Πώς να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS

Το Valorant είναι ένα τακτικό shooter παιχνίδι FPS που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Riot Games. Κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν πτώση του Valorant FPS. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ο υπολογιστής σας δεν πληροί τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, σας φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με τις πτώσεις Valorant FPS. Επίσης, θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις ρυθμίσεις Valorant FPS και να αυξήσετε το Valorant FPS.

Πώς να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS

Πριν από αυτό, τι πιστεύετε ότι προκάλεσε πρόβλημα χαμηλού FPS; Διαβάστε τις απαντήσεις που αναφέρονται παρακάτω, οι οποίες επηρέασαν σημαντικά τη μείωση του ρυθμού καρέ στο Valorant. Αυτοί είναι

  • Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει τις πρόσφατες ενημερώσεις των Windows.
  • Λόγω των εφαρμογών που τρώνε πόρους που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
  • Λόγω ξεπερασμένων και κατεστραμμένων προγραμμάτων οδήγησης γραφικών.
  • Εάν το σχέδιο παροχής ενέργειας βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας.
  • Λόγω άσχετων ρυθμίσεων γραφικών Valorant, ανάλυσης και ειδικών εφέ δέρματος στο παιχνίδι.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι gaming με υψηλό ποσοστό δημοσκοπήσεων.
  • Εάν το εγκατεστημένο αρχείο του παιχνιδιού είναι κατεστραμμένο.

Δοκιμάστε όλες τις μεθόδους μία προς μία μέχρι να κάνετε τη μέγιστη ενίσχυση FPS Valorant και Valorant FPS.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε Clean Boot

Η καθαρή εκκίνηση είναι μια μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων και αναγνώρισης εάν κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους παρεμβαίνει στο παρασκήνιο και προκαλεί πρόβλημα με το παιχνίδι σας. Καθώς καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτούργησε, αυτή η μέθοδος είναι η τελευταία σας σταγόνα για να εκτελέσετε Valorant FPS boost. Επομένως, ακολουθήστε τα βήματα ένα προς ένα που αναφέρονται παρακάτω για να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση στον φορητό υπολογιστή σας και να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R ταυτόχρονα και ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε msconfig και κάντε κλικ στο OK.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Υπηρεσία, καταργήστε την επιλογή στο πλαίσιο Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft και επιλέξτε Απενεργοποίηση όλων στη δεξιά πλευρά του παραθύρου, όπως φαίνεται.

4. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Startup και κάντε κλικ στο Open Task Manager.

5. Επιλέξτε τα προγράμματα που δεν χρειάζεστε και κάντε κλικ στην Απενεργοποίηση.

6. Μετά από όλα τα βήματα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ανοίξτε το παιχνίδι Valorant. Δοκιμάστε να παίξετε το παιχνίδι και δείτε εάν το πρόβλημα με την πτώση του FPS έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 2: Τερματισμός εφαρμογών φόντου

Όλες οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο απαιτούν πόρους, κάτι που καταναλώνει τους πόρους του συστήματος. Προκαλεί και μειώνει τα FPS στο Valorant. Επομένως, συνιστάται να κλείσετε όλα τα άχρηστα προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο στο μέγιστο FPS Valorant. Ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε το ίδιο.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα και ανοίξτε την επιλογή Διαχείριση εργασιών όπως φαίνεται.

2. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα που θέλετε να καταργήσετε και επιλέξτε την επιλογή Τέλος εργασίας όπως τονίζεται.

Σημείωση: Το Google Chrome χρησιμοποιείται ως παράδειγμα εδώ.

3. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να αφαιρέσετε το φόντο που εκτελείται κάθε εφαρμογής.

  Πώς να μοιραστείτε τα κυριότερα σημεία του Skype AKA A Skype Story

Αφού κλείσετε όλες τις εφαρμογές φόντου, ανοίξτε το Valorant και δοκιμάστε να το παίξετε. Τώρα, ελέγξτε αν αυτός είναι ο ένοχος πίσω από το ζήτημα πτώσης του Valorant FPS.

Μέθοδος 3: Αλλαγή σχεδίου ισχύος συστήματος

Η υψηλή απόδοση είναι απαραίτητος παράγοντας κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν ο υπολογιστής σας προκαλεί προβλήματα στην εκτέλεση του παιχνιδιού με τον επιθυμητό τρόπο, ειδικά για παιχνίδια τακτικής σκοποβολής FPS όπως το Valorant, όπου κάθε βολή είναι απαραίτητη. Για να βελτιώσετε την απόδοση ισχύος στο σύστημά σας και να μάθετε πώς να αυξήσετε το Valorant FPS σε φορητό υπολογιστή, εφαρμόστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω ένα προς ένα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις.

2. Εντοπίστε και επιλέξτε την επιλογή Σύστημα όπως επισημαίνεται στο παράθυρο Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε το Power and Sleep στο αριστερό παράθυρο.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Πρόσθετες ρυθμίσεις ενέργειας όπως φαίνεται στην ενότητα Σχετικές ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Δημιουργία σχεδίου παροχής ενέργειας όπως φαίνεται στα παράθυρα Επιλογές ενέργειας.

6. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί Υψηλή απόδοση στη σελίδα Δημιουργία σχεδίου παροχής ενέργειας και κάντε κλικ στο Επόμενο για να προχωρήσετε περαιτέρω.

7. Επιλέξτε τις απαιτούμενες επιλογές στις Ρυθμίσεις Επεξεργασίας Σχεδίου και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές για να αυξήσετε την απόδοση.

Μόλις δημιουργηθεί η επιλογή τροφοδοσίας του υπολογιστή σας με υψηλή απόδοση, ξεκινήστε το παιχνίδι Valorant και δοκιμάστε να το παίξετε για να ελέγξετε εάν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα πτώσης FPS.

Μέθοδος 4: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών είναι το πρόγραμμα που ελέγχει τα άλλα στοιχεία γραφικών ή το υλικό του υπολογιστή σας. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρείτε ενημερωμένα αυτά τα προγράμματα οδήγησης γραφικών για μέγιστη απόδοση του υπολογιστή. Εάν αυτά τα προγράμματα οδήγησης είναι παλιά ή έχουν κατεστραμμένα γραφικά, επηρεάζουν το Valorant και προκαλούν πτώση του FPS στα Windows σας. Για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης, ακολουθήστε τα βήματα.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Device Manager και κάντε κλικ στο Open.

2. Κάντε διπλό κλικ στους προσαρμογείς οθόνης στον κύριο πίνακα για να τον αναπτύξετε.

3. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας βίντεο (π.χ. Intel(R) HD Graphics) και κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο Αναζήτηση αυτόματα για προγράμματα οδήγησης.

5Α. Εάν το πρόγραμμα οδήγησης είναι παλιό, θα ενημερωθεί αυτόματα στην πιο πρόσφατη έκδοσή του.

5Β. Εάν βρίσκονται ήδη σε στάδιο ενημέρωσης, στην οθόνη εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα, Τα καλύτερα προγράμματα οδήγησης για τη συσκευή σας έχουν ήδη εγκατασταθεί.

6. Κάντε κλικ στο Κλείσιμο και επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

7. Επανεκκινήστε το παιχνίδι Valorant και ελέγξτε εάν επιδιορθώθηκε το πρόβλημα πτώσης του Valorant FPS.

Μέθοδος 5: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιού

Η επιλογή λειτουργίας παιχνιδιού που είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή χρησιμοποιείται για την ιεράρχηση και τη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού και τη μείωση των περιττών διακοπών. Η λειτουργία παιχνιδιού δίνει προτεραιότητα πρόσβασης στους πόρους για τα παιχνίδια που παίζετε, ενώ άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο λαμβάνουν λιγότερους πόρους. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού για να βελτιστοποιήσετε το παιχνίδι στα παιχνίδια.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Εντοπίστε την επιλογή Gaming όπως φαίνεται παρακάτω στις ρυθμίσεις συστήματος.

3. Επιλέξτε την επιλογή Λειτουργία παιχνιδιού στο αριστερό παράθυρο και ενεργοποιήστε την εναλλαγή Λειτουργίας παιχνιδιού.

4. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία παιχνιδιού στον υπολογιστή σας, επανεκκινήστε το Valorant.

Μέθοδος 6: Απενεργοποιήστε τη γραμμή παιχνιδιών Xbox

Μερικές φορές, η γραμμή παιχνιδιών Xbox μπορεί να προκαλέσει πτώση του FPS στα παιχνίδια. Το Valorant δεν είναι εξαιρετικό για αυτό το θέμα. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε τη γραμμή παιχνιδιών Xbox.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ξεκινήσετε τις Ρυθμίσεις.

  Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι 'αυτό

2. Εντοπίστε την επιλογή Gaming όπως φαίνεται παρακάτω στις ρυθμίσεις συστήματος.

3. Απενεργοποιήστε τη γραμμή παιχνιδιών Enable Xbox.

Μέθοδος 7: Απενεργοποιήστε τα Skins with Effects

Η ακόλουθη μέθοδος για τον τρόπο αύξησης του Valorant FPS σε φορητό υπολογιστή απενεργοποιεί τα εφέ δέρματος. Τα δέρματα είναι τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά. Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός και μοναδικός σε κάθε μάχη. Αυτά τα skins με ειδικά εφέ προφανώς φορτώνουν την κάρτα γραφικών σας και ρίχνουν τον ρυθμό FPS. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τα φανταχτερά δέρματα και δείτε εάν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Μέθοδος 8: Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις γραφικών εντός του παιχνιδιού

Μερικές φορές οι άσχετες ρυθμίσεις γραφικών στο παιχνίδι Valorant μπορεί να προκαλέσουν πτώση του FPS. Υλοποιήστε τα βήματα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Valorant FPS και μέγιστο FPS Valorant.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows. Πληκτρολογήστε Valorant και ανοίξτε το.

2. Ανοίξτε τη σελίδα Ρυθμίσεις. Επιλέξτε την καρτέλα Βίντεο από την επάνω γραμμή μενού.

Σημείωση: Εάν το παιχνίδι ξεκινά χωρίς καμία αρχική σελίδα. Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Esc για να ανοίξετε τη σελίδα Ρυθμίσεις.

3. Στην ενότητα Βίντεο, επιλέξτε Ποιότητα γραφικών και ορίστε όλες τις απαραίτητες αλλαγές ανατρέχοντας στον παρακάτω πίνακα.

  • Απόδοση πολλαπλών νημάτων – ON

  • Ανισότροπο φιλτράρισμα – 1x

  • Anti-Aliasing – Κανένα

  • Vsync – Απενεργοποίηση

  • Υλικό – Χαμηλό ή Μεσαίο

  • Λεπτομέρεια – Χαμηλή ή μεσαία

  • Ποιότητα διεπαφής χρήστη – Χαμηλή ή μεσαία

  • Υφή – Χαμηλή ή μεσαία

  • Διαύγεια – Απενεργοποίηση

  • Σκιές – Απενεργοποίηση

  • Bloom – Off

  • Παραμορφώσεις – Απενεργοποίηση

4. Μόλις αλλάξουν όλες οι προαναφερθείσες ρυθμίσεις γραφικών, κλείστε το παιχνίδι Valorant και επανεκκινήστε το. Στη συνέχεια, πειραματιστείτε με το παιχνίδι και ελέγξτε εάν το πρόβλημα χαμηλού FPS έχει εξαφανιστεί.

Μέθοδος 9: Μειώστε το ποσοστό ψηφοφορίας του ποντικιού

Ένα ποντίκι παιχνιδιών με υψηλό ποσοστό ψηφοφορίας στη ρύθμιση του παιχνιδιού μπορεί να είναι υπεύθυνο για προβλήματα ρυθμίσεων χαμηλού Valorant FPS. Επομένως, συνιστάται να ανοίξετε το λογισμικό του ποντικιού και να ορίσετε τον ρυθμό αναφοράς ή τον ρυθμό ψηφοφορίας στα 500 Hz στις ρυθμίσεις του για να εκτελέσετε Valorant FPS boost.

Μέθοδος 10: Χαμηλότερη ανάλυση παιχνιδιού

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραφικών Valorant, αλλάξτε την ανάλυση στο παιχνίδι Valorant. Εφαρμόστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις Valorant FPS.

1. Εκκινήστε το παιχνίδι Valorant και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις όπως έγινε νωρίτερα.

2. Επιλέξτε την καρτέλα Βίντεο από την επάνω γραμμή μενού.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Γενικά στην ενότητα Βίντεο.

4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος Ανάλυση και μειώστε τον ρυθμό ανάλυσης όπως θέλετε.

Σημείωση: Μην ορίζετε την ανάλυση πολύ χαμηλή, καθώς παρέχουν γραφικά πολύ κακής ποιότητας.

Μέθοδος 11: Επεξεργασία GameUserSettings

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις χρήστη του παιχνιδιού με μη αυτόματο τρόπο από τον φάκελο δεδομένων της τοπικής εφαρμογής για να εκτελέσετε Valorant FPS boost.

1. Πατήστε το κλειδί των Windows, πληκτρολογήστε %localappdata% και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Valorant.

3. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Αποθηκευμένο.

4. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Config.

5. Εδώ, ανοίξτε τον πρώτο φάκελο που περιέχει το GameUserSetting.

6. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο φάκελο των Windows.

7. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο ρυθμίσεων παραμέτρων του GameUserSettings.

8. Κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω, επεξεργαστείτε και ορίστε τις ακόλουθες τιμές στην περιοχή ScalabilityGroups

sg.ResolutionQuality=100.000000
sg.ViewDistanceQuality=0
sg.AntiAliasingQuality=0
sg.ShadowQuality=0
sg.PostProcessQuality=0
sg.TextureQuality=0
sg.EffectsQuality=0
sg.FoliageQuality=0
sg.ShadingQuality=0

Σημείωση: Μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω το sg.ResolutionQuality για να αυξήσετε το Valorant FPS.

9. Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + S ταυτόχρονα για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να κλείσετε το αρχείο.

10. Τέλος, ξεκινήστε το παιχνίδι Valorant.

Μέθοδος 12: Προσαρμόστε την εμφάνιση και την απόδοση των Windows

Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τις πτώσεις Valorant FPS προσαρμόζοντας την εμφάνιση και την απόδοση.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Adjust Windows Appearance and Performance και κάντε κλικ στο Open.

2. Ενεργοποιήστε την επιλογή Προσαρμογή για βέλτιστη απόδοση όπως φαίνεται.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

4. Μόλις τελειώσετε, παίξτε ένα δοκιμαστικό παιχνίδι και δείτε εάν το Valorant FPS έχει καλή απόδοση.

Μέθοδος 13: Απενεργοποιήστε τη λειτουργία DVR του παιχνιδιού

Το Game DVR είναι μια δυνατότητα που δημιουργήθηκε για εφαρμογές Xbox για λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφή παιχνιδιού. Αυτή η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Xbox και επομένως θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για την ενεργοποίηση της πτώσης FPS στο Valorant. Για να το επιλύσετε, εφαρμόστε τα βήματα που δίνονται και απενεργοποιήστε τη δυνατότητα Game DVR στον υπολογιστή σας.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε regedit στο παράθυρο διαλόγου και πατήστε Enter για να ανοίξετε το παράθυρο του Επεξεργαστή Μητρώου.

3. Κάντε κλικ στο Yes στη γραμμή εντολών Έλεγχος λογαριασμού χρήστη.

4. Στη σελίδα Επεξεργαστής Μητρώου, μεταβείτε στη διαδρομή όπως απεικονίζεται.

ComputerHKEY_CURRENT_USERSystemGameConfigStore

4. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή GameDVR_Enabled στο φάκελο GameConfigStore.

5. Στη συνέχεια, στο αναδυόμενο παράθυρο Επεξεργασία τιμής DWORD, αλλάξτε τα δεδομένα τιμής σε 0 και κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

6. Τώρα, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή GameDVR_FSEBehaviorMode. Αλλάξτε τα δεδομένα τιμής σε 0 στο αναδυόμενο παράθυρο και κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

7. Και πάλι, πηγαίνετε στο μονοπάτι

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftPolicyManagerdefaultApplicationManagementAllowGameDVR

8. Κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Τιμή. Ορίστε τα δεδομένα τιμής σε 0 στο αναδυόμενο παράθυρο Επεξεργασία DWORD και κάντε κλικ στο OK για να οριστικοποιήσετε τις αλλαγές.

9. Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω βήματα για να απενεργοποιήσετε το Game DVR, κλείστε τα παράθυρα του Επεξεργαστή Μητρώου. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα χαμηλού FPS στο παιχνίδι Valorant έχει διορθωθεί.

Μέθοδος 14: Καταργήστε τη βελτιστοποίηση πλήρους οθόνης

Ορισμένοι χρήστες πρότειναν μέσω του Reddit ότι η απενεργοποίηση πλήρους οθόνης αυξάνει το FPS στο Valorant κατά ένα σημαντικό ποσό. Αν και μπορεί να μην λειτουργεί για όλους, δεν είναι κακό να το δοκιμάσετε μία φορά, καθώς ποτέ δεν ξέρετε ότι μπορεί να είστε τυχεροί. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εκτελέσετε Valorant FPS boost.

1. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων πατώντας τα πλήκτρα Windows + E.

2. Πλοηγηθείτε στη δεδομένη διαδρομή

C:Riot GamesVALORANTlive

Σημείωση: Μεταβείτε στη διαδρομή όπου βρίσκεται το αρχείο Valorant.exe.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο Valorant.exe και επιλέξτε Ιδιότητες.

3. Εδώ, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Απενεργοποίηση βελτιστοποίησης πλήρους οθόνης στην ενότητα Ρυθμίσεις.

4. Τώρα, κάντε κλικ στο Apply και μετά στο OK για να οριστικοποιήσετε τις αλλαγές.

5. Τώρα, εκτελέστε το Valorant και πατήστε το πλήκτρο F11 μία φορά για την οθόνη που ανοίγει. Ελέγξτε εάν αυτή η μέθοδος ενίσχυσε την πτώση FPS σας

Σημείωση: Πατήστε το πλήκτρο F11 δύο φορές για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης.

Μέθοδος 15: Ενημερώστε τα Windows

Για ζητήματα σχετικά με την απόδοση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για λογισμικό. Είναι απαραίτητο να διατηρείτε ενημερωμένο το λογισμικό του συστήματός σας και να διατηρείτε ενισχυμένο το Valorant FPS. Ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε το ίδιο και εκτελέστε Valorant FPS boost.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ξεκινήσετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Update & Security, όπως φαίνεται.

3. Στην καρτέλα Windows Update, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις.

4Α. Εάν είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση τώρα και ακολουθήστε τις οδηγίες για ενημέρωση.

4Β. Διαφορετικά, εάν τα Windows είναι ενημερωμένα, τότε θα εμφανιστεί το μήνυμα Είστε ενημερωμένοι.

Μέθοδος 16: Επανεγκαταστήστε το Valorant

Μερικές φορές, μπορεί να έχετε εγκαταστήσει κατεστραμμένα αρχεία παιχνιδιών, γεγονός που οδηγεί σε αυτό το ζήτημα. Επομένως, μπορείτε να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι. Αλλά δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε εντελώς το παιχνίδι για να το εγκαταστήσετε ξανά.

1. Επισκεφθείτε τον αξιωματούχο του Valorant σελίδα λήψης.

2. Κατεβάστε το παιχνίδι και εκτελέστε την εφαρμογή εγκατάστασης. Αυτό θα αντικαταστήσει την παλιά έκδοση του παιχνιδιού.

3. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και παίξτε το παιχνίδι.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορείτε να μάθετε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με τις πτώσεις Valorant FPS. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην ενότητα σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.