Επιδιόρθωση 0xC00D36D5 Δεν υπάρχουν συνδεδεμένες κάμερες στα Windows 10

Η κουλτούρα της εργασίας από το σπίτι έχει κάνει τις κάμερες σε υπολογιστές το πιο χρησιμοποιημένο ενσωματωμένο εργαλείο της σύγχρονης εποχής. Δεν αποτελεί έκπληξη καθώς όλες οι προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις γίνονται εικονικά. Τι γίνεται όμως αν η κάμερά σας δεν λειτουργεί στη μέση μιας συνάντησης; Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε σφάλμα χωρίς σύνδεση κάμερας όταν χρησιμοποιείτε τα βοηθητικά προγράμματα της κάμερας web. Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν σφάλμα 0xC00D36D5 χωρίς σύνδεση κάμερας. Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα, είστε στο σωστό μέρος! Φέρνουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 0xC00D36D5. Ετοιμαστείτε λοιπόν και συνεχίστε την ανάγνωση!

Πώς να διορθώσετε το 0xC00D36D5 Δεν υπάρχουν συνδεδεμένες κάμερες στα Windows 10

Όταν αντιμετωπίζετε μια σημαντική συνάντηση ή μια κλήση, αντιμετωπίζετε το ακόλουθο σφάλμα:

Δεν μπορούμε να βρούμε την κάμερά σας

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο και εγκατεστημένο σωστά, ότι δεν έχει αποκλειστεί από λογισμικό προστασίας από ιούς και ότι τα προγράμματα οδήγησης της κάμερας είναι ενημερωμένα.

Εάν το χρειάζεστε, εδώ είναι ο κωδικός σφάλματος: 0xC00D36D5

Η προτροπή σφάλματος αναφέρει λεπτομερώς την αιτία του προβλήματος. Με απλά λόγια, εδώ είναι μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν αυτό το πρόβλημα στον υπολογιστή σας.

  • Η κάμερα χρησιμοποιείται από άλλες εφαρμογές ή προγράμματα στον υπολογιστή.
  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης κάμερας.

  • Το Antivirus/Firewall εμποδίζει την κάμερά σας να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή.

  • Η εφαρμογή κάμερας δεν έχει εγκατασταθεί σωστά στον υπολογιστή σας.
  • Παρουσία κακόβουλου λογισμικού/ιού.

Τώρα, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα για να μάθετε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του προβλήματος.

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα μεθόδων αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το σφάλμα που συζητήθηκε. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τις μεθόδους με την ίδια σειρά για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε την εφαρμογή

Ως βασικό βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων, συνιστάται να επανεκκινήσετε την εφαρμογή τηλεδιάσκεψης όταν αντιμετωπίσετε το σφάλμα. Βγείτε από την εφαρμογή και κλείστε όλες τις σχετικές διαδικασίες της. Εάν μπορείτε, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και επανεκκινήστε την εφαρμογή. Τέλος, ελέγξτε εάν το σφάλμα 0xC00D36D5 δεν έχουν προσαρτηθεί κάμερες έχει διορθωθεί.

Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι ενεργοποιημένη

Μερικές φορές, η κάμερά σας μπορεί να είναι απενεργοποιημένη ή ρυθμισμένη σε ανενεργή. Επομένως, προτού ακολουθήσετε οποιεσδήποτε προηγμένες μεθόδους, ελέγξτε ότι η κάμερά σας είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα Windows + I μαζί για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows.

2. Κάντε κλικ στο Privacy όπως τονίζεται.

3. Επιλέξτε την επιλογή Κάμερα στο αριστερό παράθυρο.

4. Τώρα, στο δεξιό παράθυρο ελέγξτε αν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη.

Εάν είναι OFF, αλλάξτε το σε ON. Ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το σφάλμα 0xC00D36D5 χωρίς σύνδεση καμερών.

Μέθοδος 3: Έξοδος από άλλες εφαρμογές πρόσβασης κάμερας

Η κάμερα του υπολογιστή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα πρόγραμμα κάθε φορά. Βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε σε βιντεοκλήση/διάσκεψη σε άλλες εφαρμογές όταν έχετε πρόσβαση στην κάμερά σας. Για να κλείσετε όλες τις άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε το Task Manager πατώντας τα πλήκτρα Ctrl + Shift + Esc ταυτόχρονα.

2. Στο παράθυρο Task Manager, κάντε κλικ στην καρτέλα Processes.

3. Τώρα αναζητήστε περιττά προγράμματα πρόσβασης κάμερας που εκτελούνται στο παρασκήνιο και επιλέξτε τα.

4. Κάντε κλικ στο End Task όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό θα κλείσει όλες τις άλλες εφαρμογές πρόσβασης κάμερας και τώρα μπορείτε να ελέγξετε εάν επιλύθηκε το σφάλμα 0xC00D36D5 no camera are attached.

Μέθοδος 4: Να επιτρέπεται η πρόσβαση για κάμερα

Υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα εφαρμογών και προγραμμάτων στα οποία εκχωρούνται δικαιώματα κάμερας. Εάν η αίτησή σας (σε περίπτωση συνάντησης) δεν βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόβλημα 0xC00D36D5 χωρίς σύνδεση κάμερας. Για να ενεργοποιήσετε τα δικαιώματα κάμερας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις των Windows πατώντας τα πλήκτρα Windows + I μαζί.

2. Κάντε κλικ στο Privacy όπως απεικονίζεται.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στην επιλογή Κάμερα. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Να επιτρέπεται στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο δεξιό παράθυρο και βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή τηλεδιάσκεψης είναι ενεργοποιημένη στην ενότητα Επιλέξτε ποιες εφαρμογές του Microsoft Store μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας όπως απεικονίζεται. Εδώ, το Zoom λαμβάνεται ως παράδειγμα.

5. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την αίτησή σας στη λίστα, επισκεφθείτε το αυτός ο σύνδεσμος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέθοδος 5: Εκτελέστε τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Οι ειδικοί προτείνουν ότι πρέπει να σαρώνετε περιοδικά τον υπολογιστή σας για να τον κάνετε απαλλαγμένο από ιούς. Ένας ιός και άλλες παρόμοιες οντότητες ενδέχεται να εισβάλουν στο λογισμικό σας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής κάμερας και να επηρεάσουν τη λειτουργία του συστήματος των Windows. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε μια σάρωση ασφαλείας των Windows στον υπολογιστή σας Windows 10.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Update & Security, όπως φαίνεται.

3. Κάντε κλικ στην Ασφάλεια των Windows στο αριστερό παράθυρο.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Προστασία από ιούς και απειλές στην περιοχή Περιοχές προστασίας.

5. Κάντε κλικ στις Επιλογές σάρωσης, όπως φαίνεται.

6. Επιλέξτε Γρήγορη σάρωση ή Πλήρης σάρωση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και κάντε κλικ στο Σάρωση τώρα.

7Α. Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση. Όλες οι απειλές θα καταγραφούν. Κάντε κλικ στο Start Actions στην περιοχή Τρέχουσες απειλές για να αφαιρέσετε ή να επιδιορθώσετε απειλές.

7Β. Εάν δεν έχετε απειλές στο σύστημά σας, δεν θα εμφανιστούν τρέχουσες απειλές όπως επισημαίνεται παρακάτω.

Το τείχος προστασίας του Windows Defender θα διορθώσει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους ιούς και μπορείτε να ελέγξετε εάν επιλύθηκε το σφάλμα 0xC00D36D5 no camera is attached.

Μέθοδος 6: Απενεργοποίηση προστασίας από ιούς (προσωρινά)

Η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο καθώς προστατεύει τον υπολογιστή σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και ιούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένα προγράμματα βλέπουν μερικές εφαρμογές ή ιστότοπους ως απειλές και τις αποκλείουν, εμποδίζοντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητές τους. Μπορείτε να αποκλείσετε τον αποκλεισμό της εφαρμογής τηλεδιάσκεψης από το πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά την προστασία από ιούς, εάν πρόκειται για ακραία περίπτωση. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

Σημείωση: Διαφορετικά προγράμματα προστασίας από ιούς θα έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για αυτήν τη μέθοδο. Ως παράδειγμα χρησιμοποιούμε το Avast Free Antivirus.

Επιλογή I: Εφαρμογή στη λίστα επιτρεπόμενων στο Antivirus

1. Μεταβείτε στο μενού αναζήτησης, πληκτρολογήστε Avast και κάντε κλικ στην επιλογή Μενού στην επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται.

2. Τώρα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις από την αναπτυσσόμενη λίστα.

3. Στην καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στην καρτέλα Αποκλεισμένες και επιτρεπόμενες εφαρμογές και κάντε κλικ στην επιλογή ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ στην ενότητα Λίστα επιτρεπόμενων εφαρμογών. Ανατρέξτε στην εικόνα που φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ > δίπλα στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για να προσθέσετε την εφαρμογή στη λίστα επιτρεπόμενων.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τη διαδρομή της εφαρμογής επιλέγοντας την επιλογή SELECT PATH APPP.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο ΠΡΟΣΘΗΚΗ για να επιβεβαιώσετε το μήνυμα προτροπής και η εφαρμογή σας προστίθεται στη Λευκή λίστα του Avast.

6. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε την εφαρμογή/πρόγραμμα από τη λίστα επιτρεπόμενων του Avast, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στο κύριο παράθυρο Ρυθμίσεις. Θα δείτε δύο επιλογές εδώ.

  • Αλλαγή επιτρεπόμενων λειτουργιών – Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τις δυνατότητες που έχετε ενεργοποιήσει κατά τη λίστα επιτρεπόμενων του προγράμματος.

  • Κατάργηση – Αυτή η επιλογή θα αφαιρέσει το πρόγραμμα από τη λίστα επιτρεπόμενων του Avast.

7. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν αντιμετωπίζετε ξανά το σφάλμα 0xC00D36D5 no camera are attached. Εάν όχι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς όπως περιγράφεται παρακάτω.

Επιλογή II: Απενεργοποιήστε το Antivirus

1. Μεταβείτε στο εικονίδιο Antivirus στη γραμμή εργασιών και κάντε δεξί κλικ πάνω του.

2. Επιλέξτε την επιλογή ελέγχου Avast shields και μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Avast χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές:

  • Απενεργοποιήστε για 10 λεπτά
  • Απενεργοποιήστε για 1 ώρα
  • Απενεργοποιήστε μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή
  • Μόνιμη απενεργοποίηση

3. Ορίστε την επιλογή ανάλογα με την άνεσή σας και επιβεβαιώστε την προτροπή που εμφανίζεται στην οθόνη.

4. Στο κύριο παράθυρο θα δείτε τη σημείωση Όλες οι ασπίδες σας είναι απενεργοποιημένες, υποδηλώνοντας ότι έχετε απενεργοποιήσει το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Για να το ενεργοποιήσετε ξανά, κάντε κλικ στο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ.

Μέθοδος 7: Εφαρμογή λίστας επιτρεπόμενων στο τείχος προστασίας

Παρόμοια με το Antivirus, το Τείχος προστασίας του Windows Defender ενδέχεται να αποκλείσει την εφαρμογή, οδηγώντας σε κανένα σφάλμα σύνδεσης της κάμερας. Ακολουθούν μερικά βήματα για τη λίστα επιτρεπόμενων οποιασδήποτε εφαρμογής στο Τείχος προστασίας του Windows Defender. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων την εφαρμογή τηλεδιάσκεψης στο Τείχος προστασίας.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Windows Defender Firewall. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Να επιτρέπεται μια εφαρμογή ή δυνατότητα μέσω του τείχους προστασίας του Windows Defender που υπάρχει στο αριστερό παράθυρο.

3. Κάντε κλικ στην Αλλαγή ρυθμίσεων και ελέγξτε εάν επιτρέπεται η εφαρμογή της διάσκεψης μέσω του Τείχους προστασίας.

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Να επιτρέπεται μια άλλη εφαρμογή… για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή σας εάν δεν βρίσκεται στη λίστα.

4. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 8: Ενημέρωση/Επιστροφή προγραμμάτων οδήγησης κάμερας

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει εάν έχετε παλιά προγράμματα οδήγησης κάμερας στον υπολογιστή σας. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συμβατότητας. Σε πολλές περιπτώσεις, η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να τα εγκαταστήσετε ξανά, εάν χρειάζεται.

Επιλογή I: Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης

Για να επιλύσετε ζητήματα ασυμβατότητας με παλιά προγράμματα οδήγησης, ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης κάμερας σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

1. Πληκτρολογήστε Device Manager στο μενού αναζήτησης των Windows 10. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Θα δείτε Κάμερες στον κεντρικό πίνακα. Κάντε διπλό κλικ πάνω του για να το αναπτύξετε.

3. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης (π.χ. HP TrueVision HD) και κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση αυτόματα για προγράμματα οδήγησης για αυτόματη εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης.

5Α. Τώρα, τα προγράμματα οδήγησης θα ενημερώσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση, εάν δεν ενημερωθούν.

5Β. Εάν είναι ήδη ενημερωμένα, θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα: Τα καλύτερα προγράμματα οδήγησης για τη συσκευή σας είναι ήδη εγκατεστημένα.

6. Κάντε κλικ στο Κλείσιμο για έξοδο από το παράθυρο.

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή και ελέγξτε εάν έχετε διορθώσει το πρόβλημα 0xC00D36D5 χωρίς συνδεδεμένες κάμερες.

Επιλογή II: Προγράμματα οδήγησης επαναφοράς

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κανένα σφάλμα συνδεδεμένης κάμερας ή κωδικό σφάλματος 0xC00D36D5 μετά από ενημέρωση προγράμματος οδήγησης, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η νέα έκδοση του προγράμματος οδήγησης δεν είναι συμβατή με το σύστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επαναφέρετε τα προγράμματα οδήγησης στην προηγούμενη έκδοσή τους, όπως περιγράφεται παρακάτω.

1. Ακολουθήστε τα Βήματα 1 και 2 από τη Μέθοδο 8Α.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αναπτυγμένο πεδίο > Ιδιότητες, όπως απεικονίζεται παρακάτω.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Driver και επιλέξτε Roll Back Driver, όπως επισημαίνεται.

4. Κάντε κλικ στο OK για να εφαρμόσετε αυτήν την αλλαγή.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Yes στο μήνυμα επιβεβαίωσης και επανεκκινήστε το σύστημά σας για να είναι αποτελεσματική η επαναφορά.

Σημείωση: Εάν η επιλογή του Roll Back Driver είναι γκριζαρισμένη στο σύστημά σας, σημαίνει ότι το σύστημά σας δεν έχει τα προεγκατεστημένα αρχεία προγραμμάτων οδήγησης ή ότι λείπουν τα αρχικά αρχεία προγράμματος οδήγησης. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε εναλλακτικές μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Μέθοδος 9: Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης κάμερας

Εάν η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να τα εγκαταστήσετε ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το εφαρμόσετε.

1. Ακολουθήστε τα Βήματα 1 και 2 από τη Μέθοδο 8Α.

2. Τώρα, κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης συσκευής.

3. Τώρα, θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην οθόνη. Επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας κλικ στο Uninstall.

4. Πηγαίνετε στο ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

5. Βρείτε και πραγματοποιήστε λήψη των προγραμμάτων οδήγησης που αντιστοιχούν στην έκδοση των Windows στον υπολογιστή σας.

6. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται για να το εγκαταστήσετε.

Μέθοδος 10: Επιδιόρθωση του Microsoft Store

Διορθώστε το εν λόγω σφάλμα εκτελώντας το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων και, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις εντολές της γραμμής εντολών για να επιδιορθώσετε το Microsoft Store σύμφωνα με τις οδηγίες παρακάτω.

Βήμα I: Εκτελέστε το Windows Store Apps Troubleshooter

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων στη γραμμή αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων όπως απεικονίζεται παρακάτω.

3. Τώρα, επιλέξτε Εφαρμογές Windows Store που εμφανίζονται στην ενότητα Εύρεση και επίλυση άλλων προβλημάτων όπως φαίνεται.

4. Επιλέξτε Εκτέλεση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων και το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογών του Windows Store θα ξεκινήσει τώρα.

5. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου. Εάν εντοπιστούν προβλήματα, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή αυτής της ενημέρωσης κώδικα και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στα διαδοχικά μηνύματα.

Βήμα II: Χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γραμμές εντολών για να επιδιορθώσετε το Microsoft Store σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

1. Εκκινήστε τη γραμμή εντολών πληκτρολογώντας cmd ή γραμμή εντολών στο μενού αναζήτησης. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή.

2. Πληκτρολογήστε μία προς μία τις ακόλουθες εντολές και πατήστε Enter το πλήκτρο μετά από κάθε εντολή.

net stop appidsvc
net stop cryptsvc
Del "%ALLUSERSPROFILE%Application DataMicrosoftNetworkDownloader*.*"
rmdir %systemroot%SoftwareDistribution /S /Q
rmdir %systemroot%system32catroot2 /S /Q
regsvr32.exe /s atl.dll
regsvr32.exe /s urlmon.dll
regsvr32.exe /s mshtml.dll
netsh winsock reset
netsh winsock reset proxy
net start bits
net start wuauserv
net start appidsvc
net start cryptsvc

3. Περιμένετε να εκτελεστούν οι εντολές και ελέγξτε εάν επιλύθηκε το σφάλμα 0xC00D36D5.

Μέθοδος 11: Επαναφορά της εφαρμογής κάμερας

Οποιαδήποτε αλλαγή ή προβλήματα στην προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας μπορεί να οδηγήσει σε σφάλμα 0xC00D36D5 χωρίς σύνδεση κάμερας. Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις της κάμερας στην προεπιλεγμένη κατάσταση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και επαναφέρετε την εφαρμογή κάμερας.

1. Πληκτρολογήστε Camera στο μενού αναζήτησης και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις εφαρμογής όπως φαίνεται.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη και επιλέξτε την επιλογή Επαναφορά όπως επισημαίνεται.

3. Επιβεβαιώστε την ακόλουθη προτροπή κάνοντας κλικ στο Reset όπως φαίνεται.

4. Κλείστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και ελέγξτε αν έχετε διορθώσει το πρόβλημα που δεν έχουν προσαρτηθεί κάμερες.

Μέθοδος 12: Επαναφορά υπολογιστή

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, τότε αυτή είναι η τελευταία λύση. Μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας για να διορθώσετε τελικά αυτό το σφάλμα. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Ακολουθήστε τα βήματα 1 και 2 από τη Μέθοδο 5.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ανάκτηση από το αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο Ξεκινήστε στο δεξιό παράθυρο.

3. Τώρα, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις δεδομένες επιλογές από το παράθυρο Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.

  • Κρατήστε τα αρχεία μου – Θα αφαιρέσει εφαρμογές και ρυθμίσεις, αλλά θα διατηρήσει τα προσωπικά σας αρχεία.

  • Κατάργηση όλων – Θα αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σας αρχεία, εφαρμογές και ρυθμίσεις.

4. Τέλος, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαναφοράς.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε το σφάλμα 0xC00D36D5 no camera is attached στα Windows 10. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για εσάς και εάν έχετε ερωτήσεις/προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, μην διστάσετε να τις αφήσετε στα σχόλια Ενότητα.

  Πώς να εγκαταστήσετε το OpenSSH στα Windows 10