Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Το Snapcchat είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε προσωρινά διαθέσιμες πληροφορίες. Οι ιστορίες σας λήγουν και τα μηνύματα συνομιλίας σας λήγουν. Είναι αυτό που οδηγεί την αφοσίωση με τους χρήστες της εφαρμογής. Εάν δεν ασχολείστε με το περιεχόμενο όταν είναι διαθέσιμο, ενδέχεται να μην μπορείτε να το κάνετε αργότερα. Το Snapchat πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στη συνομιλία του που σας επιτρέπει να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat. Λειτουργεί τόσο με νήματα συνομιλίας ένα προς ένα όσο και με νήματα ομαδικής συνομιλίας. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapcaht.

Διαγραφή απεσταλμένου μηνύματος στο Snapchat

Πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση. Αυτή η δυνατότητα προστίθεται και λειτουργεί μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν οι φίλοι σας χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, ενδέχεται να μην μπορείτε να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο νήμα συνομιλίας τους.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή, στείλτε ένα μήνυμα σε μια επαφή που γνωρίζετε ότι εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Πατήστε παρατεταμένα στο μήνυμα που μόλις στείλατε και θα εμφανιστεί ένα μενού. Θα πρέπει να έχει μια επιλογή «Διαγραφή» εκεί.

Αυτό το χαρακτηριστικό χρειάζεται να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις για να λειτουργήσει. Με τις αρχικές δοκιμές μας, το κουμπί Διαγραφή απλά δεν θα εμφανιζόταν. Όταν διαγράφετε για πρώτη φορά ένα μήνυμα, το Snapchat σας λέει ότι θα προσπαθήσει να το αφαιρέσει από την πλευρά των φίλων σας, ωστόσο μπορεί να μην το καταφέρνει πάντα. Τοποθεσίες με φτωχό Διαδίκτυο ή μια παλαιότερη έκδοση του Snapchat είναι ο λόγος που η διαγραφή μπορεί να αποτύχει.

  Το Snapchat διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες;

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα, η ενέργεια εμφανίζεται μόνο στη συνομιλία στο τέλος σας, δηλαδή, θα δείτε το μήνυμα “Διαγράψατε μια συνομιλία” στο τέλος σας, ωστόσο, ο φίλος σας δεν θα δει το ίδιο μήνυμα στο τέλος του.

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας έχει διαγραφεί είναι να το διαγράψετε το συντομότερο δυνατό. Εάν ο φίλος σας έχει δει ένα μήνυμα, δεν υπάρχει δυνατότητα λήψης του πίσω, που σημαίνει ότι με μια ενεργή συνομιλία, έχετε πολύ λίγο χρόνο για να αντιδράσετε. Με τις ομαδικές συνομιλίες, έχετε λίγο περισσότερο περιθώριο. Φαίνεται ότι όσο όλοι στην ομάδα δεν έχουν δει το μήνυμα, μπορείτε να το πάρετε πίσω. Το συμπεράνουμε με βάση τη μικρή επίδειξη που δίνει το Snapchat για τη νέα λειτουργία. Εάν έχετε μια ομαδική συνομιλία με 6 άτομα και στείλετε ένα μήνυμα που έχουν δει μόνο 3 ή 4, μπορείτε ακόμα να το πάρετε πίσω.

  Πώς να αποκτήσετε το φακό The Nun Snapchat