Πώς να διορθώσετε το πρόγραμμα οδήγησης που απαιτείται για αυτό το iPhone δεν είναι εγκατεστημένο στα Windows 10

Όταν συνδέετε το iPhone σας στον υπολογιστή σας, το Windows Update θα ανακτήσει και θα εγκαταστήσει τα απαιτούμενα προγράμματα οδήγησης για αυτό, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας σε αυτό. Εάν το Windows Update δεν εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης, θα το κάνει κανονικά η έκδοση του iTunes για υπολογιστές. Το iTunes διαθέτει μια έκδοση UWP που οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των τηλεφώνων τους. Το θέμα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή iTunes UWP, πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε την έκδοση για υπολογιστές. Όταν εκκινείτε για πρώτη φορά το UWP, φροντίζει για αυτό για εσάς, αλλά με αυτόν τον τρόπο, αφαιρεί επίσης το πρόγραμμα οδήγησης για το iPhone σας, γι’ αυτό λαμβάνετε το σφάλμα “Το πρόγραμμα οδήγησης που απαιτείται για αυτό το iPhone δεν είναι εγκατεστημένο”.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Adobe Save for Web στο Photoshop

Αυτό το σφάλμα μπορεί να εμφανιστεί κατά την εγκατάσταση της έκδοσης του iTunes για υπολογιστή, αλλά είναι πολύ λιγότερο πιθανό. Αν τύχει να δείτε αυτό το σφάλμα κατά την εκτέλεση της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές, αυτή η ίδια επιδιόρθωση θα λειτουργήσει.

Αποσύνδεση και επανασύνδεση

Αποσυνδέστε το iPhone σας από τον υπολογιστή σας. Συνδέστε το ξανά. Εάν ανοίξει το iTunes, κλείστε το. Το Windows Update θα πρέπει να αναζητήσει και να εγκαταστήσει τα σωστά προγράμματα οδήγησης. Εάν δεν το κάνει, πρέπει να αναγκάσετε τα Windows να εγκαταστήσουν τα σωστά προγράμματα οδήγησης. Δεν είναι δύσκολο.

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης iPhone με μη αυτόματο τρόπο

Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας. Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών πληκτρολογώντας Διαχείριση Συσκευών στη γραμμή αναζήτησης των Windows.

  Το Tweetz Desktop είναι ένα ισχυρό καθαρό πρόγραμμα-πελάτη Twitter για Windows

Αναπτύξτε την ομάδα συσκευών Φορητές συσκευές. Αναζητήστε το Apple iPhone και κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Επιλέξτε «Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης» από το μενού περιβάλλοντος. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Αυτόματη αναζήτηση για ενημερωμένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης». Επιτρέψτε στην ενημέρωση των Windows να αναζητήσει το πρόγραμμα οδήγησης και να το εγκαταστήσει.

Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα οδήγησης, κλείστε το Device Manager και ανοίξτε το iTunes. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να μπορεί να ανιχνεύσει το iPhone σας. Το σφάλμα “Το πρόγραμμα οδήγησης που απαιτείται για αυτό το iPhone δεν είναι εγκατεστημένο” δεν θα πρέπει πλέον να εμφανίζεται.

  Γιατί το Netflix μου καθυστερεί; Διορθώστε την καθυστέρηση του Netflix στα Windows 10

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ρυθμίσει τα Windows 10 να μην ενημερώνουν τα προγράμματα οδήγησης.

Η ενημέρωση των Windows εκτελείται συνήθως κάθε φορά που συνδέετε μια νέα συσκευή στον υπολογιστή σας. Η επιτραπέζια έκδοση του iTunes εγκαθιστά και εκτελεί επίσης υπηρεσίες που, όποτε εντοπίζουν ένα νέο μοντέλο iPhone, θα κάνουν λήψη των σωστών προγραμμάτων οδήγησης. Η έκδοση UWP του iTunes είναι πιο ελαφριά από την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές και αυτό είναι υπέροχο, αλλά φαίνεται να λείπει η δυνατότητα λήψης των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης για μια συσκευή. Ανεξάρτητα, το Windows Update μπορεί να το αντιμετωπίσει και αν δεν το κάνει αυτόματα, μπορείτε να το αναγκάσετε να εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης.