Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine

Το Twitter κυκλοφόρησε το Vine, μια πλατφόρμα για την κοινή χρήση σύντομων βίντεο, το 2013. Κάθε Vine ή βίντεο διήρκεσε μόλις έξι δευτερόλεπτα μέχρι να επαναληφθεί συνεχώς. Τότε, αυτή η σύντομη ιδέα του blogging βίντεο ήταν μεγάλη επιτυχία και το Vine έλαβε μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες. Παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλη βάση χρηστών και θεαματικότητα, η Vine δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τους άλλους σημαντικούς παίκτες στη βιομηχανία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Snapchat και το Instagram για να παράγουν διασκεδαστικά βίντεο. Εξαιτίας αυτού, το Twitter αποφάσισε να διακόψει το Vine τον Οκτώβριο του 2016. Ήσασταν χρήστης του Vine και παρακολουθούσατε το Vines για ψυχαγωγία; Και τώρα δεν το χρησιμοποιείτε και αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine; Ή πώς μπορείτε να βρείτε το παλιό όνομα χρήστη Vine; Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παλιό σας λογαριασμό Vine, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλα αυτά τα ερωτήματα με επιπλέον, όπως πώς να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Vine ή γιατί η Vine διακόπηκε από το Twitter.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine και να βρείτε το παλιό όνομα χρήστη Vine σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Υπάρχει ακόμα το Vine;

Η εφαρμογή Vine διακόπηκε από το Twitter τον Οκτώβριο του 2016. Ωστόσο, οι υπηρεσίες της Vine εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες καθώς οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο και την εφαρμογή της Vine για προβολή και λήψη περιεχομένου. Αλλά τώρα, οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να δημοσιεύουν νέα βίντεο στο Vine. Τον Δεκέμβριο του 2017, το Twitter κυκλοφόρησε την εφαρμογή Vine Camera για κινητά ως μια αυτόνομη εφαρμογή φωτογραφίας που μπορεί να καταγράφει σύντομα και βρόχο βίντεο. Τώρα όμως έχουν απενεργοποιήσει τη δυνατότητα μεταφόρτωσης και οι χρήστες μπορούν είτε να δημοσιεύσουν απευθείας τα εγγεγραμμένα βίντεό τους στο Twitter είτε να τα αποθηκεύσουν απευθείας στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου τους.

Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο Vine;

Ναί. Δυστυχώς, το Twitter διέκοψε το Vine, μια πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο βρόχου 6 δευτερολέπτων. Αλλά αυτά τα βίντεο του Vine δεν διαγράφονται από το Twitter. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παλιά αμπέλια απλώς κάνοντας αναζήτηση στο vine.co/username, που αντικαταστάθηκε με το όνομα χρήστη του χρήστη του οποίου τα αμπέλια θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Εάν έχετε έναν σύνδεσμο προς ένα παλιό βίντεο Vine, αυτός ο σύνδεσμος θα εξακολουθεί να ανοίγει τη σελίδα του βίντεο στο Vine Archive ή στο Twitter για να το παρακολουθήσετε.

  Πώς να βρείτε βελανίδια και κουκουνάρια στο "Animal Crossing: New Horizons"

Διαγράφηκαν όλα τα αμπέλια;

Όχι. Όταν επισκέπτεστε το Ιστοσελίδα Vine, δείχνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Αλλά το Twitter δεν έχει διαγράψει κανένα από τα Vines που ανέβασαν οι χρήστες. Έτσι, για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεο του Vine, μπορείτε είτε να αναζητήσετε στο Google το vine.co/username του λογαριασμού του οποίου το vine θέλετε να παρακολουθήσετε. Ή μπορείτε να πατήσετε σε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο Vine, ο οποίος θα εξακολουθεί να ανοίγει τη σελίδα του βίντεο στο Αρχείο Vine.

Πότε έκλεισε το Vine;

Το Twitter κυκλοφόρησε το Vine, μια πλατφόρμα για κοινή χρήση σύντομων βίντεο, το 2013. Ωστόσο, λόγω ανταγωνισμού, έλλειψης πολιτικών δημιουργίας εσόδων και άλλων λόγων, η εφαρμογή The Vine και οι ιστότοποι διακόπηκαν ή έκλεισαν το 2016. Αλλά ως μια μορφή παρηγοριάς, το Twitter κράτησε κάθε Vine in the Vine Archive και παρέμεινε λειτουργικό με τη μορφή μιας εφαρμογής που ονομάζεται Vine Camera, που χρησιμοποιείται για την εγγραφή σύντομων βίντεο. Αλλά θα μπορούσατε είτε να το ανεβάσετε στο Twitter είτε να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Δυστυχώς το 2020, η Vine Camera και το Vine Archive έχουν αφαιρεθεί από την υπηρεσία. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine.

Γιατί διακόπηκε η Vine;

Υπάρχουν κυρίως αυτοί οι λόγοι για τους οποίους η Vine διακόπηκε από το Twitter.

Λόγος #1: Έλλειψη κατάλληλων πολιτικών δημιουργίας εσόδων

Η Vine δεν μπόρεσε να εφαρμόσει σωστά τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων και, λόγω αυτού, η επιχείρησή της δεν είχε κέρδη. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν πειραματίστηκαν με διάφορους τρόπους δημιουργίας εσόδων, επειδή τα κέρδη είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια επιχείρηση. Ωστόσο, αυτό σήμαινε ότι μόλις σταματήσει η επέκταση, δεν θα υπήρχε πλέον κανένας σκοπός για τη διατήρηση της υπηρεσίας και γι’ αυτό το Vine σταμάτησε να λειτουργεί από το Twitter.

Λόγος #2: Υψηλός ανταγωνισμός

Το 2013 κυκλοφόρησε το Vine και ο σημαντικός διαγωνισμός του Instagram. Οι χρήστες πάντα ελκύονταν περισσότερο από το Instagram επειδή το Instagram έχει τη δυνατότητα να καταγράφει βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων σε σύγκριση με τα 6 δευτερόλεπτα που παρέχει η Vine. Όταν οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να βρουν όλα όσα χρειάζονταν στο Instagram, η Vine έγινε ξεπερασμένη. Στο τέλος, το Instagram έγινε η προτιμώμενη πλατφόρμα για την κοινή χρήση βίντεο, καθώς τόσο οι τακτικοί χρήστες όσο και οι διασημότητες του Vine επιθυμούσαν περισσότερο χρόνο για τις ηχογραφήσεις τους.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Ghost στον διακομιστή Ubuntu

Λόγος #3: Προβλήματα που προκαλούνται από το Twitter

Είδαμε ότι το Instagram είχε αυξηθεί εκθετικά από τότε που εξαγοράστηκε από το Facebook. Αλλά όταν το Vine εξαγοράστηκε από το Twitter, δεν μπόρεσε να ανθίσει. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό ήταν ότι το Twitter εξαγόρασε τη Vine σε πολύ πρώιμο στάδιο και ο στρατηγικός στόχος του Twitter για την απόκτηση του Vine σε τόσο νεαρή ηλικία ήταν να το χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη δική του επωνυμία και εταιρεία του Twitter. Επίσης, το Twitter κυκλοφόρησε τη δική του λειτουργία βίντεο. Επομένως, ακυρώνοντας την ανάγκη ύπαρξης του Vine. Εξαιτίας αυτού, η Vine δεν ήταν ποτέ η κύρια ανησυχία για το Twitter. ήταν απλώς μια πλατφόρμα για να προωθήσουν τη δική τους επωνυμία.

Λόγος #4: Έλλειψη διαφήμισης

Το Vine κυκλοφόρησε ως μια πλατφόρμα microblogging όπου οι χρήστες ανεβάζουν σύντομα βίντεο 6 δευτερολέπτων. Αρχικά έκανε το Vine δημοφιλές, αλλά τα βίντεο του Vine είναι τόσο σύντομα που η χρήση του για διαφήμιση δεν είχε ποτέ νόημα. Αυτή η ιδέα του σύντομου βίντεο το έκανε επίσης λιγότερο από ιδανικό για την επιχείρηση που ελπίζει να επωφεληθεί από τη δημοτικότητα της εφαρμογής. Ως εκ τούτου, οι έμποροι και οι διαφημιστές προτίμησαν το Instagram, το Snapchat και το Facebook από το Vine λόγω του κακού μοντέλου διαφήμισης της Vine.

Λόγος #5: Ο Vine δεν μπόρεσε να κατανοήσει και να καλύψει την ανάγκη του χρήστη

Στην περίπτωση του Vine, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου παράγεται μόνο από περιορισμένο αριθμό χρηστών του Vine. Έτσι, η επιτυχία του Vine οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στους ενεργούς παρόχους περιεχομένου της πλατφόρμας. Ωστόσο, λόγοι όπως η τήρηση βίντεο 6 δευτερολέπτων δυσκόλεψαν αρκετά τους δημιουργούς του Vine να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό βίντεο σε σύγκριση με το Instagram. Επίσης, η δημιουργία βίντεο στο Vine δεν ήταν καλή πηγή εισοδήματος για τους δημιουργούς σε σύγκριση με τη δημιουργία βίντεο στο YouTube ή το Instagram. Εξαιτίας αυτού, οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν το Vine για να αποκτήσουν αρχικά ορισμένους ακόλουθους και στη συνέχεια να μεταβούν σε άλλες πλατφόρμες με καλύτερες πολιτικές δημιουργίας εσόδων από το Vine.

Για όλους αυτούς τους λόγους, το Twitter αναγκάστηκε να διακόψει τις υπηρεσίες Vine. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε το παλιό όνομα χρήστη Vine και πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine.

Πώς να βρείτε το όνομα χρήστη Old Vine;

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό Vine, εδώ είναι ένας οδηγός για να τον βρείτε με μερικά εύκολα βήματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter στο δικό σας Android ή iOS τηλέφωνο.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Προφίλ.

4. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ.

5. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Εμφάνιση προφίλ αμπέλου και πατήστε Αποθήκευση.

6. Αφού κάνετε τις παραπάνω αλλαγές στον λογαριασμό σας στο Twitter, πατήστε την επιλογή Vine από το προφίλ σας.

Τώρα, θα ανακατευθυνθείτε στο προφίλ σας Vine από όπου μπορείτε να λάβετε το όνομα χρήστη του παλιού σας λογαριασμού Vine.

Πώς να βρείτε τον λογαριασμό Old Vine;

Οι υπηρεσίες Vine διακόπτονται από το Twitter και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Vine από τον επίσημο ιστότοπο του, καθώς εμφανίζει ένα μήνυμα αποχαιρετισμού. Μπορείτε να βρείτε τον παλιό σας λογαριασμό Vine μέσω του λογαριασμού σας στο Twitter. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να βρείτε τον παλιό λογαριασμό Vine. Με αυτό, θα ανακατευθυνθείτε στο αρχείο Vine και μπορείτε δείτε όλα τα παλιά βίντεο και το προφίλ σας στο Vine που έχετε ανεβάσει.

Πώς να διαγράψετε τον Vine λογαριασμό σας;

Καθώς ο ιστότοπος της Vine δεν λειτουργεί, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μόνο χρησιμοποιώντας την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vine με μερικά εύκολα βήματα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο όνομα χρήστη του παλιού σας λογαριασμού Vine για να συνεχίσετε αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε να το βρείτε από το δικό σας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης εάν το έχετε αποθηκεύσει ή από τον λογαριασμό σας στο Twitter, όπως περιγράφεται στην παραπάνω επικεφαλίδα.

1. Επίσκεψη τον λογαριασμό σας στο Gmail ή οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό email στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνταξη και εισάγετε [email protected] στο πεδίο Προς.

3. Πληκτρολογήστε ένα email αιτήματος που θα πρέπει να περιέχει το όνομα χρήστη του προφίλ σας και να συνδέσει τη σελίδα του προφίλ σας με το αίτημα διαγραφής λογαριασμού στην υποστήριξη Vine.

4. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Αποστολή.

Μόλις διαγραφεί επιτυχώς ο λογαριασμός σας Vine, θα λάβετε ένα email απάντησης από την Vine Support.

Πώς να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Vine;

Για να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Vine, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη email της Vine με ένα αίτημα διαγραφής λογαριασμού με το όνομα χρήστη του λογαριασμού Vine.

Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Vine.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε τον λογαριασμό Vine και να βρίσκετε το παλιό όνομα χρήστη Vine. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.