Παρακολουθήστε ένα βίντεο YouTube με περιορισμούς ηλικίας χωρίς σύνδεση, τροποποιώντας τη διεύθυνση URL

Οι οδηγίες περιεχομένου του YouTube εμποδίζουν τους χρήστες να ανεβάζουν περιεχόμενο που θα έπρεπε κανονικά να παρακολουθήσουν άλλοι σε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο στον ιστότοπο είναι κατάλληλο για όλους. Το YouTube διαθέτει μια ειδική εφαρμογή για παιδιά που επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν τι μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους στο YouTube. Το YouTube θέτει επίσης περιορισμούς ηλικίας για την προβολή ορισμένων τύπων βίντεο. Πρόκειται κυρίως για βίντεο με πολλή βία ή γυμνό. Η δυνατή γλώσσα δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο του βαθμού Α κάτω από το Α χωρίς να χρειάζεται να αποδείξετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών. Εάν κάνετε κλικ σε ένα βίντεο που σας ζητά να συνδεθείτε για να το παρακολουθήσετε, δεν χρειάζεται πραγματικά να συνδεθείτε. Υπάρχει ένα πολύ προσεγμένο κόλπο που μπορείτε να ακολουθήσετε με τη διεύθυνση URL ενός βίντεο YouTube με περιορισμένη ηλικία για να παρακάμψετε τον περιορισμό ηλικίας . Ετσι δουλευει.

  Πώς να διαγράψετε το ιστορικό παρακολούθησης YouTube

Η διεύθυνση URL ενός βίντεο YouTube μοιάζει με αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=rS00xWnqwvI

Η διεύθυνση URL μιας διεύθυνσης URL με περιορισμό ηλικίας έχει την ίδια δομή. το κύριο όνομα τομέα, ακολουθούμενο από το ‘watch?v=’ και το μοναδικό αναγνωριστικό του βίντεο, δηλαδή τη σειρά τυχαίων γραμμάτων και αριθμών.

Εάν κάνετε κλικ σε ένα βίντεο που έχει περιορισμό ηλικίας, πρέπει απλώς να αντικαταστήσετε το τμήμα “watch?v=” με το “v/”. Έτσι πρέπει να μοιάζει η τροποποιημένη διεύθυνση URL.

https://www.youtube.com/v/rS00xWnqwvI

Αυτό το μικρό κόλπο υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να αντιμετωπίσετε ένα βίντεο YouTube με περιορισμό ηλικίας. Δεν απαιτεί πρόσθετο ή επέκταση και θα λειτουργεί ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις YouTube σε iPhone, iPad και Android

Η διεύθυνση URL στο παραπάνω παράδειγμα δεν προορίζεται για βίντεο περιορισμένης πρόσβασης, οπότε αν ψάχνετε για κάτι για να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο, αναζητήστε στο YouTube την μη αξιολογημένη έκδοση των Θολών Γραμμών. Πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το βίντεο έχει περιορισμό ηλικίας επειδή έχει υπερβολικό γυμνό, γι’ αυτό δείτε το με δική σας ευθύνη. Δεν μπορούσα να βρω τίποτα με αρκετή βία που να δικαιολογεί περιορισμό ηλικίας.

Πείτε το στους φίλους σας και χρησιμοποιήστε αυτό το κόλπο μόνο για καλό.