Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας Vines ως αρχεία MP4


Το Vine κλείνει. Το Twitter έκανε την ανακοίνωση λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να καταγράφουν και να ανεβάζουν νέα αμπέλια. Το Twitter είπε ότι θα διατηρήσει τα παλιά Vines για να μην χαθούν για πάντα. Δεδομένου ότι το Vine κλείνει τόσο σύντομα, δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές στο Twitter διατηρώντας τα αγαπημένα σας αμπέλια για πάντα. Ευτυχώς, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να διατηρήσετε το Vines σας, εκείνους που δεν βασίζονται στο Twitter. Η Giphy προσφέρεται να τα μετατρέψει σε GIF, αλλά αυτό θα σας αφήσει χωρίς ήχο. Ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των Vines σας είναι να τα κατεβάσετε. Το RIP Vine είναι μια δωρεάν εφαρμογή web που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη του Vines από οποιονδήποτε χρήστη. Τα Vines αποθηκεύονται σε μορφή MP4. Είστε ελεύθεροι να τα απαθανατίσετε/να τα ανεβάσετε σε άλλους ιστότοπους όπως το Facebook ή το Instagram μόλις έχετε το αρχείο MP4.

  Ποια έκδοση Ubuntu πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Το RIP Vine βρίσκει αμπέλια από τους χρήστες. Δεν μπορείτε να του δώσετε το σύνδεσμο για ένα μόνο κλήμα και να λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης για αυτό. Βρείτε τα αγαπημένα σας Vines και αντιγράψτε το όνομα χρήστη από τη γραμμή URL. Πρέπει να αντιγράψετε τα πάντα μετά το vine.co/.

Επισκεφτείτε το RIP Vine και επικολλήστε το όνομα χρήστη στο πεδίο εισαγωγής. Κάντε κλικ στο «Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αμπελιών σας».

Η εφαρμογή θα φορτώσει όλα τα αμπέλια που έχουν ανέβει από τον χρήστη. Κάθε κλήμα μπορεί να παιχτεί και έχει ένα κουμπί λήψης κάτω από αυτό. Περάστε μέσα από τα αμπέλια και βρείτε αυτό που θέλετε να σώσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη» κάτω από αυτό για να το αποθηκεύσετε. Η λήψη ξεκινά αμέσως και λαμβάνετε ένα αρχείο MP4 με διατηρημένη την αρχική ποιότητα του αμπελιού.

  Πώς να διαμορφώσετε και να αλλάξετε το μέγεθος του γραφικού στοιχείου του ρολογιού στην αρχική σας οθόνη

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν σας επιτρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ενός Vine και να το κατεβάσετε απευθείας. Απευθύνεται περισσότερο σε μεμονωμένους χρήστες. Εάν ήσασταν άπληστος χρήστης του Vine, πιθανότατα θα θέλετε να κατεβάσετε όλα τα αμπέλια σας και αυτό είναι το εργαλείο για εσάς. Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να διατηρήσουν αξέχαστες αμπέλια και αυτή η εφαρμογή, αν και εξακολουθεί να είναι χρήσιμη, είναι ελαφρώς άβολη στη χρήση τους. Εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το να μετατρέπετε τα βίντεο σε GIF για να τα διατηρήσετε.

Επισκεφθείτε το RIP Vine

  Πώς να ρυθμίσετε τις δωρεές στο Twitch