Πώς να ακολουθήσετε μια επαφή Skype

Φέτος, πολλές εφαρμογές, κοινωνικές και άλλες εφαρμογές μεταπήδησαν στο bandwagon των «Ιστοριών». Οι ιστορίες έγιναν δημοφιλείς από το Snapchat και ενώ η ίδια η εφαρμογή δεν έχει ακριβώς κέρδη, αυτή η δυνατότητα είναι πολύ ελκυστική. Το Facebook, το Instagram και το Whatsapp έχουν όλα τις δικές τους εκδόσεις, αλλά το ίδιο και το Skype. Στο Skype, ονομάζεται Highlights, αλλά είναι ουσιαστικά ιστορίες με φίλτρα προσώπου, αυτοκόλλητα και κείμενο. Όταν κυκλοφόρησε αρχικά αυτή η λειτουργία, λάβατε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή για όλα τα highlights από τις επαφές και δεν το εκτιμούσαν πολλοί χρήστες. Το Skype έχει εισαγάγει έκτοτε μια λύση για το πρόβλημα. θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις επισήμανσης μόνο εάν ακολουθείτε μια επαφή στο Skype.

  Πώς να ελέγξετε διαφορετικές ζώνες ώρας σε iPhone και iPad

Μπορείτε να ακολουθήσετε μια επαφή Skype ή να ακολουθήσετε κάποιον που δεν είναι επαφή με την προϋπόθεση ότι εγκρίνει το αίτημα παρακολούθησης. Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής, επομένως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype σε iOS ή/και Android.

Ακολουθήστε μια επαφή Skype

Ανοίξτε την εφαρμογή Skype και μεταβείτε στην καρτέλα Highlights. Είναι αυτό με το εικονίδιο με το διαμάντι. Θα δείτε προτεινόμενη επαφή για να ακολουθήσετε και αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να παρακολουθείτε άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε συχνά. Για να ακολουθήσετε άλλες επαφές, πατήστε το εικονίδιο επάνω δεξιά για να μεταβείτε στην οθόνη Τα κυριότερα σημεία μου.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Ubuntu Core στο Raspberry Pi

Πατήστε “Ακολουθήστε άτομα” ή πατήστε το εικονίδιο Προσθήκη ατόμου επάνω δεξιά. Κάθε ένα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές σας. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα αναγνωριστικό Skype που δεν υπάρχει στις επαφές σας και να στείλετε ένα αίτημα παρακολούθησης σε όποιον ανήκει. Δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας, εκτός εάν το εγκρίνουν.

Το Skype δεν λέει εάν ένα άτομο θα ενημερωθεί ή όχι εάν το αίτημα παρακολούθησης απορρίφθηκε. Για λόγους ασφαλείας, ελπίζουμε να μην το μάθουν ποτέ.

Είναι αυτονόητο ότι στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να ακολουθείτε άτομα στο Skype. Αυτός είναι ένας υπερβολικά περίπλοκος τρόπος διαχείρισης των ειδοποιήσεων για τις καλύτερες στιγμές. Χαιρόμαστε που είναι εκεί γιατί κανείς δεν θέλει να δει μια ειδοποίηση για τις καλύτερες στιγμές. Το Skype έδωσε στη λειτουργία τη δική της ειδική καρτέλα αντί να συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος προσθέτοντάς την και αφαιρώντας την εντελώς, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να δείτε μια ειδοποίηση μη αναγνωσμένου στοιχείου και να αναρωτιέστε ποιο νήμα συνομιλίας έχει ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα. Το Skype φαίνεται να εμμένει προς το παρόν με τη λειτουργία επισημάνσεων, αλλά δεδομένου ότι η δυνατότητα δεν έχει προστεθεί στην εφαρμογή για υπολογιστές, μπορούμε να αντέξουμε ότι μπορεί τελικά να καταργηθεί.

  Χρησιμοποιήστε ένα σενάριο Google ως εναλλακτικό Unroll.me ανοιχτού κώδικα