Πώς να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας Tinder

Το Tinder είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και γεωκοινωνικής δικτύωσης που ιδρύθηκε από τον Sean Rad το 2012 σε ένα hackathon που πραγματοποιήθηκε στο Δυτικό Χόλιγουντ. Η δυνατότητα ολίσθησης του Tinder έχει προσελκύσει χρήστες στην εφαρμογή, όπου ο χρήστης είτε σύρει προς τα αριστερά για να μην του αρέσει ένα προφίλ είτε σύρει προς τα δεξιά για να του αρέσει ένα προφίλ. Εάν και στους δύο χρήστες αρέσουν τα προφίλ του άλλου, μπορούν να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους και να συνδέονται εύκολα μέσω αυτής της πλατφόρμας. Οι περισσότεροι χρήστες βρήκαν την αγάπη τους στο Tinder, ενώ άλλοι απολάμβαναν να γνωρίσουν νέα άτομα μέσω του Tinder. Επίσης, ορισμένοι χρήστες έχουν κακές εμπειρίες και κάποιοι έχουν καλές, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ευεργετικό για τους χρήστες. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Tinder, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και άνω. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να εγγραφείτε. Εάν είστε νέος στο Tinder και βρίσκετε μια λύση ή οδηγό που μπορεί να σας βοηθήσει με τον περιορισμό ηλικίας, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας στο Tinder και πώς να επαληθεύσετε την ηλικία σας στο Tinder. Θα μάθετε επίσης γιατί έχετε περιορισμό ηλικίας στο Tinder και γιατί το Tinder σας απαγόρευσε χωρίς λόγο.

Πώς να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας Tinder

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας στο Tinder και θα επαληθεύσετε την ηλικία σας στο Tinder περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς μπορείτε να επαληθεύσετε την ηλικία σας στο Tinder;

Μπορείτε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο Tinder για να επαληθεύσετε εύκολα και γρήγορα και την ηλικία σας. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

  Τι να περιμένετε από τη Φωνητική αναζήτηση;

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Tinder στο Εφαρμογή Tinder.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder στο smartphone σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής δίπλα στο όνομα του προφίλ σας.

4. Πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ από το αναδυόμενο παράθυρο που ακολουθεί.

5. Πατήστε ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΤΕ ΜΕ.

6. Ποζάρετε όπως τα 2 παραδείγματα εικόνων που εμφανίζονται στην οθόνη σας και πατήστε στο 1ST POSE > 2ND POSE για να υποβάλετε τις φωτογραφίες σας.

7. Πατήστε OK.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επαλήθευσης, θα δείτε το πράσινο εικονίδιο ρολογιού δίπλα στο όνομα του προφίλ σας, που σημαίνει ότι ο περιορισμός ηλικίας σας είναι υπό εξέταση και θα λάβετε την επιβεβαίωση εντός τριών εργάσιμων ημερών. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαληθεύσετε την ηλικία σας στην εφαρμογή Tinder.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder εάν είστε κάτω των 18 ετών;

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder εάν είστε κάτω των 18 ετών, επειδή είναι η ελάχιστη ηλικία που έχει ορίσει το Tinder για τη δημιουργία λογαριασμού από τους χρήστες. Εάν είστε κάτω των 18 ετών και εγγραφείτε για λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας. Και καθώς θα εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, το Tinder θα προσδιορίσει αυτόματα την ηλικία σας και θα σας περιορίσει ηλικιακά. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό μόνο αφού γίνετε 18 ετών. Ορισμένοι χρήστες εισάγουν λάθος ημερομηνία γέννησης για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, αλλά όταν πρόκειται για επαλήθευση ηλικίας, ο λογαριασμός τους αποκλείεται. Επομένως, δεν έχει νόημα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Tinder εάν είστε κάτω των 18 ετών.

Γιατί δεν μπορείτε να επαληθεύσετε το Tinder;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους δεν θα μπορείτε να επαληθεύσετε το Tinder:

  • Το Tinder ενδέχεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την επαλήθευση του email ή του αριθμού τηλεφώνου σας.
  • Οι φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει για επαλήθευση ηλικίας μπορεί να μην είναι όπως εμφανίζονται στην οθόνη.
  • Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα διακομιστή, σφάλμα εφαρμογής Tinder ή πρόβλημα σύνδεσης δικτύου που προκαλεί το σφάλμα.
  • Ακόμα κι αν δημιουργήσετε με επιτυχία έναν λογαριασμό για άτομα κάτω των 18 ετών, δεν θα μπορείτε να επαληθεύσετε τον εαυτό σας στο Tinder.
  • Ίσως το email σας ή ο αριθμός τηλεφώνου σας να μην λαμβάνει τον κωδικό επαλήθευσης.
  Πώς να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού σας από το Truecaller

Γιατί έχετε περιορισμό ηλικίας στο Tinder;

Ο μόνος λόγος για να έχετε περιορισμό ηλικίας στο Tinder είναι η ηλικία σας. Εάν έχετε εισαγάγει μια ημερομηνία γέννησης που δεν είναι 18 ή μεγαλύτερη, θα έχετε περιορισμό ηλικίας στο Tinder. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, το Tinder δεν είναι για εσάς, επειδή αυτή είναι η ελάχιστη ηλικία που πρέπει να έχει κάποιος χρήστης για να δημιουργήσει λογαριασμό στο Tinder. Οι περισσότεροι χρήστες μερικές φορές εισάγουν λάθος ημερομηνία γέννησης και την υποβάλλουν. Σε αυτή την περίπτωση, η ηλικία τους υπολογίζεται ότι είναι κάτω των 18 ετών και έχουν περιορισμό ηλικίας. Η ημερομηνία γέννησης που έχετε εισαγάγει δεν μπορεί να αλλάξει μέχρι να επαληθεύσετε τον εαυτό σας με ένα έγκυρο αναγνωριστικό.

Πώς να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας Tinder;

Για να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας του Tinder, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε Μεταφόρτωση της ταυτότητάς σας για να επαληθεύσετε την ηλικία σας κάτω από το μήνυμα Περιορισμός ηλικίας.

3. Πατήστε σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές:

  • Διαβατήριο
  • Αδεια οδήγησης
  • Ταυτότητα

4. Πατήστε Έναρξη.

5. Τοποθετήστε το αναγνωριστικό σας στο πλαίσιο της κάμερας και πατήστε το εικονίδιο της κάμερας.

6. Πατήστε Ολοκλήρωση για να υποβάλετε το αναγνωριστικό ή πατήστε Προσπαθήστε ξανά για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία.

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης ότι ο περιορισμός ηλικίας στον λογαριασμό σας έχει καταργηθεί πλήρως και η ημερομηνία γέννησής σας έχει ενημερωθεί. Αυτή είναι η διαδικασία για το πώς να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας στο Tinder.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Tinder σας;

Για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Tinder, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ.

2. Πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

3. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

4. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.

5. Πατήστε σε οποιονδήποτε από τους επιθυμητούς λόγους για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

  Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου στο Amazon

6. Πατήστε στο Delete My Account για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας.

7. Τώρα, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Tinder και Εγγραφείτε για νέο λογαριασμό.

Τι συμβαίνει αν πείτε ψέματα για την ηλικία σας στο Tinder;

Το ψέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συνηθισμένο πράγμα, αλλά αν λέτε ψέματα για την ηλικία σας στο Tinder, μπορεί να επηρεάσει το προφίλ σας στο Tinder. Αν είπατε ψέματα για την ηλικία σας στο Tinder και αν κάποιος ανέφερε το προφίλ σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μόνιμη απαγόρευση λογαριασμού ή μόνιμη απαγόρευση συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό ή οποιονδήποτε λογαριασμό Tinder σε αυτήν τη συσκευή. Τώρα, ας δούμε γιατί το Tinder σας απαγόρευσε χωρίς λόγο στην επόμενη ενότητα.

Γιατί σας απαγόρευσε το Tinder χωρίς λόγο;

Το Tinder δεν απαγορεύει κανέναν λογαριασμό χωρίς λόγο. Εάν ορισμένοι χρήστες έχουν βρει τις αλληλεπιδράσεις σας προσβλητικές και ανέφεραν τον λογαριασμό σας, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να αποκλειστεί. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να σας αναφέρει εάν ανακαλύψει ότι το προφίλ σας δεν είναι πραγματικό, η ηλικία σας δεν είναι πραγματική, έχετε κάνει πολύ λάθος ή προσβλητικό ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Θα σας αποκλείσει ποτέ το Tinder;

Ναι, το Tinder μπορεί να σας καταργήσει την απαγόρευση μόνο εάν έχετε υποβάλει την ένσταση κατάργησης αποκλεισμού και κριθεί αθώος. Εάν κάποιος ανέφερε τον λογαριασμό σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε ένσταση εξηγώντας ότι δεν κάνατε παράβαση.

Πώς μπορείτε να καταργήσετε την απαγόρευση από το Tinder;

Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Tinder, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Υποβολή αιτήματος βοήθειας Tinder σελίδα.

2. Επιλέξτε Πρόβλημα με τη σύνδεση λογαριασμού στο Τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε; πεδίο.

3. Επιλέξτε Δεν μπορώ να συνδεθώ, ο λογαριασμός μου απαγορεύτηκε στην ενότητα Τι συμβαίνει;

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας που είναι συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Tinder.

5. Γράψτε το ζήτημα λεπτομερώς στην ενότητα Περιγραφή.

6. Προσθέστε συνημμένα, εάν υπάρχουν.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή για να υποβάλετε την ένσταση κατάργησης αποκλεισμού.

Είναι το Bumble καλύτερο από το Tinder;

Εξαρτάται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Bumble είναι καλύτερο και, σε άλλες, το Tinder είναι πιο λογικό. Και στις δύο εφαρμογές, οι χρήστες βρήκαν την αγάπη τους και μερικοί βρήκαν ακόμη και τους συντρόφους της ζωής τους με τους οποίους είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι. Είναι μόνο η προτίμηση των αντίστοιχων χρηστών της εφαρμογής που τους παρέχει πιο λογικές επιλογές και την άνεση που επιθυμούν.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να διορθώσετε τον περιορισμό ηλικίας του Tinder και γιατί σας απαγόρευσε το Tinder χωρίς λόγο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.