Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot στο Android

Το Copilot chatbot της Microsoft, παλαιότερα γνωστό ως Bing Chat, είναι τώρα διαθέσιμο ως εφαρμογή Android. Επομένως, εάν είστε κάτοχος μιας συσκευής Android, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε την έκδοση web. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή Copilot στη συσκευή σας Android.

Ξεκινώντας με την εφαρμογή Copilot της Microsoft για Android

Το Microsoft Copilot είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που στοχεύει να σας βοηθήσει να λύσετε πολλές απλές εργασίες, όπως η σύνταξη email, η δημιουργία εικόνων, η παροχή περιλήψεων και ούτω καθεξής. Οπως και αναφέρθηκε από το XDA, η Microsoft κυκλοφόρησε αθόρυβα την εφαρμογή Copilot στο Play Store. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να ξεκινήσετε:

Κατεβάστε: Microsoft Copilot (Ελεύθερος)

  • Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Play Store, ανοίξτε την και πατήστε Συνέχεια για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.
  • Όταν εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο για να δώσετε άδεια τοποθεσίας, επιλέξτε Κατά τη χρήση της εφαρμογής για να συνεχίσετε.
  • Ενεργοποιήστε Χρήση GPT-4 στην κύρια οθόνη.
  • Τώρα, μπορείτε απλά να πατήσετε το εικονίδιο του μικροφώνου στο κάτω μέρος για φωνητική είσοδο. Όταν σας ζητηθεί να του δώσετε άδεια εγγραφής ήχου, πατήστε Κατά τη χρήση της εφαρμογής.
  • Εάν προτιμάτε να πληκτρολογήσετε τα ερωτήματά σας, πατήστε το εικονίδιο του πληκτρολογίου στην κάτω δεξιά γωνία. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Κάμερα για να αλληλεπιδράσετε με το chatbot χρησιμοποιώντας εικόνες.
  • Για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία από την αρχή, πατήστε το εικονίδιο Νέο θέμα στην κάτω αριστερή γωνία.
  •   Διορθώστε ότι η βιντεοκλήση WhatsApp δεν λειτουργεί σε iPhone και Android

    Αυτό είναι λίγο πολύ το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όπως κάθε άλλο chatbot τεχνητής νοημοσύνης.

    Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Copilot στη συσκευή σας Android, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft πατώντας Είσοδος στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό θα επιτρέψει στο chatbot να εμφανίζει εικόνες που δημιουργούνται από AI, για παράδειγμα.

    Τι μπορείτε να κάνετε με το Copilot στο Android;

    Όπως το ChatGPT, μπορείτε να ρωτήσετε το Copilot σχεδόν οτιδήποτε θέλετε. Είτε θέλετε μια λεπτομερή εξήγηση για ένα περίπλοκο θέμα, είτε χρειάζεστε βοήθεια για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μεταφράστε κείμενο σε διαφορετική γλώσσα, το Copilot σας καλύπτει.

      Πώς να ξεκλειδώσετε το Mac σας με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Android

    Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε εικόνες στις συνομιλίες σας, να δημιουργήσετε εικόνες εν κινήσει με τη γεννήτρια τέχνης Dall-E 3 και να λάβετε αποτελέσματα ιστού, κάτι που δεν είναι δυνατό στην εφαρμογή ChatGPT, εκτός εάν πληρώσετε για μια συνδρομή στο ChatGPT Plus. Αυτό συμβαίνει επειδή το Copilot της Microsoft σάς δίνει δωρεάν πρόσβαση στο μοντέλο γλώσσας GPT-4 του OpenAI.

    Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε το στυλ συνομιλίας που προτιμάτε. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Εμφάνιση όλων των τόνων. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργικό, Ισορροπημένο και Ακριβές.

      Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία με DownCount [Android]

    Θα πρέπει να είστε σε θέση να αποκτήσετε το Copilot σε χρόνο μηδέν, ειδικά εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με άλλες εφαρμογές chatbot AI, όπως το ChatGPT. Από την εμπειρία μου, το Copilot πήρε αρκετό χρόνο για να απαντήσει στα ερωτήματά μου σε σύγκριση με το ChatGPT. Ωστόσο, οι απαντήσεις είναι πιο αναλυτικές.

    Εάν είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Microsoft Copilot πριν, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία σας, καθώς μπορείτε να το πάρετε για μια περιστροφή απευθείας από το smartphone σας.