Πώς να εγκαταστήσετε θέματα Discord

Η δημοφιλής υπηρεσία συνομιλίας Discord προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες, αλλά η υποστήριξη προσαρμοσμένων θεμάτων δεν είναι μία από αυτές. Αν και το Discord μπορεί να είναι απρόθυμο να προσθέσει επίσημα υποστήριξη προσαρμοσμένων θεμάτων, υπάρχει ένα πρόσθετο τρίτου μέρους που ονομάζεται BetterDiscord που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε θέματα στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε θέματα Discord.

Install Discord Themes: A Complete Guide (2022)

Σημείωση: Προτού προχωρήσουμε περαιτέρω, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το BetterDiscord είναι ένα πρόσθετο τρίτου μέρους και παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών του Discord τροποποιώντας τον πελάτη. Ωστόσο, το Discord δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια κατά του BetterDiscord ή των χρηστών που το χρησιμοποιούν για να τροποποιήσουν τον πελάτη. Έτσι, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε θέματα τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε ότι, ενώ το πρόσθετο μπορεί να είναι ασφαλές, τα θέματα τρίτων μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Επομένως, προχωρήστε με προσοχή και αποφύγετε τη λήψη θεμάτων από άγνωστες πηγές.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 2FA στο Discord

Λήψη και εγκατάσταση του πρόσθετου BetterDiscord

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της BetterDiscord (επίσκεψη) και πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης BetterDiscord κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί «Λήψη».

2. Όταν ανοίξετε το αρχείο εγκατάστασης που κατεβάσατε, θα δείτε ένα μήνυμα άδειας χρήσης. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου «Αποδέχομαι τη συμφωνία άδειας χρήσης» και κάντε κλικ στο «Επόμενο» για να προχωρήσετε περαιτέρω.

3. Από τη διεπαφή επιλογής ενεργειών, επιλέξτε «Install BetterDiscord» και κάντε κλικ στο «Next» για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη.

4. Τώρα, πρέπει να καθορίσετε την έκδοση Discord στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε το BetterDiscord. Εάν έχετε τη σταθερή έκδοση του Discord, μπορείτε να επιλέξετε την πρώτη επιλογή και να κάνετε κλικ στο κουμπί “Εγκατάσταση”. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν τη δημόσια δοκιμή του Discord ή εκδόσεις Canary θα πρέπει να επιλέξουν αυτές τις επιλογές.

Το Discord θα επανεκκινήσει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε θέματα χρησιμοποιώντας το BetterDiscord. Ελέγξτε την επόμενη ενότητα για οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή θεμάτων στο Discord.

Εγκαταστήστε τα θέματα Discord χρησιμοποιώντας το BetterDiscord

1. Ανοίξτε το Discord και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις που υπάρχει στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του BetterDiscord.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο «Θέματα» από την αριστερή πλαϊνή γραμμή κάτω από τη νέα ενότητα «BetterDiscord».

3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα φακέλου θέματος» για να ανοίξετε τον φάκελο θεμάτων του BetterDiscord στον υπολογιστή σας. Αυτός ο φάκελος είναι όπου πρέπει να τοποθετήσετε τα θέματα Discord.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το κείμενο σε ομιλία στο Discord

4. Όταν ανοίξει ο ριζικός φάκελος του θέματος, θα πρέπει να μετακινήσετε τα θέματα BetterDiscord εκεί. Τα θέματα BetterDiscord είναι μορφής .CSS και η ακριβής διαδρομή για τον φάκελο θεμάτων είναι η εξής:

C:Users<username>AppDataRoamingBetterDiscordthemes

5. Τα θέματα που μετακινείτε στο φάκελο θεμάτων θα εμφανιστούν στην ενότητα θεμάτων του BetterDiscord στην εφαρμογή. Για να το ενεργοποιήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή δίπλα στο όνομα του θέματος.

6. Ομοίως, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για να επιστρέψετε στο προεπιλεγμένο θέμα στο Discord.

Πώς να απεγκαταστήσετε τα θέματα Discord

1. Για να απεγκαταστήσετε ή να καταργήσετε ένα θέμα Discord, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κόκκινο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που υπάρχει κάτω από την εναλλαγή του θέματος.

2. Όταν εμφανιστεί η προτροπή επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο «Διαγραφή» για να απεγκαταστήσετε το θέμα.

Απεγκαταστήστε το BetterDiscord από την εφαρμογή Discord

Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει πια να χρησιμοποιήσετε το BetterDiscord, δείτε πώς να το απεγκαταστήσετε.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης του BetterDiscord που κατεβάσατε στο πρώτο βήμα και αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης.

2. Από την επόμενη οθόνη, επιλέξτε “Uninstall BetterDiscord” και κάντε κλικ στο “Next”.

3. Εδώ, επιλέξτε την έκδοση Discord στην οποία εγκαταστήσατε το BetterDiscord (πρώτη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες) και κάντε κλικ στην “Κατάργηση εγκατάστασης” για να καταργήσετε το πρόσθετο από την εφαρμογή Discord. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Discord χωρίς τροποποιήσεις και με το προεπιλεγμένο θέμα όπως παλιά.

  Πώς να προσθέσετε, να διαχειριστείτε και να διαγράψετε ρόλους στο Discord

Τα καλύτερα θέματα Discord που πρέπει να δοκιμάσετε

Τώρα που ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε και να εφαρμόσετε θέματα στο Discord, ίσως αναζητάτε εμπνεύσεις για θέματα. Λοιπόν, σας καλύψαμε. Έχουμε ένα αφιερωμένο άρθρο για τα καλύτερα θέματα Discord για το BetterDiscord που μπορείτε να δείτε για να αναθεωρήσετε την εμπειρία σας στο Discord.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Πώς να εγκαταστήσετε θέματα στο Discord;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε θέματα στο Discord μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου προγράμματος BetterDiscord. Διατίθεται δωρεάν σε Windows, Mac και Linux.

Ε: Είναι ασφαλές το Better Discord;

Η BetterDiscord παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών της Discord. Ωστόσο, το Discord δεν απαγορεύει συνήθως τους χρήστες που χρησιμοποιούν το BetterDiscord για να προσαρμόσουν την εφαρμογή Discord, τουλάχιστον τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου.

Ε: Πώς να αφαιρέσετε θέματα Discord;

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Κατάργηση εγκατάστασης” κάτω από τις ρυθμίσεις θέματος του BetterDiscord για να αφαιρέσετε ένα θέμα Discord από την εφαρμογή. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για να καταργήσετε προσωρινά το θέμα Discord.

Εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε θέματα στο Discord

Έτσι, μπορείτε να εγκαταστήσετε θέματα στο Discord με ευκολία. Χάρη στο BetterDiscord, δεν περιορίζεστε πλέον στο προεπιλεγμένο σύνολο θεμάτων στο Discord. Με την τεράστια βιβλιοθήκη θεμάτων που υποστηρίζεται από την κοινότητα, οι δυνατότητες προσαρμογής του Discord σας είναι ατελείωτες. Αν αναζητούσατε έναν τρόπο να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Discord, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε. Για περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να εγγραφείτε στο Discord Nitro αφού διαβάσετε όλες τις καλύτερες δυνατότητες του Discord Nitro από το συνδεδεμένο άρθρο μας.