Πώς να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις σε iPhone χωρίς 3D Touch

Το 3D touch στα iPhone προσθέτει επιλογές γρήγορης εκκίνησης στα εικονίδια εφαρμογών. Για παράδειγμα, η εφαρμογή της κάμερας μπορεί να εκκινηθεί απευθείας σε λειτουργία selfie εάν χρησιμοποιείτε τις συντομεύσεις αφής 3D. Το θέμα είναι ότι αν δεν έχετε συσκευή αφής 3D, μπορείτε ακόμα να τραβήξετε selfie. Η απουσία αφής 3D στο iPhone σας δεν σας εμποδίζει να τραβάτε selfie. Η αφή 3D, ως δυνατότητα, δεν θα πρέπει να κλειδώνει τους χρήστες από βασικές λειτουργίες και το έκανε αυτό όσον αφορά το iOS 11. Το iOS 12 το διορθώνει. μπορείτε επιτέλους να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις σε ένα iPhone που δεν είναι αφής 3D.

Διαγραφή όλων των ειδοποιήσεων

Σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη για να εμφανιστεί η σκίαση Ειδοποιήσεις. Το κουμπί σταυρού που κανονικά διέγραφε μόνο ειδοποιήσεις για μία εφαρμογή, θα μπορεί πλέον να διαγράφει όλες τις ειδοποιήσεις. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί σταυρού και θα δείτε την επιλογή “Διαγραφή όλων των ειδοποιήσεων”. Πατήστε το και παρακολουθήστε τη μαγεία να συμβαίνει.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας Vines ως αρχεία MP4

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις για μια συγκεκριμένη εφαρμογή αντί να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις, μπορείτε να το κάνετε σύροντας προς τα αριστερά στη στοίβα ειδοποιήσεων και πατώντας την επιλογή Εκκαθάριση όλων.

Μερικές άλλες αλλαγές που επιτρέπουν τώρα στους χρήστες με iPhone χωρίς 3D αφής να χρησιμοποιούν ενέργειες αφής 3D περιλαμβάνουν τη χρήση του trackpad και τον έλεγχο της φωτεινότητας του φακού. Ο έλεγχος φωτεινότητας του φακού για iPhone που δεν είναι αφής 3D προστέθηκε στο iOS 11 όπως και το χειριστήριο για το χρονόμετρο.

Έτσι, η αλλαγή είναι ουσιαστικά η Apple να αντικαταστήσει το 3D άγγιγμα με μια χειρονομία παρατεταμένου πάτημας. Αυτό μπορεί, θεωρητικά, να λειτουργήσει για οτιδήποτε και οτιδήποτε σχετίζεται με την αφή 3D. Δεν χρειάζεστε ειδικό υλικό για να το αναπαραγάγετε. Στην πραγματικότητα, η Google έχει κάτι παρόμοιο που ονομάζεται Συντομεύσεις εφαρμογών.

  Πώς να επεξεργαστείτε μια κεφαλίδα και ένα υποσέλιδο στο PowerPoint

Οι συντομεύσεις εφαρμογών δεν απαιτούν ειδικό υλικό. Απλώς πατάτε παρατεταμένα τη συντόμευση μιας εφαρμογής στην αρχική οθόνη και οι γρήγορες ενέργειες εμφανίζονται σε ένα μικρό μενού. Μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να εκκινήσετε την εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση εφαρμογής του Chrome για να ανοίξετε μια νέα καρτέλα. Αυτό ξεπερνά το άνοιγμα του Chrome, το οποίο θα ανοίξει μέχρι την τελευταία καρτέλα που είχατε ανοιχτή και αντ’ αυτού απλώς θα σας επιτρέψει να ανοίξετε μια νέα καρτέλα.

Βασικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε δυνατότητα αφής 3D σε ένα iPhone που δεν είναι αφής 3D, εάν η Apple επρόκειτο να προσθέσει υποστήριξη για αυτήν. Υπάρχουν φήμες ότι ένα επερχόμενο μοντέλο iPhone μπορεί να μην έχει 3D touch και αυτός είναι ο λόγος που η Apple κάνει αυτές τις αλλαγές. Οι αλλαγές επιτρέπουν στους χρήστες που κάποτε είχαν μια συσκευή αφής 3D να κάνουν τα απαραίτητα, αλλά να μην ενοχλούνται με τις συντομεύσεις της εφαρμογής.

  Πώς λειτουργεί το Auto-HDR στο Xbox Series X|S (και πώς να το απενεργοποιήσετε)