Πώς να διαγράψετε όλα τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram είναι η δυνατότητα Direct Message (DM). Με τα DM, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν ιδιωτικά ένας προς έναν με τους φίλους τους ή να δημιουργούν ομαδικές συνομιλίες. Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εκεί έξω, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram ως την κορυφαία υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

Ταυτόχρονα, το Instagram δεν σχεδιάστηκε για να οργανώνει ένα ολόκληρο αρχείο καταγραφής συνομιλιών με DM και φαίνεται στη σχετική έλλειψη εργαλείων για τη διαχείριση των εισερχομένων DM. Τα εισερχόμενά σας μπορούν γρήγορα να γεμίσουν ανάμεσα σε μηνύματα από τους φίλους σας, ανεπιθύμητα μηνύματα και σχηματικούς συνδέσμους που αποστέλλονται από απατεώνες.

Λοιπόν, υπάρχει τρόπος να διαγράψτε όλα τα μηνύματά σας αμέσως και να κάνετε μια νέα αρχή; Αυτό το άρθρο εξηγεί μερικές επιλογές για να καθαρίσετε τα DM σας στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε συνομιλίες σε Android και iPhone/iOS

Για να διαγράψετε μια συνομιλία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πατήστε το “εικονίδιο μηνύματος” (χάρτινο αεροπλάνο) στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης σας.
  • Πατήστε τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε και σύρετέ την προς τα αριστερά ή πατήστε την παρατεταμένα για να εμφανιστούν οι επιλογές μηνυμάτων.
  • Επιλέξτε «Διαγραφή».
  • Αφού εκτελέσετε τα παραπάνω βήματα, η συνομιλία δεν εμφανίζεται πλέον στα εισερχόμενά σας. Λάβετε υπόψη ότι το άλλο άτομο εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην πλήρη συνομιλία.

      Πώς να ανεβάσετε τις καλύτερες εικόνες Instagram

    Εάν προσπαθείτε απλώς να απαλλαγείτε από ορισμένες συνομιλίες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Αναζήτηση” για να βρείτε αυτά τα μηνύματα αντί να κάνετε κύλιση σε ολόκληρο το φάκελο εισερχομένων DM. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα ενός ατόμου στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης σας για να βρείτε και να διαγράψετε τη συνομιλία σας μαζί του.

    Διαγραφή μεμονωμένων μηνυμάτων σε Android και iPhone/iOS

    Το Instagram παρουσίασε αθόρυβα τη δυνατότητα Unsend πριν από μερικά χρόνια. Σας επιτρέπει να αναιρέσετε την αποστολή μηνυμάτων που δεν έχουν αναγνωσθεί.

    Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Unsend στο Instagram, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Ανοίξτε τη συνομιλία DM
  • Πατήστε παρατεταμένα το ανεπιθύμητο μήνυμα
  • Επιλέξτε “Κατάργηση αποστολής μηνύματος”.
  • Τα παραπάνω βήματα διαγράφουν το μήνυμα τόσο για εσάς όσο και για τον παραλήπτη, έτσι είναι σαν να μην το στείλατε ποτέ. Εάν στείλετε ένα μήνυμα για το οποίο αργότερα μετανιώσατε, μπορείτε να το διαγράψετε πριν το δει το άτομο. Διαφορετικά, δεν έχετε τύχη.

    Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος μαζικής διαγραφής μεμονωμένων μηνυμάτων στο Instagram, επομένως θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τα παραπάνω βήματα για κάθε μήνυμα. Φυσικά, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή.

    Διαγράψτε όλα τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram με το AutoClicker σε Android/iPhone/iOS

    AutoClicker για Android και AutoClicker για iOS είναι εργαλεία που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιείτε επαναλαμβανόμενα πατήματα και σάρωση σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή οθόνη της συσκευής σας. Μόλις παίξετε μαζί του, θα ενθουσιαστείτε πολύ από τις δυνατότητες που παρέχει αυτό το πανίσχυρο δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, προς το παρόν, θα επικεντρωθούμε απλώς στη διαγραφή των DM σας στο Instagram.

      Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα DM στο Instagram
  • Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram.
  • Εκκινήστε την εφαρμογή Auto Clicker.
  • Στην ενότητα “Λειτουργία πολλαπλών στόχων”, πατήστε “Ενεργοποίηση”. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πολλά σημεία αγγίγματος με καθυστέρηση μεταξύ των χτυπημάτων.
  • Στο Instagram, μεταβείτε στην οθόνη “Άμεσα μηνύματα”.
  • Πατήστε παρατεταμένα το «πράσινο σύμβολο συν» για να δημιουργήσετε ένα σημείο ολίσθησης—έναν κύκλο με τον αριθμό «1» μέσα του. Σύρετε το “σημείο ολίσθησης” στην πρώτη συνομιλία στα DM σας.
  • Μετακινήστε τον «δεύτερο κύκλο» μέσα στον «πρώτο κύκλο». Αυτή η διαδικασία δίνει εντολή στο AutoClicker να πατήσει παρατεταμένα.
  • Πατήστε τον “κύκλο” για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου “ρυθμίσεις” για αυτό το σάρωση. Ρυθμίστε την καθυστέρηση στα 1000 χιλιοστά του δευτερολέπτου και το χρόνο σάρωσης στα 1000 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
  • Στο Instagram, πατήστε παρατεταμένα στην “πρώτη συνομιλία” για να προχωρήσετε πραγματικά τη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να δείτε πού να κάνετε τα επόμενα αγγίγματα.
  • Εμφανίζεται το μενού περιβάλλοντος. Πατήστε στο εικονίδιο “+” για να προσθέσετε ένα σημείο αγγίγματος και σύρετε το “σημείο πατήματος” στη γραμμή του μενού περιβάλλοντος που διαβάζει “Διαγραφή”. Αυτό το σημείο επαφής γίνεται #2 και θα έχει ένα “2” στον κύκλο.
  • Στο Instagram, πατήστε τη «γραμμή διαγραφής» για να μετακινήσετε ξανά τη διαδικασία.
  • Πατήστε στο εικονίδιο “+” για να δημιουργήσετε το σημείο βρύσης 3 και σύρετε το “σημείο βρύσης” στο κατάλληλο σημείο.
  • Πατήστε “cancel” για να μην διαγράψετε αυτήν τη συνομιλία σε αυτό το σημείο.
  • Πατήστε το “εικονίδιο με το γρανάζι” και δώστε ένα όνομα σε αυτό το σενάριο πατήματος (το αποκαλούν διαμόρφωση). Αποθηκεύστε το σενάριο και τώρα μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την εντολή επανειλημμένα για εκατοντάδες ή χιλιάδες επαναλήψεις, αυτόματα και χωρίς ανθρώπινη επίβλεψη.
  • Πατήστε το “μπλε βέλος εκτέλεσης” για να εκτελέσετε το σενάριό σας.
  •   Πώς να απενεργοποιήσετε τα likes στο Instagram

    Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη διεπαφή της εφαρμογής AutoClicker απενεργοποιώντας την στην αρχική οθόνη της εφαρμογής AutoClicker.

    Το AutoClicker είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους, όχι μόνο για να επιταχύνετε τη διαδικασία διαγραφής DM από το Instagram!

    Διαγραφή Συχνών Ερωτήσεων για Direct Messages στο Instagram

    Ο αποκλεισμός κάποιου στο Instagram διαγράφει όλα τα μηνύματα;

    Όχι, ο αποκλεισμός των χρηστών του Instagram δεν έχει καμία σχέση με τα απεσταλμένα μηνύματα. Εάν επιλέξετε να αποκλείσετε κάποιον στο Instagram και να επιστρέψετε στο νήμα των μηνυμάτων του, θα εμφανιστεί η επιλογή “Διαγραφή”. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε τα μηνύματα, θα διαγραφούν μόνο στο τέλος σας. Ο άλλος χρήστης εξακολουθεί να μπορεί να δει όλες τις επικοινωνίες που έχετε στείλει πριν τον αποκλεισμό του λογαριασμού του.

    Ο μόνος τρόπος για να αφαιρέσετε μηνύματα από τον λογαριασμό κάποιου άλλου είναι να καταργήσετε την αποστολή τους, αλλά πρέπει να μην έχουν διαβάσει ακόμα το μήνυμα. Ανοίξτε τα DM του Instagram, πατήστε στο νήμα των μηνυμάτων τους και πατήστε παρατεταμένα κάθε μήνυμα που στείλατε και, στη συνέχεια, πατήστε “Κατάργηση αποστολής μηνύματος”. Ανάλογα με το επίπεδο αποφασιστικότητάς σας να αφαιρέσετε κάθε μήνυμα που έχετε στείλει στον χρήστη, αυτό μπορεί να διαρκέσει απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι σίγουρα μια χρήσιμη λειτουργία.

    Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα DM Instagram ταυτόχρονα;

    Δυστυχώς, το Instagram δεν υποστηρίζει τη διαγραφή όλων των μηνυμάτων σας ταυτόχρονα, ούτε καν με εφαρμογές διαγραφής DM τρίτων. Πρέπει να διαγράψετε χειροκίνητα κάθε συνομιλία, μία προς μία, εκτός εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή όπως το AutoClicker που ορίζει αυτόματα κλικ.

    Ανεξάρτητα από τα εμπόδια, μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρες συνομιλίες με μία κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία διαγραφής μόνο μία φορά ανά συνομιλία, όχι μία φορά ανά μήνυμα. Είναι ακόμα ένας πόνος, αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να πρέπει να το κάνεις ένα μήνυμα τη φορά.