Βρείτε την κατάσταση της νόμιμης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και λάβετε χρήσιμους πόρους


Μετανάστες και κάτοχοι βίζας στις ΗΠΑ κρατούνται στα αεροδρόμια και απαγορεύεται η είσοδος μετά την έναρξη ισχύος του νεότερου εκτελεστικού διατάγματος της χώρας για τη μετανάστευση. Όσοι διαμένουν εντός της χώρας απειλούνται με απώλεια της ιδιότητας του κατοίκου και απέλασή τους. Στους μουσουλμάνους μετανάστες από επτά χώρες έχει επιβληθεί γενική απαγόρευση. Η νομιμότητα και η εκτέλεση αυτής της εντολής αμφισβητούνται και οι δύο, αλλά επικρατεί γενικός πανικός και ανησυχία. Εάν είστε μετανάστης και δεν είστε σίγουροι για το πού βρίσκεστε μετά από αυτήν την παραγγελία, το Immi είναι ένας μικρός ιστότοπος που σας βοηθά να βρείτε το καθεστώς νόμιμης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και σας παρέχει χρήσιμους πόρους σε περίπτωση που απειληθεί η ιδιότητα του κατοίκου σας.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Netflix

Επισκεφθείτε το Immi και περάστε από το σύντομο σύνολο ερωτήσεων, π.χ. τη συνέντευξη για να προσδιορίσετε την κατάστασή σας. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτός ο ιστότοπος παρέχει βοήθεια αλλά δεν αποτελεί νομική βοήθεια με κανέναν τρόπο.

Ξεκινά με το μεγάλο ερώτημα που θα καθορίσει πόση δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίσετε. είσαι εντός των ΗΠΑ ή όχι.

Στη συνέχεια, σας θέτει πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το καθεστώς μετανάστη σας, εάν έχετε ή όχι επερχόμενες ακροάσεις στο δικαστήριο σχετικά με την κατάστασή σας και εάν βρίσκεστε στη διαδικασία υποβολής αίτησης για πράσινη κάρτα. Εάν είστε σε βίζα, σας ζητείται η κατάστασή της, μεταξύ άλλων.

  Πώς να κάνετε σίγαση σε όλους σε μια κλήση ζουμ

Μόλις απαντήσετε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, σας δίνεται μια σύνοψη των επιλογών σας και εάν το Immi μπορεί να σας βοηθήσει ή όχι. Στη συνέχεια ανακατευθυνθείτε σε χρήσιμους πόρους.

Το Immi διαθέτει ένα τεράστιο κέντρο εκμάθησης που ταξινομείται κατά καθεστώς κατοίκου, μετανάστη και κατόχου βίζας. Μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι τα βασικά σας δικαιώματα και να προετοιμαστείτε για αυτό που θα ακολουθήσει. Εάν διαπιστώσετε ότι η βοήθεια που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο είναι με νομικούς όρους που δεν καταλαβαίνετε ή οποιαδήποτε από τη βοήθεια που βρείτε στο κέντρο εκμάθησης χρησιμοποιεί νομική ομιλία, το Immi διαθέτει ένα γλωσσάρι που εξηγεί αυτούς τους όρους.

  Τα 10 καλύτερα πρωτότυπα ρομάντζα του Netflix για παρακολούθηση (Ιούνιος 2020)

Καλή τύχη!

Επισκεφθείτε το Immi

μέσω Lifehacker