Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό SHEIN

Η Shein είναι ένας διαδικτυακός λιανοπωλητής γρήγορης μόδας με έδρα την Κίνα, με έμφαση στα γυναικεία ρούχα που κυκλοφόρησε το 2008. Η Shein, η οποία λειτουργεί με το σύνθημα “όλοι μπορούν να απολαμβάνουν την ομορφιά της μόδας”, πουλάει κυρίως γυναικεία ρούχα, ενώ παρέχει επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ , παπούτσια, παιδικά ρούχα και ανδρικά ρούχα σε πολύ λογικό έπαθλο. Εάν είστε ήδη χρήστης του Shein και αναρωτιέστε αν ο Shein κλέβει τις πληροφορίες σας; Και θα λάβω την παραγγελία μου εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Shein; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς Shein, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και απορίες σας, όπως πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Shein και γιατί δεν μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου shein.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό SHEIN

Το Shein είναι ένα διάσημο κινεζικό κατάστημα μόδας που διαθέτει ρούχα τελευταίας μόδας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αλλά είναι περισσότερο διατεθειμένο προς τη γυναικεία μοντέρνα μόδα. Αλλά αν δεν το χρησιμοποιείτε πλέον, η λογική επιλογή είναι να αφαιρέσετε τον λογαριασμό. Εάν δεν μπορείτε να καταργήσετε τον λογαριασμό, τότε εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Shein με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

Κλέβει η Shein τις πληροφορίες σας;

Με τις περισσότερες από τις κινεζικές εφαρμογές ανησυχούμε αν κλέβουν τα δεδομένα μας. Αλλά από χώρες όπως η Νότια Αφρική έως το Ηνωμένο Βασίλειο και από την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά, οι χρήστες φαίνεται να το εμπιστεύονται, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι πελάτες αποκτούν τα αντικείμενα που θέλουν και οι πληροφορίες τους είναι ασφαλείς με τη Shein. Στις περισσότερες χώρες, η Shein είναι αξιόπιστη ως ασφαλής ιστότοπος επειδή δεν κλέβουν την ταυτότητα ή τις οικονομικές πληροφορίες σας. Ωστόσο, το 2020, η ινδική κυβέρνηση απαγόρευσε πολλές κινεζικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της Shein για διαρροή δεδομένων χρηστών στην κινεζική κυβέρνηση και θεωρούνται απειλή για την εθνική ασφάλεια. Έτσι, σύμφωνα με Ινδούς αξιωματούχους, ο Shein κλέβει τις πληροφορίες σας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessages σε Mac

Θα συνεχίσω να λαμβάνω την παραγγελία μου εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου Shein;

Η κοινή αμφιβολία που υπάρχει στους περισσότερους είναι αν θα συνεχίσω να λάβω την παραγγελία μου εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου Shein. Πρώτον, η Shein δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein εάν έχετε κάποιες παραγγελίες σε εξέλιξη ή μετά την πώληση από τον ίδιο λογαριασμό που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Και μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μόνο εάν όλες οι παραγγελίες σας παραδοθούν με επιτυχία. Αλλά αν ο λογαριασμός σας διαγράφηκε με παραγγελίες σε εκκρεμότητα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε η Shein θα παραδώσει την παραγγελία σας στην προγραμματισμένη ημερομηνία της.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας Shein;

Εάν θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό σας για οποιονδήποτε λόγο και αναρωτιέστε τι θα συμβεί εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein, τότε μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein προφανώς δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο της Shein και να παραγγείλετε τίποτα από τη Shein . Επίσης, όλες οι πληροφορίες και το υλικό στον λογαριασμό σας, όπως αρχεία, φωτογραφίες και αρχεία καταγραφής επικοινωνίας θα χαθούν. Επίσης, θα χάσετε όλο το ιστορικό παραγγελιών και τα τιμολόγιά σας. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα υπόλοιπα χρήματα που μπορεί να υπάρχουν στο πορτοφόλι του λογαριασμού σας Shein μετά τη διαγραφή του λογαριασμού. Φυσικά, θα διαγραφούν και τα στοιχεία της πιστωτικής και χρεωστικής σας κάρτας.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου Shein;

Εάν προσπαθήσατε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein επειδή δεν τον χρησιμοποιείτε πια και αντιμετωπίσατε πρόβλημα στη διαδικασία διαγραφής. Και αναρωτιέστε γιατί δεν μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Shein. Τότε μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η Shein δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να κάνετε ανάληψη όλου του υπολοίπου από το Shein Wallet στον τραπεζικό σας λογαριασμό και Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν συνεχείς διαδικασίες στον λογαριασμό σας. Ένας άλλος κύριος λόγος μπορεί να είναι ότι έχετε κάποιες παραγγελίες που βρίσκονται σε εξέλιξη ή μετά την πώληση που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα, επομένως μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein μόλις παραδοθούν αυτές οι παραγγελίες.

  Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης θύρας διακόπτη για να "δείτε" την πραγματική κυκλοφορία

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου Shein;

Η Shein είναι μια κινεζική εταιρεία λιανικής πώλησης ταχείας μόδας με διαδικτυακή παρουσία που ξεκίνησε το 2008 και ειδικεύεται στην πώληση γυναικείων ρούχων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Αλλά θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας για οποιονδήποτε λόγο, τότε εδώ είναι ένας απλός οδηγός για να καταργήσετε οριστικά τον λογαριασμό.

Μέθοδος 1: Για χρήστες Andriod και iOS

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Shein στο smartphone Android ή iOS.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Shein χρησιμοποιώντας την καταχωρισμένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

3. Μόλις συνδεθείτε με επιτυχία, πατήστε την επιλογή Me που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

4. Τώρα πατήστε στο εικονίδιο ρύθμισης ή με το γρανάζι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

5. Πατήστε στην επιλογή Ασφάλεια λογαριασμού στο μενού Ρυθμίσεις.

6. Στο μενού Ασφάλεια λογαριασμού, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες και τις οφειλές χρημάτων του Shein Wallet για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein. Μόλις ταξινομηθούν τα πάντα Πατήστε στην επιλογή Εφαρμογή για διαγραφή λογαριασμού.

8.Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου εάν συμφωνείτε με την περιγραφή της διαγραφής. Περιμένετε τρία δευτερόλεπτα και πατήστε το κουμπί Συνέχεια για να διαγράψετε τελικά τον λογαριασμό σας.

Μέθοδος 2: Για χρήστες υπολογιστών/φορητού υπολογιστή

1. Επισκεφθείτε το Έκδοση Ηνωμένων Πολιτειών του ιστότοπου Shein, καθώς η ινδική έκδοση του Shein απαγορεύτηκε από την ινδική κυβέρνηση για να διασφαλίσει την Εθνική Ασφάλεια.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Shein χρησιμοποιώντας την καταχωρημένη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Shein που έχετε δημιουργήσει στην ινδική έκδοση του Shien.

  Δημιουργήστε ένα σχέδιο έργου σε λίγα λεπτά με αυτά τα πρότυπα

3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή του εικονιδίου της εικόνας προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων των λογαριασμών σας.

4. Κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Όνομα χρήστη.

5. Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση του λογαριασμού μου κάτω από το μενού Personal Center.

6. Κάντε κλικ στην τελευταία επιλογή Διαγραφή λογαριασμού κάτω από το μενού Διαχείριση του λογαριασμού μου.

7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες και τις οφειλές χρημάτων του Shein Wallet για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Shein. Μόλις ταξινομηθούν όλα Κάντε κλικ στην επιλογή ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

8. Εάν συμφωνείτε με την περιγραφή της διαγραφής, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Shein στον υπολογιστή;

Ως Shein, μια κινεζική επωνυμία μόδας απαγορεύτηκε από την ινδική κυβέρνηση καθώς κρίθηκε επιβλαβής για την εθνική ασφάλεια. Έτσι, αν αναρωτιέστε, ο ιστότοπος δεν λειτουργεί τώρα. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένας οδηγός που εξηγεί πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Shein στον υπολογιστή σας με μερικά εύκολα βήματα για τον ιστότοπο των ΗΠΑ.

1. Πρώτα, συνδεθείτε στο Ιστοσελίδα Shein.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο της εικόνας προφίλ για να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις λογαριασμών.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο Όνομα Χρήστη σας.

4. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση του λογαριασμού μου στο μενού Personal Center.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού κάτω από το μενού Διαχείριση του λογαριασμού μου.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες και τις οφειλές χρημάτων του Shein Wallet.

7. Εάν συμφωνείτε με την περιγραφή της διαγραφής, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

***

Με αυτόν τον απλό οδηγό, ελπίζουμε ότι τώρα γνωρίζετε τα πάντα για έναν λιανοπωλητή κινέζικης μόδας που πουλά μοντέρνα ρούχα σε προσιτές τιμές, γνωστό ως Shein και ελπίζουμε ότι έχουμε απαντήσει με επιτυχία σε όλες τις ερωτήσεις σας, όπως πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Shein. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις και σχόλια από την πλευρά σας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα. Επίσης, μη διστάσετε να προτείνετε ποιο θέμα θα πρέπει να είναι το επόμενο ιστολόγιο μας.