Πώς να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Το Snapchat σάς ενθαρρύνει να μοιράζεστε κάθε στιγμή της ζωής σας. Η ημερομηνία λήξης σχεδόν σε όλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα που κάνουν τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν με την εφαρμογή. Καθώς η εφαρμογή έχει μεγαλώσει, έχει βρει νέους τρόπους για να μοιράζεστε γεγονότα ζωής και να βρίσκετε ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω σας. Μια τέτοια μέθοδος ήταν η εισαγωγή χαρτών. Οι χρήστες του Snapchat μπορούν να βρουν άλλους χρήστες του Snapchat και να δουν τις ιστορίες τους σε έναν χάρτη. Αυτό ήταν λίγο ανησυχητικό για την ασφάλεια, οπότε οι χρήστες είχαν την επιλογή να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία φαντασμάτων στο Snapchat και να παραμείνουν εκτός χάρτη. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε πλέον να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat. Μόλις λήξει ο χρόνος, θα είστε ξανά ορατοί στον χάρτη.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat για τον λογαριασμό σας

Αυτή η νέα δυνατότητα δεν θα αλλάξει την τρέχουσα κατάσταση ορατότητάς σας. Εάν είστε ορατοί στον χάρτη, θα παραμείνει έτσι. Εάν βρίσκεστε σε λειτουργία φαντασμάτων, δεν θα σας απωθήσουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι μόνιμο εκτός κι αν αποφασίσετε να το αλλάξετε. Αυτή η νέα δυνατότητα απαιτεί ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat. Είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, δώστε ή πάρτε 24 ώρες.

Προσωρινή εναλλαγή σε λειτουργία φάντασμα

Ανοίξτε το Snapchat και πιέστε προς τα μέσα στην οθόνη Ιστορίες ή στην οθόνη εύρεσης της κύριας προβολής κάμερας. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε ότι έχω ήδη ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ghost. Ακόμα κι αν δεν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ghost, απλώς πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά.

  Επιλέξτε Πόσο καιρό είναι ορατά τα Snaps σας στο Snapchat

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ghost και θα σας ρωτήσει πόσο καιρό θέλετε να την ενεργοποιήσετε. Εάν έχετε ήδη ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ghost, απενεργοποιήστε την και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ξανά. Όταν το ενεργοποιήσετε, το Snapchat θα σας ρωτήσει πόσο καιρό θέλετε να διατηρήσετε τη λειτουργία Ghost ενεργοποιημένη.

Εάν θέλετε να το διατηρήσετε επ’ αόριστον, επιλέξτε «Μέχρι να απενεργοποιηθεί». Οι άλλες δύο επιλογές σάς επιτρέπουν να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat για 3 ή 24 ώρες.

Η λειτουργία δεν σας επιτρέπει να ορίσετε μια συγκεκριμένη ώρα για την απενεργοποίηση της λειτουργίας φαντασμάτων. Οι επιλογές λήξης είναι επίσης περιορισμένες. Ίσως είναι καλύτερα να διατηρείτε τη λειτουργία Ghost συνεχώς και να την απενεργοποιείτε μόνο όταν το απαιτεί η περίσταση. Η λειτουργία Ghost δεν απενεργοποιεί τα φίλτρα βάσει τοποθεσίας στο Snapchat. Δεν ανακαλεί καν την πρόσβαση τοποθεσίας στην εφαρμογή. Απλώς εμποδίζει άλλους χρήστες του Snapchat γύρω σας να σας βρουν ή να δουν ιστορίες που μπορεί να έχετε δημοσιεύσει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ιστορίες με γεωγραφικά περιφράξεις στο Snapchat, ακόμη και με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ghost.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης στο Snapchat