Πώς να ελέγξετε τις ρυθμίσεις γραφικών στο PUBG για Android

Τα παιχνίδια για υπολογιστή είναι κατασκευασμένα για να εκτελούνται σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν συστήματα με διαφορετικές δυνατότητες και υλικό, επομένως τα παιχνίδια, ιδιαίτερα μεγάλοι τίτλοι, θα περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να παίζουν ακόμα κι αν το υλικό τους δεν είναι το καλύτερο στην αγορά. Με τα παιχνίδια για κινητά, αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο να το διαχειριστείς. δεν έχουν όλα ισχυρούς επεξεργαστές, δεν έχουν όλα καλές οθόνες, μερικά μπορεί να πιάσουν φωτιά και άλλα μπορεί να εκτελούν μια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Με την έκδοση για φορητές συσκευές Player Unknowns’ Battlegrounds, ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί. Εάν παίζετε σε iPhone, πρέπει να τηρείτε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις FPS και γραφικών. Ωστόσο, στο Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Graphics Tool για PUBG και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις γραφικών στο PUGB. Δεν χρειάζεστε μια συσκευή με root για αυτό.

  Το iLock Photographs εισβολείς που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο τηλέφωνό σας Android

Ρυθμίσεις FPS και γραφικών στο PUBG

Κατεβάστε το Εργαλείο γραφικών για PUBG και ανοίξτε το. Είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ποια είναι η ανάλυση της οθόνης της συσκευής σας πριν ξεκινήσετε την αλλαγή των ρυθμίσεων γραφικών στο PUBG με αυτήν την εφαρμογή.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε την ανάλυση της οθόνης στα «Γραφικά», το FPS, το στυλ HD και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις σκιές. Αυτά είναι όλα τα στοιχεία ελέγχου που έχει να προσφέρει η εφαρμογή. Επιλέξτε μια ρύθμιση από αυτές που είναι διαθέσιμες και κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή για να τις εφαρμόσετε.

  Ορίστε την προεπιλεγμένη εκκίνηση, την εφαρμογή SMS και το πρόγραμμα περιήγησης στο Android Lollipop

Για αυτό πρόκειται. Κλείστε και ξεκινήστε το παιχνίδι και παίξτε το όπως κάνετε συνήθως. Μπορεί να δείτε κάποια βελτίωση ή όχι. Η εφαρμογή μπορεί να αναγκάσει το παιχνίδι να φαίνεται καλύτερο, αλλά να θυμάστε ότι ο επεξεργαστής σας θα εξακολουθεί να παίζει ρόλο στο πόσο καλό θα φαίνεται οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτό που λέμε είναι, αν παίζετε αυτό το παιχνίδι σε Nokia 3, μην το συγκρίνετε με τον φίλο σας που το παίζει σε Samsung S9+.

Γραφικά εντός του παιχνιδιού

Το PUBG έχει επίσης ρυθμίσεις γραφικών εντός του παιχνιδιού. Δεν είναι τα ίδια με αυτά που σας δίνει το Graphics Tool για το PUBG, αλλά ίσως θέλετε να τα ελέγξετε. Ανοίξτε το παιχνίδι στο τηλέφωνό σας και πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά.

  Πώς να προσθέσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες έκτακτης ανάγκης από την οθόνη κλειδώματος στο Android 7.0

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στα Γραφικά. Προσαρμόστε όποιες ρυθμίσεις γραφικών είναι διαθέσιμες σε εσάς. Εάν η συσκευή σας είναι τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας ή τηλέφωνο προϋπολογισμού, η επιλογή Ultra HD ενδέχεται να μην εμφανίζεται στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. Εάν αλλάξετε κάποια από αυτές τις ρυθμίσεις, θα πρέπει να κλείσετε το παιχνίδι και να το ξεκινήσετε ξανά από την αρχή για να εφαρμοστούν οι νέες ρυθμίσεις.

Εάν οι ρυθμίσεις δεν φαίνονται καλές, μπορείτε να τις επαναφέρετε πατώντας το κουμπί Επαναφορά οθόνης στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης.