Πώς να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe

Το PhonePe έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ψηφιακών πληρωμών, με πάνω από 8 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store. Επίσης, με περισσότερες από 200 crore συναλλαγές σε ένα μήνα πρόσφατα, βοήθησε τους χρήστες να πραγματοποιούν ασφαλείς πληρωμές με τη βοήθεια της τεχνολογίας UPI. Καθώς οι χρήστες έχουν την επιλογή να πραγματοποιούν πληρωμές σε όποιον επιθυμούν, μερικές φορές θέλουν επίσης να διαγράψουν ορισμένα από τα ιστορικά συναλλαγών για κάποιο λόγο. Οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά η κοινή πρόθεση πολλών χρηστών είναι να γνωρίζουν πώς να διαγράψουν το ιστορικό PhonePe ορισμένων πληρωμών που δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στη λίστα. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe επιλεγμένων στοιχείων και να έχετε έτοιμη τη λίστα ιστορικού με τον τρόπο που θέλετε.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe

Τα ιστορικά συναλλαγών PhonePe αποθηκεύονται για να διατηρηθεί η καρτέλα στις προηγούμενες πληρωμές, κάτι που θα βοηθήσει τους χρήστες να διαχειρίζονται τις μελλοντικές πληρωμές πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να φαίνεται χρήσιμο, αλλά υπάρχουν αρκετοί χρήστες που θέλουν σίγουρα να απαλλαγούν από ορισμένα από τα ιστορικά συναλλαγών. Τι είναι όμως ακριβώς το ιστορικό συναλλαγών;

  • Το ιστορικό συναλλαγών στην εφαρμογή PhonePe εμφανίζει τις λεπτομέρειες των ποσών που μεταφέρθηκαν και λήφθηκαν με άλλα στοιχεία πληρωμής, όπως επαναφόρτιση κινητού τηλεφώνου και διάφορους πληρωμένους λογαριασμούς, όπως λογαριασμούς ρεύματος ή αγορών.
  • Εμφανίζει επίσης τις αποτυχημένες πληρωμές και τα στοιχεία επιστροφής χρημάτων για κάθε συγκεκριμένη συναλλαγή.
  30 φοβερές εικόνες για την κρύα εποχή

Έτσι, μετά από μια σύντομη εισαγωγή στο ιστορικό συναλλαγών στην εφαρμογή PhonePe, ας προχωρήσουμε για να μάθουμε πώς να διαγράψουμε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe. Διαβάστε και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να κάνετε το ίδιο.

1. Αρχικά, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PhonePe με τον αριθμό τηλεφώνου σας συνδεδεμένο με τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

2. Πατήστε στην καρτέλα Ιστορικό από την κάτω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Επιλέξτε και πατήστε τη συναλλαγή που θέλετε να διαγράψετε από τη λίστα.

4. Πατήστε την επιλογή Contact PhonePe Support, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε και εξηγήστε τον λόγο για τη διαγραφή του ιστορικού όπως: Θα ήθελα να διαγράψω αυτό το ιστορικό συναλλαγών επειδή…

6. Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε το δακτυλογραφημένο κείμενο, το οποίο με τη σειρά του θα δημιουργήσει ένα νέο δελτίο για το εν λόγω αίτημα. Η ομάδα υποστήριξης του PhonePe θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για την επαλήθευση και την επιβεβαίωση του αιτήματος. Μετά από αυτό, το επιθυμητό ιστορικό συναλλαγών θα διαγραφεί.

  Μοιραστείτε στιγμιότυπα οθόνης και κείμενο από το iPhone σας σε πολλά κοινωνικά δίκτυα [Beta Invites]

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών από την εφαρμογή PhonePe. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε πολλά ιστορικά συναλλαγών ταυτόχρονα επιλέγοντας και στέλνοντας το μήνυμα για όλες αυτές τις συναλλαγές στην ομάδα υποστήριξης του PhonePe.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς να διαγράψετε απευθείας το ιστορικό συναλλαγών PhonePe;

Απ. Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe απευθείας στο PhonePe. Σύμφωνα με τις οδηγίες της RBI, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαγράψει απευθείας οποιοδήποτε ιστορικό συναλλαγών στην πλατφόρμα PhonePe. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο από την ομάδα υποστήριξης του PhonePe για αυτό το αίτημα. Τότε μόνο το αίτημά σας θα επαληθευτεί και θα επιβεβαιωθεί για τη διαδικασία διαγραφής.

Ε2. Πώς μπορώ να διαγράψω συγκεκριμένα ιστορικά συναλλαγών εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου;

Απ. Στην καρτέλα Ιστορικό, θα δείτε τις επιλογές Μήνας, Κατηγορίες και Φίλτρα στο επάνω μέρος, όπως φαίνεται παρακάτω. Μπορείτε να φιλτράρετε συγκεκριμένες ολοκληρωμένες ή αποτυχημένες πληρωμές οποιουδήποτε είδους εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου χρησιμοποιώντας αυτές τις επιλογές.

  Ποια iPhone έχουν ασύρματη φόρτιση;

Ε3. Πώς μπορώ απλώς να κρύψω το ιστορικό συναλλαγών αντί να το διαγράψω;

Απ.: Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε το ιστορικό συναλλαγών ακολουθώντας τα ίδια βήματα που αναφέρονται παραπάνω. Θα πρέπει απλώς να γράψετε το μήνυμα για απόκρυψη και να αναφέρετε και τον λόγο για αυτό. Το νέο εισιτήριο θα αυξηθεί για το αίτημα απόκρυψης και η ομάδα υποστήριξης του PhonePe θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.

Q4. Πώς να διαγράψετε το ιστορικό PhonePe για εκκρεμείς συναλλαγές;

Απάντηση: Όχι, μπορείτε να διαγράψετε μόνο τα ιστορικά των ολοκληρωμένων συναλλαγών. Θα μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό μιας συγκεκριμένης συναλλαγής μόνο αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία.

***

Τώρα μάθατε πώς να διαγράφετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe. Ελπίζουμε ότι καταφέρατε να διαγράψετε το ιστορικό PhonePe όπως επιθυμούσατε με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Στείλτε τυχόν απορίες ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να γνωρίζουμε.