Πώς να διορθώσετε σφάλματα παιχνιδιού μετά την εμφάνιση του λογότυπου PUBG

Το PUBG είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και όχι μόνο από πλευράς παικτών. Είναι πολύπλοκο πέρα ​​από τους αγώνες και τα παιχνίδια που φιλοξενούνται και παίζονται καθημερινά. Επιπλέον, το παιχνίδι λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και βελτιώσεις για να το διατηρεί φρέσκο. Οι βασικές απαιτήσεις υλικού του δεν αλλάζουν παρά όλα αυτά.

Το παιχνίδι διακόπτεται μετά την εμφάνιση του λογότυπου του PUBG

Το PUBG είναι μια εφαρμογή και όπως κάθε εφαρμογή, έτσι και αυτή μπορεί να διακοπεί. Το σφάλμα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής εγκατάστασης ή κακής ανάπτυξης ενημέρωσης ή μπορεί να είναι πρόβλημα με το σύστημά σας. Εάν το παιχνίδι διακόπτεται κάθε φορά που ανοίγετε το PUBG και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το λογότυπο του παιχνιδιού, δοκιμάστε τις παρακάτω επιδιορθώσεις.

Ενημερώστε το παιχνίδι

Βεβαιωθείτε ότι το PUBG είναι ενημερωμένο. Εάν το παιχνίδι δεν είναι ενημερωμένο, δεν θα μπορείτε να το παίξετε. Ίσως μπορέσετε να το εκκινήσετε, αλλά θα τερματιστεί πριν προλάβετε να δείτε μια οθόνη φόρτωσης.

  Πώς μπορώ να εγγραφώ σε δοκιμαστικό διακομιστή PUBG

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Επιλέξτε PUBG από τη στήλη στα αριστερά.
Στο παράθυρο στα δεξιά, επιλέξτε την επιλογή Ενημέρωση.
Περιμένετε να γίνει λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.
Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το παιχνίδι.

Ενημερώστε το Steam

Όπως τα παιχνίδια, έτσι και το Steam είναι μια εφαρμογή και ενημερώνεται τακτικά. Οι ενημερώσεις Steam συνήθως δεν εμποδίζουν την εκτέλεση των παιχνιδιών, αλλά είναι καλή ιδέα να τα διατηρείτε ενημερωμένα, επειδή ένα παιχνίδι ενδέχεται να μην εκτελείται εάν εντοπίσει ότι ο πελάτης Steam σας δεν είναι ενημερωμένος.

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στο Steam>Έλεγχος για ενημερώσεις.
Κατεβάστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις και επανεκκινήστε τον πελάτη Steam.
Ανοίξτε το PUBG και θα πρέπει να φορτώσει.

Επαληθεύστε τα αρχεία PUBG

Τα αρχεία παιχνιδιού μπορεί να καταστραφούν. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το παιχνίδι ενημερώνεται, όταν ενημερώνεται το Steam ή όταν ενημερώνεται το λειτουργικό σας σύστημα, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, με τα παιχνίδια Steam, η καταστροφή αρχείων είναι αρκετά εύκολο να διορθωθεί.

Ανοίξτε το Steam.
Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη.
Κάντε δεξί κλικ στο PUBG στη στήλη στα αριστερά και επιλέξτε Ιδιότητες.
Μεταβείτε στην καρτέλα Τοπικά αρχεία.
Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση ακεραιότητας αρχείων παιχνιδιού.
Επιτρέψτε στο Steam να ελέγχει τα αρχεία και να διορθώνει τυχόν προβλήματα που εντοπίζει.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα «εκτός εύρους συχνότητας» στο PUBG

Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης

Το PUBG χρειάζεται μια GPU για να λειτουργεί ομαλά και η GPU σας πρέπει να εκτελεί τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης που είναι διαθέσιμα για αυτό. Ένας λόγος που το παιχνίδι μπορεί να σταματήσει ξαφνικά να λειτουργεί είναι επειδή έχει ενημερωθεί αλλά τα προγράμματα οδήγησης GPU δεν έχουν ενημερωθεί.

Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών.
Αναπτύξτε τους Προσαρμογείς οθόνης.
Κάντε δεξί κλικ στην GPU σας και επιλέξτε Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης από το μενού περιβάλλοντος.
Αναζητήστε online ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και εγκαταστήστε τις.

Σημείωση: Ίσως είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Nvidia GeForce Experience ή το πρόγραμμα εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης συνδυασμένου Chipset και Radeon Graphics της AMD για να εγκαταστήσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης, εάν η Διαχείριση Συσκευών δεν βρει τίποτα.

Αλλαγές υλικού

Το PUBG δεν προορίζεται να τρέχει σε συστήματα χαμηλού επιπέδου. Μπορεί ακόμη και να δυσκολευτεί να τρέξει σε σύστημα μεσαίας βαθμίδας εάν οι ρυθμίσεις των γραφικών είναι πολύ υψηλές. Σε αυτήν την περίπτωση, ορισμένοι παίκτες επιλέγουν να υπερχρονίσουν τη GPU τους. Το overclocking μιας GPU είναι αρκετά συνηθισμένο στην κοινότητα του gaming, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει σωστά. Ακόμη και τότε, μπορεί να μην τρέχουν όλα τα παιχνίδια καλά σε υπερχρονισμένη GPU. Εάν έχετε υπερχρονίσει πρόσφατα την GPU σας, οι νέες ρυθμίσεις ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για την εκτέλεση του PUBG. Επιστρέψτε το στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι.

  Πώς να παίξετε PUBG Mobile στα Windows 10

Καθαρίστε την εγκατάσταση του PUBG

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με την επανεγκατάσταση του PUBG. Αυτή η λύση είναι κουραστική γιατί θα χρειαστεί να κατεβάσετε ξανά το παιχνίδι και είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου.
Μεταβείτε στην επιλογή Προγράμματα> Απεγκατάσταση προγράμματος.
Επιλέξτε PUBG και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.
Μόλις απεγκατασταθεί το παιχνίδι, κατεβάστε το ξανά στο Steam.

συμπέρασμα

Το PUBG είναι ένα παιχνίδι, αλλά τα παιχνίδια είναι, στο τέλος της ημέρας, εφαρμογές. Είναι επιρρεπείς σε προβλήματα όπως κάθε άλλη εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων. Εάν το παιχνίδι είναι η μόνη εφαρμογή που κολλάει, μια καθαρή εγκατάσταση θα πρέπει να το διορθώσει. Εάν εκτελείτε εφαρμογές που μπορεί να θεωρηθούν cheat-ware από το PUBG, κλείστε τις και, στη συνέχεια, καθαρίστε την εγκατάσταση του παιχνιδιού.