Πώς να εγγράψετε μεγαλύτερα κλιπ με DVR παιχνιδιών στα Windows 10

Το Game DVR στα Windows 10 μπορεί να κάνει εγγραφή και μετάδοση παιχνιδιού. Είναι ένα προσεγμένο εργαλείο αν θέλετε να καταγράψετε τα κυριότερα σημεία από τα παιχνίδια σας ή αν θέλετε να κάνετε streaming gameplay. Το Game DVR λειτουργεί μέσω της γραμμής παιχνιδιού που μπορείτε να εμφανίσετε με τη συντόμευση Win+G. Μπορείτε να διδάξετε τη γραμμή παιχνιδιών ποιες εφαρμογές είναι παιχνίδια και ακόμη και να τη χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή εφαρμογών που δεν είναι παιχνίδια. Η γραμμή παιχνιδιού έχει δύο τρόπους εγγραφής. ένα για την εγγραφή του παιχνιδιού και ένα για την εγγραφή ενός σύντομου κλιπ. Από προεπιλογή, τα σύντομα κλιπ έχουν διάρκεια μόνο 30 δευτερόλεπτα. Εάν θέλετε, μπορείτε να εγγράψετε μεγαλύτερα κλιπ με το Game DVR στα Windows 10. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να εγγράψετε πιο σύντομα κλιπ.

  Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα στοιχεία από το Outlook

Μπορεί να παρατηρήσετε στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω ότι υπάρχει ένα θαυμαστικό ακριβώς πάνω από το κουμπί εγγραφής κλιπ. Εάν βλέπετε το ίδιο πράγμα στο σύστημά σας, αυτό σημαίνει ότι η εγγραφή κλιπ είναι απενεργοποιημένη. Είναι μερικά που διορθώνονται εύκολα. Απλώς διαβάστε εκ των προτέρων για να μάθετε πώς.

Για να εγγράψετε μεγαλύτερα κλιπ με Game DVR, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Xbox.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Game DVR. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Εγγραφή στο παρασκήνιο» και ενεργοποιήστε την. Το θαυμαστικό στο επάνω μέρος του κουμπιού χειλιών εγγραφής στη γραμμή παιχνιδιού θα εξαφανιστεί μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Κάτι πήγε στραβά κατά τη λήψη του προτύπου σας".

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η εγγραφή κλιπ παιχνιδιών και η εγγραφή του παιχνιδιού διαφέρουν λίγο στην εφαρμογή Xbox. Οι επιλογές έχουν κακή σήμανση, αλλά μπορείτε να εγγράψετε το παιχνίδι για έως και 2 ώρες και μπορείτε να εγγράψετε κλιπ παιχνιδιού για έως και 10 λεπτά. Για να εγγράψετε αυτά τα πιο σύντομα κλιπ παιχνιδιού, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την εγγραφή στο παρασκήνιο.

Μόλις ενεργοποιηθεί, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού «Καταγραφή του τελευταίου». Η προεπιλεγμένη τιμή που έχει οριστεί για αυτά τα κλιπ είναι 30 δευτερόλεπτα. Για να εγγράψετε μεγαλύτερα κλιπ με Game DVR, επιλέξτε μία από τις άλλες επιλογές ώρας. Εάν θέλετε να εγγράψετε ένα μικρότερο κλιπ, έχετε μόνο μία επιλογή. 15 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το μόνο μήκος που είναι μικρότερο από τα προεπιλεγμένα 30 δευτερόλεπτα.

  Πώς να αποκτήσετε έναν προγραμματιστή συσκέψεων Google

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η εγγραφή κλιπ επηρεάζει τους πόρους του συστήματός σας. Αυτό συμβαίνει επειδή καταγράφει συνεχώς το παιχνίδι σας στο παρασκήνιο. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί εγγραφής κλιπ στη γραμμή παιχνιδιού, χρησιμοποιεί αυτή την εγγραφή για να λάβει αυτά τα τελευταία λεπτά. Σε πλήρη αντίθεση, η δυνατότητα εγγραφής στη γραμμή παιχνιδιών καταγράφει τα πάντα μέσα σε διάστημα 2 ωρών αφού επιλέξετε να το εγγράψετε. Απαιτεί λιγότερο κόστος στο σύστημά σας και σας επιτρέπει επίσης να εγγράψετε ένα μεγαλύτερο βίντεο.

Εάν το σύστημά σας δεν διαθέτει το πιο πρόσφατο και το καλύτερο υλικό gaming, τα κλιπ φόντου μπορεί να σας προσφέρουν μια μικρότερη εμπειρία παιχνιδιού.