Πώς να διορθώσετε το iPhone που δεν εμφανίζεται στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows


Υπήρξε μια εποχή που μπορούσες να περιμένεις ένα προϊόν της Apple, είτε ήταν τηλέφωνο είτε λειτουργικό σύστημα, να λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Αυτός ο χρόνος έχει φύγει και είναι πιθανό να έφυγε με τον Steve Jobs. Τα τελευταία προϊόντα της Apple είχαν ασυνήθιστο αριθμό σφαλμάτων. Γνωρίζουμε ότι τα iPhone δεν καίγονται μόνοι τους, αλλά δεν λειτουργούσαν τόσο καλά. Το iOS έχει αρκετά σφάλματα και έχει επίσης κάποια περίεργα προβλήματα όταν εργάζεστε με συσκευές και λογισμικό που δεν ανήκουν στην Apple. Προκειμένη περίπτωση; το iPhone δεν εμφανίζεται στο File Explore στα Windows. Οι χρήστες που εκτελούν iOS 10 προσπαθούν να συνδέσουν το iPhone τους σε μια μηχανή Windows 10 το βλέπουν αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Δεδομένου ότι εμπλέκονται ένα προϊόν της Apple και ένα προϊόν της Microsoft, δεν υπάρχει κανένας να αναλάβει πραγματικά την ευθύνη για αυτό, αλλά εδώ είναι μια γρήγορη και απλή λύση.

  Ποια είναι αυτά τα εικονίδια στη στήλη κατάστασης της διαχείρισης εργασιών στα Windows 10;

Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να εκτελέσετε αυτήν την ενημέρωση κώδικα. Πρέπει να έχετε το iPhone σας και το καλώδιο δεδομένων του σε ετοιμότητα. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Λύση 1

Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας
Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών και αναπτύξτε το “Ελεγκτές Universal Serial Bus”
Κάτω από τον ελεγκτή Universal Serial Bus, θα δείτε “Πρόγραμμα οδήγησης USB φορητής συσκευής Apple. Κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε τις Ιδιότητες του.
Μεταβείτε στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης και απεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης.
Αποσυνδέστε το iPhone σας και συνδέστε το ξανά. Τα Windows 10 θα αναζητήσουν και θα κάνουν λήψη του προγράμματος οδήγησης ξανά και το πρόβλημά σας θα πρέπει να λυθεί.

  Πώς να διαγράψετε λογαριασμούς από την εφαρμογή People στα Windows 10

Σε περίπτωση που αυτό δεν λειτουργήσει, προχωρήστε στην επόμενη λύση.

Λύση 2

Απεγκαταστήστε το iTunes και εγκαταστήστε το ξανά. Κατεβάστε ένα νέο αντίγραφο του iTunes από τον ιστότοπο της Apple και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το.
Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας
Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών και αναπτύξτε το “Ελεγκτές Universal Serial Bus”
Κάτω από τον ελεγκτή Universal Serial Bus, θα δείτε “Πρόγραμμα οδήγησης USB φορητής συσκευής Apple. Κάντε διπλό κλικ για να ανοίξετε τις Ιδιότητες του.
Μεταβείτε στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης και ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης.

Οι παραπάνω δύο λύσεις λειτουργούν με την υπόθεση ότι δεν έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές στα Windows που τροποποιούν τη συμπεριφορά του File Explorer και ότι έχετε/είχα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας.

  Το Windows Update δεν φορτώνεται και η ασφάλεια των Windows δεν ανοίγει; (ΛΥΘΗΚΕ) Windows 10