Πώς να συγκαλύψετε ένα iMessage ως Emoji


Η τεχνολογία γίνεται γρήγορα ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους σε περιόδους δυσφορίας. Από τη διακριτή παρακολούθηση έως την αποστολή μηνυμάτων κινδύνου, τα smartphone έχουν καταστεί αποφασιστικής σημασίας για την παροχή βοήθειας σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Το Camouflage Messaging είναι μια δωρεάν εφαρμογή iMessages που σας επιτρέπει να στέλνετε διακριτά iMessages μεταμφιεσμένα σε emoji. Ο στόχος είναι να μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον άλλον, πιθανώς το άτομο που σας απειλεί, διαβάστε το. Αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τα άτομα σε καταχρηστικές σχέσεις να στείλουν ένα μήνυμα σε φίλους ή συγγενείς ζητώντας βοήθεια.

  Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Microsoft Outlook

Κατεβάστε το Camouflage Message και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό από το συρτάρι της εφαρμογής iMessage. Πατήστε «Δημιουργία μηνύματος» και επιλέξτε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε το μήνυμα. Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει την πλήρη βιβλιοθήκη των emoji, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο δεδομένου του σκοπού της εφαρμογής.

Αφού επιλέξετε το emoji, εισαγάγετε το μήνυμα που θέλετε να κρύψετε πίσω από αυτό και πατήστε αποστολή. Ο παραλήπτης σας και εσείς θα βλέπετε μόνο ένα μεγάλο emoji στο νήμα συνομιλίας. Για να διαβάσετε το μήνυμα, πατήστε στο emoji και θα ανοίξει για να αποκαλύψει το μήνυμα.

  Γιατί οι κάμερες χωρίς καθρέφτη δεν είναι μικρότερες;

Τα emoji φέρουν ένα μικρό σήμα επάνω αριστερά για να δείχνουν από ποια εφαρμογή στάλθηκαν. Εάν έχετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης που αναγνωρίζει το σήμα, θα γνωρίζει ότι της στέλνετε ένα μυστικό μήνυμα. Το σήμα δεν χαρίζει τίποτα και στο ανυποψίαστο μάτι, μπορεί να φαίνεται σαν συνηθισμένο branding από τον προγραμματιστή.

Η ιδέα πίσω από την εφαρμογή είναι αρκετά καλή και είναι ατυχές που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο μέσω iMessages, επειδή σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια επαφή έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιεί iMessages.

Τα ίδια τα iMessages έχουν ένα αόρατο εφέ μελάνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε ένα μήνυμα, αλλά είναι ευανάγνωστο, πολύ προφανές και αρκετά δημοφιλές για να το αναγνωρίσει ο καθένας αμέσως. Πρέπει να εκτελείτε iOS 10 και νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

  Τι μπορείτε να μάθετε από ένα;

Κατεβάστε το Camouflage Messaging από το App Store