Λειτουργεί το Slingbox με το DirecTV;

Το Slingbox είναι μια συσκευή μετατόπισης θέσης που σας επιτρέπει να κάνετε ροή της τηλεόρασής σας σε άλλη συσκευή μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή ethernet. Το προϊόν κυκλοφόρησε το 2005. Πρόσφατα, η Sling Media δήλωσε ότι τα προϊόντα Slingbox διακόπτονται και οι διακομιστές Slingbox θα κλείσουν οριστικά στις 9 Νοεμβρίου 2022. Μέχρι τότε, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν την υπηρεσία ξέγνοιαστα. Εάν θέλετε να μάθετε με ποιες συσκευές λειτουργεί το Slingbox ή το Slingbox με το DirecTV, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε αυτό το χρήσιμο και ενημερωτικό άρθρο που θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας στο Slingbox και θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε πώς να συνδέσετε το Slingbox απευθείας στην τηλεόραση και να μοιραστείτε τη ροή DirecTV.

Λειτουργεί το Slingbox με το DirecTV;

Θα μάθετε εάν το Slingbox λειτουργεί με το DirecTV περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Με ποιες συσκευές λειτουργεί το Slingbox;

Εάν αναρωτιέστε με ποιες συσκευές λειτουργεί το Slingbox, επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι το Slingbox υποστηρίζει την πλειοψηφία των συσκευών AV. Αυτό περιλαμβάνει Blu-Ray, συσκευές αναπαραγωγής DVD, καλωδιακούς/δορυφορικούς δέκτες και συσκευές εγγραφής βιντεοκασέτας. Το SlingPlayer, το οποίο βοηθά στη ροή από την τηλεόραση σε ένα τηλέφωνο, είναι διαθέσιμο σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, συγκεκριμένα Windows, Android και iOS.

Πώς να παρακολουθήσετε το Slingbox σας σε μια τηλεόραση;

Το Slingbox όχι μόνο σάς επιτρέπει να μεταδώσετε ροή της τηλεόρασής σας σε smartphone ή υπολογιστή, αλλά και σε άλλη τηλεόραση. Η εφαρμογή Slingplayer λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ των δύο τηλεοράσεων. Το AirPlay για συσκευές Apple και το Chromecast για συσκευές Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ροή μιας τηλεόρασης στην άλλη.

  Τι σημαίνει Απενεργοποίηση και λήψη μηνυμάτων στο iCloud;

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Slingplayer στο κινητό σας καθώς και στη δεύτερη τηλεόραση. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Wi-Fi. Αφού εγκατασταθούν οι εφαρμογές, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκίνηση SlingPlayer στο iPhone σας και συνδεθείτε στο Slingbox σας.

2. Πατήστε στη ροή που παίζει στο τηλέφωνό σας για να ανοίξετε τα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων του Slingplayer.

3. Πατήστε στο εικονίδιο AirPlay.

4. Επιλέξτε τη συσκευή (δεύτερη τηλεόραση) στην οποία θέλετε να προωθήσετε τη ροή.

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Slingbox σας σε άλλη τηλεόραση και η ροή μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας. Εάν αναζητάτε αν το Slingbox λειτουργεί με το DirecTV, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα.

Μπορείτε να συνδέσετε το Slingbox απευθείας στην τηλεόραση;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το Slingbox απευθείας στην τηλεόραση. Χρησιμοποιώντας την επιλογή pass-through, μπορείτε να συνδέσετε αμέσως το Slingbox SOLO στην τηλεόρασή σας. Μέσω μιας θύρας εξόδου, αυτή μεταφέρει τη σύνδεση από την πηγή A/V στο Slingbox και πίσω στην τηλεόρασή σας. Απλώς να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε παρόμοιους τύπους συνδέσεων.

Λειτουργεί το Slingbox με το DirecTV;

Ναι, το Slingbox λειτουργεί όντως με το DirecTV. Πρέπει να συνδέσετε το Slingbox στο DVR DirecTV (Ψηφιακός δέκτης βίντεο) χρησιμοποιώντας καλώδια συνιστωσών και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες μέσω του ίδιου Wi-Fi. Μόλις τελειώσετε, θα μπορείτε να προβάλετε το DirecTV σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Slingplayer από απόσταση.

Μπορείτε να μοιραστείτε τη ροή DirecTV;

Ναι, μπορείτε να μοιραστείτε τη ροή DirecTV. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της ροής DirecTV σε 20 συσκευές/οθόνες ταυτόχρονα, εάν είστε στο ίδιο δίκτυο. Αλλά μόνο 3 συσκευές εάν συνδεθούν χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε άλλο δίκτυο.

  Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία πορτρέτου σε ένα μη υποστηριζόμενο iPhone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DirecTV STREAM ενώ ταξιδεύετε;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση ή το εγγεγραμμένο περιεχόμενο πραγματοποιώντας είσοδο στην εφαρμογή DirecTV σε οποιοδήποτε smartphone. Υπάρχουν 65.000+ ταινίες και εκπομπές διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.

Πώς πλαστογραφείτε την τοποθεσία της τηλεόρασης Sling σας;

Τώρα, όπως γνωρίζετε εάν το Slingbox λειτουργεί με το DirecTV, ενδέχεται να έχετε και άλλα ερωτήματα. Για να παρακολουθήσετε Sling TV εκτός των ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο). Ακολουθεί μια λίστα με μερικά διάσημα VPN:

Τώρα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Sling TV:

1. Κάντε λήψη οποιουδήποτε από τα VPN που αναφέρονται παραπάνω. Χρησιμοποιούμε ProtonVPN για την επακόλουθη επίδειξη, επομένως πλοηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.

2. Εισαγάγετε όλα τα ζητούμενα στοιχεία και κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού.

3. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ProtonVPN στη συσκευή σας.

4. Εκκινήστε την εφαρμογή ProtonVPN και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

5. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ σε διακομιστή Η.Π.Α.

6. Τώρα, Αναπαραγωγή περιεχομένου στην τηλεόραση Sling.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Slingbox;

Ναι, το Slingbox θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ημερομηνία μόνιμης απενεργοποίησης, που είναι η 9η Νοεμβρίου 2022. Ωστόσο, όπως δηλώθηκε από το Sling Media, πολλές εκδόσεις της εφαρμογής SlingPlayer θα είναι ξεπερασμένες, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των υποστηριζόμενων συσκευών. Οι παρακάτω εκδόσεις του SlingPlayer εξακολουθούν να λειτουργούν:

  • SlingPlayer πρόγραμμα προβολής στο πρόγραμμα περιήγησης
  • SlingPlayer (έκδοση επί πληρωμή) για Apple iPhone & iPad
  • SlingPlayer (δωρεάν έκδοση) για Apple iPad
  • SlingPlayer για Amazon Fire TV
  • SlingPlayer για ταμπλέτες Amazon
  • SlingPlayer για Apple MacOS
  • SlingPlayer για υπολογιστή με Windows

Γιατί φεύγει το Slingbox;

Η Sling Media είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι οι διακομιστές Slingbox θα τεθούν εκτός σύνδεσης στις 9 Νοεμβρίου 2022. Ο λόγος για αυτήν την κίνηση όπως αναφέρουν είναι οι τεχνολογικές εξελίξεις που σημειώνονται στον κλάδο της τηλεόρασης και ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός τα τελευταία χρόνια που οδήγησε τελικά σε μειωμένη ζήτηση για Slingbox. Αποφάσισαν επίσης να στρέψουν την προσοχή τους στις βελτιώσεις Sling TV και Dish TV για μετατόπιση χώρου.

  Πώς να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων στο iMovie

Τι μπορεί να αντικαταστήσει το Slingbox;

Αφού μάθαμε εάν το Slingbox λειτουργεί με το DirecTV και δεδομένου ότι οι διακομιστές Slingbox πρόκειται να κλείσουν, παραθέτουμε παρακάτω διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το Slingbox:

1. TiVo Edge για καλώδιο

TiVo Edge για καλώδιο είναι ένα πακέτο all-in-one για παρακολούθηση περιεχομένου από πολλές πλατφόρμες, όπως το Netflix, το Prime και το HBO Go. Ο αποθηκευτικός χώρος 200 GB σάς επιτρέπει να εγγράφετε 6 κανάλια με μία κίνηση. Η δυνατότητα OneSearch σάς επιτρέπει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε χωρίς προβλήματα.

2. Roku Ultra

Εξοπλισμένο με Dolby Vision και φωνητική βοήθεια, Roku Ultra ανεβάζει την εμπειρία ροής σε μια βαθμίδα. Υποστηρίζει ροή 4K και έχει περιεχόμενο από πλατφόρμες, όπως το Hulu και το Netflix, ενώ σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.

3. Xfinity X1

Xfinity X1 είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω, καθώς όχι μόνο έχει 500 GB αποθηκευτικού χώρου αλλά επίσης κατηγοριοποιεί το περιεχόμενο από διαφορετικές υπηρεσίες ροής σε είδη. Όπως και το TiVo Edge, έχει τη δυνατότητα εγγραφής έως και 6 καναλιών ταυτόχρονα. Πρόσθετες λειτουργίες όπως η υποστήριξη φωνητικού βοηθού και ο έλεγχος αναπαραγωγής το κάνουν να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων.

4. SiliconDust HDHomeRun

SiliconDust HDHomeRun σας επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου σε έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα. Έχει την επιλογή για παύση και αναπαραγωγή του περιεχομένου όπως και όποτε θέλετε. Η πλοήγηση είναι εύκολη καθώς το περιεχόμενο κατηγοριοποιείται σε πολλά είδη.

5. Tablo Quad

Tablo Quad έρχεται με ενσωματωμένη χωρητικότητα αποθήκευσης 1 TB, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 8 TB. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι μεταδίδει σήματα μέσω αέρα, κάνοντάς σας να μεταβείτε ασύρματα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι σας επιτρέπει μόνο να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση και δεν έχετε περιεχόμενο από άλλες υπηρεσίες ροής.

***

Ελπίζουμε να μάθατε εάν το Slingbox λειτουργεί με το DirecTV και με ποιες συσκευές λειτουργεί το Slingbox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.