Πώς να διορθώσετε το πλαίσιο Emoji που δεν ανοίγει στα Windows 10

Η Microsoft πρόσθεσε ένα πλαίσιο emoji με εύκολη πρόσβαση στα Windows 10 στο Fall Creators Update. Αυτό το πάνελ emoji μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε το χρειάζεστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το Win+. συντόμευση πληκτρολογίου. Ο πίνακας διαθέτει το συνηθισμένο σύνολο emoji ταξινομημένο σε συμβατικές κατηγορίες. Δεν φαίνονται όπως συνήθως τα emoji σε ένα iPhone ή ένα τηλέφωνο Android, αλλά είναι όλα κυρίως εκεί. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες που έχουν κάνει αναβάθμιση στο Fall Creators Update δεν βλέπουν τον πίνακα emoji. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε ότι το πλαίσιο emoji των Windows 10 δεν ανοίγει.

Ο πίνακας Emoji των Windows 10 δεν ανοίγει

Για κάποιο λόγο, ο πίνακας emoji στα Windows 10 είναι συνδεδεμένος με τη γλώσσα του πληκτρολογίου σας. Συγκεκριμένα, εάν έχετε ορίσει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες) ως γλώσσα εισαγωγής, το πλαίσιο emoji δεν θα ανοίξει. Για να το διορθώσετε και για να αλλάξετε τη γλώσσα εισαγωγής, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Time & Language. Μεταβείτε στην καρτέλα Περιοχή & γλώσσα και ορίστε τα Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες) ως γλώσσα εισαγωγής.

  Πώς να βρείτε κενούς φακέλους στα Windows 10

Αυτό θα πρέπει να κάνει το κόλπο, αλλά αν δεν το κάνει, δοκιμάστε να αλλάξετε τη χώρα ή την περιοχή σε Ηνωμένες Πολιτείες επίσης.

Μόλις αλλάξετε τη γλώσσα σας, πατήστε το Win+. πληκτρολογήστε ξανά και ο πίνακας emoji θα ανοίξει.

Εναλλακτικές Λύσεις

Είναι αυτονόητο ότι αυτή η λύση δεν είναι ακριβώς λύση. Η Microsoft έχει περιορίσει τον πίνακα emoji στην αγγλική (Ηνωμένες Πολιτείες) γλώσσα, κάτι που είναι γελοίο. Το να αλλάξετε τη γλώσσα σας μόνο και μόνο για να έχετε πρόσβαση σε καρτουνίστικες κεφαλές δεν είναι ακριβώς πρακτικό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν στις γαλλικές, γερμανικές, ισπανικές, κ.λπ. γλώσσες εισαγωγής, επειδή αυτό πρέπει να χρησιμοποιούν.

  Πώς να ενεργοποιήσετε διαδρομές μεγαλύτερες από 260 χαρακτήρες στα Windows 10

Μια λύση είναι να περιμένουμε να το διορθώσει η Microsoft, π.χ. να διαθέσει τη «χαρακτηριστική» σε άλλες γλώσσες. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα συμβεί αυτό.

Μια καλύτερη, πιο πρακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται Winmoji για να αποκτήσετε emoji στα Windows 10. Αυτή η εφαρμογή κυκλοφόρησε λίγο πριν η Microsoft ανακοινώσει το πάνελ emoji, αλλά ταιριάζει εξαιρετικά με τη λειτουργία stock. Πρέπει να επικολλήσετε χειροκίνητα το emoji και δεν εισάγεται αυτόματα όπως στο πλαίσιο emoji, αλλά η εφαρμογή είναι πολύ πιο πρακτική από το να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετική γλώσσα εισαγωγής.

  Τα Windows 95 γίνονται 25: Όταν τα Windows έγιναν Mainstream

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτό το «σφάλμα». Σύμφωνα με μερικούς χρήστες του Reddit, ο πίνακας emoji ανοίγει παρόλο που δεν χρησιμοποιούν τα Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες) ως γλώσσα εισόδου. Ωστόσο, όλοι όσοι δεν έχουν πρόσβαση στον πίνακα emoji μπορούν να το κάνουν όταν κάνουν αλλαγή γλώσσας.