Η Apple επιβραδύνει το iPhone σας, τι να κάνετε γι ‘αυτό

Για χρόνια, οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι η Apple επιβραδύνει το iPhone σας με κάθε επόμενη κυκλοφορία του iOS. Αυτό ήταν το θέμα των θεωριών συνωμοσίας της Apple και του iPhone εδώ και πολύ καιρό. Οι λόγοι που αναφέρθηκαν ήταν ότι η Apple ήθελε οι χρήστες να αναβαθμίσουν τα τηλέφωνά τους. Αν οι χρήστες ένιωθαν ότι τα παλιά τους τηλέφωνα είχαν γίνει αργά, θα έκαναν αναβάθμιση. Αποδεικνύεται, αυτό είναι στην πραγματικότητα, κάπως αλήθεια. Η Apple επιβεβαίωσε ότι πράγματι επιβραδύνει το παλιό σας iPhone, αλλά δεν το κάνει αυτό εδώ και «χρόνια». Συνεχίζεται από το iOS 10.2.

Ενημέρωση: Η Apple προσφέρει να αντικαταστήσει την παλιά σας μπαταρία για 29 $. Διαβάστε για την προσφορά αντικατάστασης μπαταρίας iPhone της Apple εδώ.

Η εταιρεία δεν ήταν ακριβώς διαθέσιμη για αυτήν την αποκάλυψη. Η Apple έπρεπε να παραδεχτεί την πρακτική όταν οι χρήστες του Reddit και οι καλοί άνθρωποι Geekbench παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δημοσιοποίησε τα ευρήματά τους. Κάποιος μπορεί να απορρίψει τους ισχυρισμούς ενός τυχαίου χρήστη του Reddit, αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε το Geekbench.

  Πώς να διορθώσετε ότι η κάμερα του Google Meet δεν λειτουργεί

Παλιές μπαταρίες

Η Apple το αποκαλεί “Δυνατότητα”, όπως κάνει όλα τα πράγματα που δεν λειτουργούν όπως αναμένεται και στοχεύει παλαιότερες συσκευές με παλιές μπαταρίες. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το iPhone 7/7 Plus και τα μεταγενέστερα μοντέλα δεν επηρεάζονται. Τα παλαιότερα μοντέλα iPhone όπως το iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus, ωστόσο, θα έχουν επιβραδυνθεί.

Η Apple, ή μάλλον το iOS, το κάνει αυτό επειδή η μπαταρία δεν μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ στο τσιπ της CPU ώστε να λειτουργεί βέλτιστα. Αυτό ήταν που είχε ως αποτέλεσμα τα τυχαία προβλήματα τερματισμού λειτουργίας που εμφανίστηκαν πέρυσι. Αυτή η νέα «χαρακτηριστική» είναι ο τρόπος με τον οποίο η Apple έλυσε το πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες ενώ αντικατέστησε την μπαταρία για ορισμένους.

  Πώς να διορθώσετε την αποτυχία ελέγχου ταυτότητας της πύλης AT&T U-verse

Αντικαταστήστε την μπαταρία σας

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι το iPhone σας έχει επιβραδυνθεί σε σημείο που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν και συζητάτε εάν θα κάνετε αναβάθμιση ή όχι, θα πρέπει να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας. Η Apple αντικαθιστά τις μπαταρίες εάν έχετε εγγύηση, αλλά συνήθως το κάνει εάν η χωρητικότητα φόρτισης έχει πέσει κάτω από το 50%. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε για μια νέα μπαταρία σε ένα Apple Store. Κοστίζει κάτω από $100.

Νέα μπαταρία ή νέο iPhone

Είναι αυτονόητο ότι μια νέα μπαταρία κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα νέο iPhone. Εάν το κόστος είναι ο μόνος αποφασιστικός παράγοντας, τότε θα πρέπει απλώς να αγοράσετε μια νέα μπαταρία και να χρησιμοποιήσετε το τρέχον μοντέλο iPhone σας μέχρι να σταματήσει να λαμβάνει υποστήριξη για iOS.

  Πώς να κάνετε δώρο μουσική, ταινίες και άλλα από το iTunes Store

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν καλές, σταθερές δυνατότητες στο νεότερο iPhone που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε και πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε συχνά, αποκτήστε ένα νέο iPhone. Η αναβάθμιση της συσκευής σας επειδή η παλιά σας είναι αργή δεν αποτελεί πλέον βιώσιμο λόγο για να αναβαθμίσετε το iPhone σας. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε εάν σας αρέσει να έχετε την πιο πρόσφατη συσκευή ή αισθάνεστε ότι χάνετε λειτουργίες που έχουν όλοι, αλλά όλα συνοψίζονται στο κόστος και τη χρήση. Τα Animoji δεν αξίζουν την τιμή των 1000 $, και για αυτό το θέμα, ούτε το Face ID.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας σας δεν θα επιλύσει το αργό Touch ID.