Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

Το Instagram απέδειξε ότι τα φίλτρα μπορούν να γίνουν δημοφιλή. Το Snapchat βελτίωσε την ιδέα. Το Instagram σάς επιτρέπει να προσθέτετε φίλτρα που βελτιώνουν τα χρώματα ή χειρίζονται το φως σε μια φωτογραφία. Το Snapchat έχει αυτά τα ίδια φίλτρα, αλλά έκανε επίσης δημοφιλή φίλτρα τοποθέτησης ετικετών τοποθεσίας, φίλτρα καιρού, και στη συνέχεια έβγαλε φακούς και αγκάλιασε το AR. Σε αντίθεση με το Instagram όμως, μπορείτε να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat.

Η διαδικασία δεν περιλαμβάνεται ακριβώς στη διαδικασία επιβίβασης και δεν φαίνεται να υπάρχουν οπτικές ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι μπορείτε να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα κόλπο σε αυτήν.

  Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

Για να είμαστε σαφείς, με τον όρο φίλτρα εννοούμε αυτά που εφαρμόζετε σε φωτογραφίες που λαμβάνονται από την πίσω κάμερα. Τα φίλτρα που εφαρμόζετε σε φωτογραφίες που λαμβάνονται από την μπροστινή κάμερα δεν είναι φίλτρα. είναι φακοί.

Εφαρμόστε δύο φίλτρα

Ανοίξτε το Snapchat και με την πίσω κάμερα τραβήξτε μια φωτογραφία. Να θυμάστε ότι μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο δύο φίλτρα, οπότε ίσως θέλετε να περάσετε από όλα τα διαθέσιμα και να επιλέξετε ποια δύο θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Θα χρειαστείτε δύο χέρια για αυτό και είναι καλή ιδέα αν μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας σε μια επίπεδη επιφάνεια. Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία, κάντε σάρωση όπως κάνετε συνήθως και επιλέξτε το πρώτο φίλτρο που θέλετε να εφαρμόσετε. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα δάχτυλο στην οθόνη σας και χρησιμοποιήστε ένα δεύτερο δάχτυλο για να σύρετε στο επόμενο φίλτρο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια

Για αυτό πρόκειται. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να αφήσετε και τα δύο δάχτυλα και να στείλετε το στιγμιότυπο στην ιστορία σας ή σε έναν φίλο.

Το κόλπο των δύο φίλτρων λειτουργεί όταν θέλετε να προσθέσετε τόσο Bitmoji όσο και ίσως την τρέχουσα τοποθεσία σας ή τον καιρό στο Snapchat. Εάν προσπαθείτε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά φίλτρα φωτός, θα έχετε μικτά αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο χρώμα θα φαίνεται ωραίο πάνω από το άλλο, οπότε είστε έτοιμοι για κάποιους πειραματισμούς.

Αυτό το ίδιο κόλπο δεν λειτουργεί με φακούς για προφανείς λόγους. Οι περισσότεροι φακοί εφαρμόζονται σε ένα πρόσωπο ή σε πρόσωπα (αν τραβάς με έναν φίλο σου). Δεν έχει νόημα να εφαρμόζετε δύο διαφορετικούς φακούς σε ένα πρόσωπο. Υπάρχουν μερικοί φακοί όπως το χορευτικό χοτ ντογκ του 2017 που πιθανότατα μπορείτε να εφαρμόσετε με έναν άλλο φακό όπως ο φακός Bitmoji, αλλά γενικά, η ιδέα δεν είναι πρακτική.

  Πώς να περιστρέψετε φωτογραφίες για το Snapchat

Αν υπήρξε ποτέ μια δυνατότητα Snapchat για αντιγραφή του Instagram, είναι αυτή. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι το Instagram δεν σκέφτηκε να προσθέσει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες του να εφαρμόζουν δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία.