Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία με DownCount [Android]

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή ρολογιού του Android είναι αρκετά χρήσιμη για τον γρήγορο χρονισμό πραγμάτων όπως το βράσιμο ενός αυγού, η αναμονή του φίλου σας ή το βράσιμο τσαγιού. Αλλά όταν χρειάζεται να παρακολουθείτε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους ή να χρησιμοποιείτε πολλαπλούς χρονοδιακόπτες ταυτόχρονα, η εφαρμογή ρολογιού δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Downcount, μια νέα εφαρμογή Android που διατίθεται δωρεάν στο Google Play αναπτύχθηκε για να καλύψει αυτό το κενό, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν άμεσα χρονόμετρα για οποιοδήποτε μήκος που υπερβαίνει το συνηθισμένο όριο ωρών. Αξίζει τον χρόνο σας; Πάμε να το ελέγξουμε!

Αν είστε λάτρης των απλών και minimal διεπαφών, θα σας αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση του Downcount. Η επίπεδη σχεδίαση της εφαρμογής είναι αρκετά συναρπαστική και η διεπαφή χρήστη είναι αρκετά εύχρηστη και εύκολη στην πλοήγηση. Μόλις εκκινήσετε, θα εμφανιστεί μια οθόνη που μοιάζει με την παρακάτω. Επάνω αριστερά θα δείτε το όνομα της εφαρμογής και στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα πάτημα ενός κουμπιού συν το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε νέα χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης. Η υπόλοιπη περιοχή εμφανίζει τη λίστα με τα χρονόμετρα που έχετε ήδη προσθέσει. Το Downcount δεν μοιάζει με άλλες εφαρμογές της επιχείρησης. Δεν σας επιτρέπει απλώς να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες σύντομης περιόδου σε δευτερόλεπτα, λεπτά ή ώρες. μπορείτε να προχωρήσετε πολύ πέρα ​​από αυτό και να ορίσετε χρονόμετρα γεγονότων τόσο στο μέλλον όσο και στο παρελθόν.

  Επεξεργασία αριθμών και συναρτήσεων Μέσος υπολογισμός και προσθήκη σταθερών [Android]

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Συν” για να δημιουργήσετε νέους χρονοδιακόπτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να του δώσετε ένα όνομα και μια ημερομηνία, και αυτό είναι ακριβώς. Εάν εισαγάγετε μια προηγούμενη ημερομηνία, την ημέρα της γαμήλιας τελετής σας, για παράδειγμα, θα μετρήσει επίσης. Η εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο που σας επιτρέπει να επιλέξετε τις ημέρες για τις οποίες μπορείτε να θέλετε να προσθέσετε χρονόμετρα. Για να διαγράψετε ένα στοιχείο, μπορείτε απλώς να το σύρετε μακριά. Και για να επεξεργαστείτε, ένα παρατεταμένο πάτημα θα κάνει τη δουλειά.

Φυσικά, θα ήταν βολικό να έχετε την επιλογή για μικρότερες μονάδες χρόνου, όπως λεπτά ή ώρες, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε χρονόμετρα για μέρες που είναι πολύ μακριά στο μέλλον ή κάτι σημαντικό στο παρελθόν σας, το Downcount είναι μια ωραία εναλλακτική η λειτουργία χρονοδιακόπτη στην προεπιλεγμένη εφαρμογή ρολογιού του Android. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play, αν και μπορείτε να αγοράσετε αναβάθμιση εντός εφαρμογής για να καταργήσετε διαφημίσεις ή να υποστηρίξετε τον προγραμματιστή.

  Το iLock Photographs εισβολείς που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android

Εγκαταστήστε το Downcount από το Play Store