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 15 ημέρες

Shay Bocks

Foodie Pro είναι το νούμερο ένα σε πωλήσεις θέμα Genesis από τον Shay Bocks. Αυτό λέει πολλά, νομίζω.

Λεπτά θέματα

Kickstart Pro είναι το δημοφιλές θέμα εκκίνησης και ανακοινώθηκε πρόσφατα Μίλτον για ένα blog.

Απλά θέματα Pro

Το Sunshine Pro & Flex Pro είναι δύο θέματα πολλαπλών χρήσεων από Simple Pro.

Minimal Genesis

Κομψά σχεδιασμένο μινιμαλιστικά θέματα με έμφαση στην εξαιρετικά απλότητα.

WP Studio

WP Studio’s Τα θέματα είναι για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν όμορφο, καθαρό και ανταποκρινόμενο ιστότοπο σε ελάχιστο χρόνο.

Θεματική

Θεματική έχει περισσότερα από 20 θέματα για ιστολόγιο, περιοδικό, επιχείρηση, σύντομα, ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδήσεις, χαρτοφυλάκιο και φωτογραφία.

  Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε επίπεδα μεταξύ αρχείων PSD μέσω συντομεύσεων πληκτρολογίου

Τύπος ζιγκ-ζαγκ

Πρέσα ζιγκ-ζαγκ προσφέρει ένα σταθερό και ασφαλές θέμα. Έχοντας περισσότερα από 25 θέματα για το ιστολόγιο, τις επιχειρήσεις, τα περιοδικά, τα πολυμέσα, το χαρτοφυλάκιο και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

9 Σπόροι

9 Σπόροι Τα θέματα είναι έτοιμα για μετάφραση, φιλικά προς το SEO, εξαιρετικά ασφαλή, προσαρμόσιμα και συνοδεύονται από αρχεία PSD XML.

Εικονικά

Εικονικά επικεντρώνεται σε θέματα φωτογραφίας.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 30 ημέρες

Θέματα SEO

Μια φανταστική συλλογή θεμάτων για διαδικτυακό γραφείο, εταιρικό, blogger, real-estate, κατασκευαστικό, νομικό κ.λπ.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, τα θέματα SEO είναι βελτιστοποιημένα για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και προσφέρουν ευελιξία προσαρμογής.

Τα τελευταία τους θέματα είναι έτοιμα για Gutenberg, AMP και έχουν σχεδιαστεί για πολλές δημοφιλείς προσθήκες WordPress.

Ελπίζω η παραπάνω λίστα να σας βοηθήσει να βρείτε το Genesis Framework για την διαδικτυακή σας περιπέτεια.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;