Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε επίπεδα μεταξύ αρχείων PSD μέσω συντομεύσεων πληκτρολογίου


Μπορείτε να αντιγράψετε επίπεδα μεταξύ αρχείων PSD, σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να σύρετε ένα επίπεδο από το ένα αρχείο στο άλλο. Δεν είναι ο πιο ομαλός ή ο πιο βολικός τρόπος αντιγραφής επιπέδων. Το Photoshop έχει μια διεπαφή με καρτέλες και μπορείτε να διαχωρίσετε ένα αρχείο από τα υπόλοιπα. Αυτό διευκολύνει πολύ τη μεταφορά και απόθεση επιπέδων ή ομάδων, αλλά εξακολουθεί να μην είναι το ίδιο με μια απλή λειτουργία αντιγραφής/επικόλλησης. Η λειτουργία αντιγραφής/επικόλλησης στο Photoshop δεν λειτουργεί για ολόκληρα επίπεδα. Αντίθετα, μπορείτε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα ενός επιπέδου από το ένα αρχείο στο άλλο. Το Copio είναι ένα σύνολο απλών σεναρίων που σας επιτρέπουν να αντιγράψετε/επικολλήσετε επίπεδα μεταξύ αρχείων PSD μέσω συντομεύσεων πληκτρολογίου. Αυτά τα σενάρια λειτουργούν μόνο στο Photoshop CC και όχι στο Photoshop CS.

  Πώς να αλλάξετε αυτόματα τα AirPods σε iPhone, iPad και Mac

Κατεβάστε το Copio από τον σύνδεσμο στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε τώρα ότι πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να λάβετε τον σύνδεσμο λήψης. Δεν υπάρχει δυστυχώς τρόπος να αποφύγουμε αυτό. Αυτά τα σενάρια λειτουργούν τόσο σε Windows όσο και σε macOS.

Αφού κατεβάσετε το Copio, εξαγάγετε το. Στο εσωτερικό, θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος που ονομάζεται “Copio”. Αντιγράψτε αυτόν τον φάκελο στην ακόλουθη θέση στον κατάλογο του Photoshop.

…/Προεπιλογές/Σενάρια

Ίσως χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να το κάνετε.

Αφού αντιγράψετε το φάκελο στον κατάλογο του Photoshop, πρέπει να διαμορφώσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου που θα εκτελούν αυτά τα σενάρια. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Photoshop. Μεταβείτε στο Αρχείο> Συντομεύσεις πληκτρολογίου.

  Ενισχύστε την αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησής σας με αυτές τις 10 τυχαίες δημιουργίες ιστοτόπων

Στο παράθυρο Συντομεύσεις πληκτρολογίου και μενού, μεταβείτε στην καρτέλα Συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αναπτύξτε την ενότητα “Αρχείο” και πραγματοποιήστε κύλιση σε αυτήν μέχρι να δείτε “Σενάρια”. Αναζητήστε τα σενάρια που μόλις αντιγράψατε. Θα εμφανιστούν εδώ και θα ξεκινούν με ‘Copio’.

Κάντε κλικ σε ένα σενάριο και καταγράψτε τη συντόμευση πληκτρολογίου για αυτό. Πιθανότατα δεν θέλετε να παρακάμψετε καμία από τις προεπιλεγμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου στο Photoshop, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τα παρακάτω που δεν έρχονται σε σύγκρουση με αυτές.

Αντιγραφή: Ctrl+Shift+Q

Επικόλληση: Ctrl+Shift+P

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να το ρυθμίσετε. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

  Πώς να κατεβάσετε το Google Meet

Κατεβάστε το Copio