Δημιουργήστε ένα σχέδιο έργου σε λίγα λεπτά με αυτά τα πρότυπα

Τα πρότυπα σχεδίων έργου βοηθούν τις ομάδες να είναι σε καλό δρόμο για την επίτευξη στόχων με καλύτερη παραγωγικότητα, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.

Όταν ένα έργο εκτελείται ομαλά χωρίς να χάνει ούτε ένα βήμα, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία, από μέλη της ομάδας μέχρι διευθυντές, έχουν ένα χαμόγελο νίκης στα πρόσωπά τους.

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες και εργασίες κατά την έναρξη ενός έργου, από την ανταλλαγή ιδεών και την παραγωγή έως την παρακολούθηση του έργου και την ανάλυση των αναφορών.

Οι ομάδες πρέπει να φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια για να διατηρήσουν το έργο σε καλό δρόμο, όπως η οργάνωση συναντήσεων, η ανάθεση εργασίας, η λήψη σχολίων, η βελτίωση της ροής εργασιών κ.λπ.

Μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο και χρονοβόρο αν τα κάνετε όλα χειροκίνητα.

Αλλά χρησιμοποιώντας πρότυπα σχεδίων έργου, μπορείτε να εξορθολογίσετε κάθε διαδικασία και να διατηρείτε αρχεία σε ένα μόνο μέρος. Αυτό σας δίνει ένα σαφές σχέδιο που δείχνει από πού να ξεκινήσετε και ποια εργασία έχει προτεραιότητα.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι γνωρίζουν τι είναι απαραίτητο να κάνουν και σε ποιο χρονικό διάστημα πρέπει να ολοκληρώσουν το όλο έργο.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιταχύνετε τη ροή εργασίας και να επιτύχετε τους στόχους γρήγορα, ενώ μετράτε την ποιότητα.

Ας κατανοήσουμε μερικά πράγματα σχετικά με το σχέδιο έργου, τα βασικά του συστατικά, τα πλεονεκτήματα, ορισμένα πρέπει και όχι και τα καλύτερα πρότυπα σχεδίου έργου.

Τι είναι ένα σχέδιο έργου;

Ένα σχέδιο έργου ορίζει ένα έγγραφο ή ένα φύλλο excel όπου μπορείτε να διατηρήσετε όλες τις βασικές λεπτομέρειες των έργων σας, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών έναρξης και λήξης, ορόσημα, ιδιοκτήτες, εργασίες, προθεσμίες κ.λπ. Επιτρέπει στα μέλη της ομάδας σας να διαχειρίζονται τις εργασίες τους σύμφωνα με δόθηκαν οδηγίες χωρίς να χάσετε ούτε ένα βήμα.

Ένα τέλειο σχέδιο έργου περιλαμβάνει μια δήλωση της εργασίας σας, λίστα πόρων, χρονοδιάγραμμα έργου, δομή ανάλυσης εργασιών και προφανώς ένα σχέδιο κινδύνου. Βοηθά στην αποφυγή βαρέων προσπαθειών και υπερβολικού προϋπολογισμού.

Τι εννοείτε με τον όρο Πρότυπο Σχεδίου Έργου;

Ένα πρότυπο σχεδίου έργου είναι ένα εργαλείο που λειτουργεί ως δομικό στοιχείο για τα έργα υψηλής αξίας σας. Η χρήση αυτών των προτύπων διευκολύνει την εργασία σας για να ξεκινήσετε με το σχέδιο του έργου σας. Τα πρότυπα σχεδίου έργου περιλαμβάνουν παραδείγματα αναθέσεων, ετικέτες εργασιών, ενότητες, καρτέλα προτεραιότητας και άλλα.

Με ένα σχέδιο έργου ως το προσχέδιο των στοιχείων, η ομάδα σας μπορεί να κατανοήσει το έργο σε βάθος για να επιτύχει τους στόχους. Και ένα καλό πρότυπο σχεδίου έργου βοηθά στην περιγραφή των παραδοτέων του έργου, του χρονοδιαγράμματος και του πεδίου εφαρμογής.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός Σχεδίου Έργου;

Τα σχέδια έργου μπορεί να διαφέρουν από έργο σε έργο, αλλά όλα περιέχουν λίγο πολύ το ίδιο είδος πληροφοριών. Ένα τέλειο σχέδιο έργου περιλαμβάνει:

  • Μια εκτελεστική περίληψη που συνοψίζει το σύνολο των πληροφοριών του έργου σε μία μόνο σελίδα
  • Στόχοι έργου που περιγράφουν τον τελικό στόχο ενός έργου
  • Βασικές ευθύνες που σκιαγραφούν τους ρόλους κάθε ατόμου στην ομάδα
  • Βασικά παραδοτέα και εργασίες που αναδεικνύουν τα πιο απαραίτητα παραδοτέα καθώς και εργασίες σε όλο το έργο
  • Διαθέσιμοι πόροι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλους τους πόρους για να ολοκληρώσετε το έργο και θα προσθέσετε μερικούς περισσότερους εάν χρειαστεί
  • Η ανάλυση κινδύνου βοηθά στον εντοπισμό πιθανών κινδύνων πριν από την έναρξη του έργου για να τεθεί το σχέδιο ανάλογα
  • Τα βασικά ορόσημα προσδιορίζουν τις μετρήσεις που χρειάζεστε για να μετρήσετε την πρόοδο του έργου
  • Μια προτεινόμενη προθεσμία έργου σάς δείχνει τον εκτιμώμενο χρόνο για κάθε εργασία, παραδοτέο και ορόσημο.
  • Οι λεπτομέρειες προϋπολογισμού σας δείχνουν τον προτεινόμενο προϋπολογισμό για το έργο
  • Σχέδια έκτακτης ανάγκης
  • Στρατηγικές επικοινωνίας που πρέπει να διατηρηθούν σε όλη τη διάρκεια του χρονοδιαγράμματος του έργου
  • Στρατηγική αξιολόγησης για την αξιολόγηση της επιτυχίας και των αποτυχιών του έργου
  Πώς να εφαρμόσετε ένα φίλτρο σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα στο Photoshop

Γιατί είναι ζωτικής σημασίας ο Σχεδιασμός Έργου;

Ένας ειδικός στο χειρισμό έργων μπορεί να πει τι χρειάζεται για τη διαχείριση ολόκληρου του έργου. Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει στον κόσμο της τεχνολογίας. Τώρα, θα βρείτε πολλά εργαλεία, όπως πρότυπα σχεδίων έργων, για να σχεδιάσετε εύκολα το έργο σας από την αρχή.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα της χρήσης προτύπων σχεδιασμού έργου.

Βελτιώνει την απόδοση της ομάδας

Όταν οι διευθυντές έχουν τέλεια σχέδια για τα έργα τους, μπορούν να παρακολουθούν κάθε μέλος της ομάδας με βάση τα καθήκοντα και τις προθεσμίες τους. Ενθαρρύνει την ομάδα σας να εργαστεί αποτελεσματικά.

Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα όταν εργάζεστε σε μεγάλα έργα όπου η ομάδα ενδέχεται να μην έχει κίνητρο στην πορεία. Χρησιμοποιώντας πρότυπα σχεδίων έργου, η ομάδα σας μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό της και να μαθαίνει από τα λάθη της για να έχει καλύτερες επιδόσεις. Με μια σαφή εικόνα των πάντων, η απόδοσή σας μπορεί να αυξηθεί σημαντικά.

Ενισχύει την παραγωγικότητα

Όταν εργάζεστε σε ένα έργο χωρίς σταθερό σχεδιασμό έργου, θα πρέπει να σκεφτείτε ποια βήματα να κάνετε στη συνέχεια και πόσο μακριά έχετε φτάσει στο έργο. Αλλά με τον προγραμματισμό του έργου, θα γνωρίζετε την ακριβή κατάσταση του έργου σας και τι να κάνετε στη συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομείτε χρόνο και σκληρή εργασία, με αποτέλεσμα υψηλότερη παραγωγικότητα.

Καλύτερη ομαδική συνεργασία

Ένα τέλειο εργαλείο σχεδιασμού έργου λέει σε όλους στην ομάδα τι ακριβώς χρειάζεται να γίνει εντός του χρονοδιαγράμματος για να επιτευχθεί ο στόχος. Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στην ίδια σελίδα, επιτρέποντας στον διευθυντή να αναθέτει εύκολα ρόλους, να αξιολογεί την πρόοδο και την απόδοση και να αναζητά τομείς βελτίωσης. Οι ομάδες μπορούν επίσης να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους με τις πλήρεις λεπτομέρειες που διαθέτουν.

Βελτιώνει την ποιότητα του έργου

Όταν δεν υπάρχει σύγχυση ή αμφιβολία λόγω ενός σαφώς σχεδιασμένου σχεδίου, μπορείτε να εργαστείτε με σιγουριά. Κάθε μέρα που ξεκινάτε την εργασία σας, ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και τι να ολοκληρώσετε την ίδια μέρα. Εργάζεσαι ανάλογα και ολοκληρώνεις τη δουλειά εγκαίρως. Στον τέλειο προγραμματισμό έργου, υπάρχει επίσης ένας χρόνος προσωρινής αποθήκευσης για να συνειδητοποιήσετε εάν χρειάζεται να κάνετε ξανά οποιαδήποτε εργασία.

Να και να μην του Σχεδιασμού Έργου

Κάνετε:

  • Σκεφτείτε νέα εξέλιξη
  • Γίνετε υποστηρικτικό μέλος
  • Προστατέψτε την ομάδα σας από περιττές ενοχλήσεις
  • Μείνετε θετικοί σε όλο το έργο
  • Αφιερώστε το χρόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας
  • Θέστε στόχους και δουλέψτε πάνω τους
  • Πάρτε την ευθύνη
  • Ορίστε ορόσημα και προθεσμίες

Μην:

  • Μην αγνοείτε τα άσχημα νέα
  • Προσπαθήστε να μην παίρνετε περιττά ρίσκα κατά τον προγραμματισμό
  • Αποφύγετε να μοιραστείτε σχέδια πριν από τη συζήτηση
  • Αποτρέψτε την ομάδα σας από το να ασχολείται με περιττά πράγματα
  • Ποτέ μην πανικοβάλλεστε για το αποτέλεσμα. συνεχίστε να βελτιώνεστε

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα πρότυπα σχεδίων έργου.

Έξυπνο φύλλο

Λάβετε μια ολοκληρωμένη λίστα προτύπων με το Σχέδιο Έργου Smartsheet για το Microsoft Word. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα για να κατευθύνετε, να καθοδηγήσετε και να διαχειριστείτε το έργο σας σε εξέλιξη. Η χρήση των απλών προτύπων σχεδίου έργου θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις λεπτομέρειες του έργου σας, να διαχειρίζεστε χρονοδιαγράμματα και να οπτικοποιείτε την κατάσταση του έργου.

Το Smartsheet σάς βοηθά να διατηρείτε όλες τις κρίσιμες λεπτομέρειες σε μορφή εγγράφου, όπως ημερομηνίες έναρξης και λήξης, λεπτομέρειες προϋπολογισμού, απαιτούμενους πόρους και πολλά άλλα, με το εύχρηστο και περιεκτικό πρότυπο. Είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο που επιτρέπει στην ομάδα σας να προγραμματίζει καλά, να διαχειρίζεται κάθε λεπτομέρεια του έργου και να υποβάλλει αναφορές.

Θέστε τον κύριο στόχο σας, προσδιορίστε τις ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του στόχου και αναθέστε σε ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για κάθε εργασία το πρότυπο σχεδίου δράσης. Επιπλέον, μπορείτε να εκχωρήσετε προτεραιότητα στις εργασίες, να καταγράψετε ημερομηνίες και να προβάλετε την κατάσταση για να συνεχίσετε το έργο να προχωρήσει.

  Πώς να παρακολουθείτε την απόδοση του υπολογιστή εντός παιχνιδιού με το MSI Afterburner

Με το Smartsheet, μην χάσετε ποτέ κανένα βήμα σε όλο το έργο. Τα επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα μπορούν να κρατήσουν ενήμερους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ενδιαφερόμενους, τα ανώτερα στελέχη και τους πελάτες σας σε κάθε φάση του έργου.

Το Smartsheet προσφέρει πρότυπα με τα οποία θα θέλατε να εργαστείτε, όπως σχέδιο εκτέλεσης έργου, σχέδιο έργου μιας σελίδας, εκτυπώσιμο σχέδιο έργου, ευέλικτο σχέδιο έργου, σχέδιο έργου κατασκευής, σχέδιο διαχείρισης προγράμματος, διάγραμμα ορόσημων, λίστα ελέγχου έργου, λίστα εργασιών έργου, παρακολούθηση, αναφορά κατάστασης και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το Smartsheet δωρεάν και ευχαριστήστε την ομάδα σας με τα ολοκληρωμένα πρότυπα.

Πρότυπα Wrike

Αφαιρέστε τα εμπόδια, επιτύχετε τους στόχους σας και βρείτε καλύτερη σαφήνεια στο έργο σας με Wrike. Αυτό το ισχυρό εργαλείο μπορεί να μεταμορφώσει τον τρόπο που χρησιμοποιήσατε για να σχεδιάσετε το έργο σας και να σας βοηθήσει να κάνετε τα πάντα στα χέρια σας.

Αποκτήστε ορατότητα 360 μοιρών, ισχυρό αυτοματισμό και διατμηματική συνεργασία με ευκολία. Το Wrike προσφέρει διάφορα πρότυπα που σας βοηθούν περαιτέρω να ορίσετε τον στόχο, τα ορόσημα και τις προθεσμίες για το έργο, αναθέτοντας εργασίες σε κάθε μέλος.

Ένα πρότυπο σχεδίου επικοινωνίας σάς βοηθά να δομήσετε κρίσιμες πληροφορίες σε όλο το έργο, προσδιορίζοντας ποιος είναι υπεύθυνος για τι, τι περιέχουν και ποια είναι η συχνότητα. Με αυτό το πρότυπο, μπορείτε να διατηρείτε ενημερωμένους τους ενδιαφερόμενους.

Τα πρότυπα Wrike προσφέρουν μια αποτελεσματική προσέγγιση για τη διαχείριση του έργου σας, χωρίζοντας σύνθετα έργα σε διαχειρίσιμα. Μπορείτε να ορίσετε ημερομηνίες λήξης, να παρακολουθείτε οπτικά την πρόοδο και να παραδώσετε το έργο σας εντός προϋπολογισμού και χρόνου. Επίσης, με τη βοήθεια προτύπων σχεδιασμού έργων, μπορείτε να διαχειριστείτε τα εισερχόμενα αιτήματα μέσω μιας φόρμας και να παρακολουθείτε τη συνολική απόδοση με αναφορές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ξεκινήστε το Wrike δωρεάν.

TemplateLab

TemplateLab προσφέρει 48 επαγγελματικά πρότυπα για Microsoft Excel, Word και PDF για να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε το έργο σας. Είτε πρόκειται για προγραμματισμό έργου εκδηλώσεων, προγραμματισμό ανακαίνισης σπιτιού, προγραμματισμό ανακαινίσεων κουζίνας ή προγραμματισμό έργων πληροφορικής, θα έχετε τα πάντα στο πρότυπο για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα έργα.

Με τη βοήθεια αυτών των προτύπων, μπορείτε σίγουρα να δείτε τι υπάρχει και τι έρχεται στη συνέχεια. Μπορείτε να ορίσετε στόχους, να προσδιορίσετε παραδοτέα, να προγραμματίσετε σχέδια, να κάνετε υποστηρικτικά σχέδια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να διαχειριστείτε την επικοινωνία, τους ανθρώπινους πόρους κ.λπ. Το TemplateLab σας βοηθά επίσης να ολοκληρώσετε τα πράγματα εύκολα εντός του δεδομένου χρονικού πλαισίου και προϋπολογισμού.

Χρησιμοποιώντας πρότυπα σχεδιασμού έργων, μπορείτε να ορίσετε κάθε σημαντική εργασία, να παρέχετε ένα πλαίσιο ελέγχου και ελέγχου διαχείρισης και να εκτιμήσετε τους απαιτούμενους πόρους και χρόνο. Κατά την οπτικοποίηση των προτύπων της προτίμησής σας, θα καταλάβετε τι πρέπει να συμπεριλάβετε σε ποια σειρά ή στήλη για να λάβετε τις τέλειες αναφορές.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα δείγματα προτύπων σχεδίου έργου σε μορφή PDF για να δείτε πώς θα φαίνονται όλα κατά την έναρξη του έργου. Το TemplateLab προσφέρει επίσης δωρεάν πρότυπα σχεδίων σε μορφή Word, Excel ή PDF για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα έργα σας.

Δευτέρα.com

Ξεκινήστε με έτοιμα πρότυπα που προσφέρονται από Δευτέρα.com για καλύτερο σχεδιασμό έργου στον οργανισμό σας. Το κέντρο προτύπων του προσφέρει διάφορα πρότυπα για διάφορες επιχειρήσεις, βιομηχανίες και ομάδες.

Φέρτε ορόσημα, προθεσμίες, προϋπολογισμό, ενδιαφερόμενα μέρη, εργασίες και πολλά άλλα σε ένα μέρος για να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε τέλεια κάθε πτυχή του έργου. Παρακολουθήστε την πρόοδο και βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να παραλείψετε εργασίες. Σας βοηθά επίσης να κατανοήσετε τη ροή των φάσεων με διάφορες προβολές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις εισερχόμενες προθεσμίες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες ανάλογα με το στάδιο ή την κατηγορία του έργου και στη συνέχεια να τις βελτιώσετε ώστε να δείξετε την ιδιοκτησία της ομάδας και του ατόμου. Κατηγοριοποιήστε κάθε εργασία με βάση την προτεραιότητα και την κατάσταση, ώστε η ομάδα σας να έχει σαφή εικόνα για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει.

  Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη του Spotify

Ενσωματώστε τα υπάρχοντα εργαλεία της επιχείρησής σας για να συγχρονίσετε ημερομηνίες λήξης, αρχεία και πολλά άλλα, κάνοντας την εργασία σας εύκολη και γρήγορη. Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με το Gmail, το Dropbox, το Excel, το Jira, το Ημερολόγιο Google, το Outlook και το Drive.

ClickUp

Είτε σχεδιάζετε ένα απλό είτε σύνθετο έργο, ClickUp σας προσφέρει τα πιο χρήσιμα πρότυπα για τέλειο σχεδιασμό έργου, ώστε να μην χάνετε ποτέ τίποτα στη ροή σας. Παρέχει επίσης ένα προκατασκευασμένο Έγγραφο που σας βοηθά να οργανώσετε διαφορετικά στοιχεία έργου σε ένα μόνο έγγραφο.

Το πρότυπο οδικού χάρτη σάς επιτρέπει να ενημερώνετε τα μέλη της ομάδας σας σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του έργου σε μια πλήρη οπτική μορφή. Περιγράψτε τις προσδοκίες και συνδέστε τις καθορισμένες εργασίες για μια καλύτερη εμπειρία. Επίσης, το πρότυπο προϋπολογισμού σάς βοηθά να οπτικοποιήσετε εύκολα τις δαπάνες και να σχεδιάσετε τον μελλοντικό προϋπολογισμό.

Τα πρότυπα ClickUp σάς δίνουν την εμπιστοσύνη στην ιεράρχηση του σχεδιασμού έργου, της κατάστασης οργάνωσης και άλλων. Οργανώστε τις ροές εργασίας, τις προθεσμίες και τα αρχεία σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία εργασίας. Προσφέρει επίσης ένα πρότυπο γραφήματος Gantt που δίνει μια σαφή εικόνα του έργου.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα πρότυπα δωρεάν.

Στη συνέχεια, ας ψάξουμε σε κάποιο λογισμικό διαχείρισης έργου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα το πλήρες έργο σας.

Δευτέρα.com

Συνεργαστείτε, διαχειριστείτε και σχεδιάστε οποιοδήποτε έργο με τη Δευτέρα, από βασικά έργα έως πολύπλοκα. Επιτρέψτε στα μέλη της ομάδας σας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να συνδέσουν κάθε κινούμενο μέρος του έργου σας σε μια ενιαία πλατφόρμα και να έχετε μεγαλύτερο αντίκτυπο για την επίτευξη των στόχων σας.

Μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε πολλά έργα με αυτό το λογισμικό διαχείρισης έργων. Το Monday.com σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πίνακες εργαλείων, να κατανοείτε τα σημεία συμφόρησης, να γνωρίζετε τους κινδύνους, να αναθέτετε εργασίες στις ομάδες σας και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε πιο γρήγορα.

Αυτοματοποιήστε τις εγκρίσεις έργων και δώστε προτεραιότητα στις εργασίες για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια. Θα λάβετε επίσης προσαρμόσιμες φόρμες για να δημιουργήσετε αντικείμενα αμέσως στους πίνακες και να παρακολουθείτε εύκολα τα πράγματα στη διαδρομή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση και να παίρνετε αποτελεσματικές αποφάσεις εύκολα.

Δοκιμάστε μεμονωμένα έργα δωρεάν και κατανοήστε τη χρήση τους.

Έξυπνο φύλλο

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κόσμο διαχείρισης εργασιών με το Smartsheet, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα έργα σας, να αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες και να κλιμακώνετε τα εταιρικά προγράμματα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Παρέχει ένα σύνολο από ροές εργασίας, πίνακες εργαλείων, αναφορές και προβολές για την παρακολούθηση και την καταγραφή των σχεδίων, των χρονοδιαγραμμάτων και των πόρων σας.

Οι εταιρείες όλων των μεγεθών μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν με σιγουριά για να προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή αξία με τα απαιτούμενα πρότυπα και εργαλεία. Το Smartsheet ενσωματώνεται επίσης με το λογισμικό που χρησιμοποιείτε ήδη στον οργανισμό σας. Είναι χρήσιμο για επαγγελματίες πληροφορικής, σχεδιαστές και άλλους που εξαρτώνται από έργα.

Βρείτε τους πόρους που χρειάζεστε και ξεκινήστε να διαχειρίζεστε το έργο σας από την αρχή.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Εκτελέστε το σημαντικό σας έργο με το λογισμικό διαχείρισης έργου Teamwork. Σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος σε ένα μόνο μέρος, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα έργα.

Αποκτήστε τις προηγμένες δυνατότητες που θέλετε για τη διαχείριση του έργου σας, από την παρακολούθηση χρόνου έως την κατανομή πόρων και τον προϋπολογισμό. Προσθέστε Desk, Chat, Spaces ή CRM στη διαχείριση έργου που έχει ρυθμιστεί απρόσκοπτα για να έχετε ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα και βελτιώστε την παραγωγικότητα και την κερδοφορία σας.

συμπέρασμα

Η διαχείριση έργων από την αρχή μέχρι το τέλος αποτελεί πρόκληση για τους οργανισμούς. Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα πρότυπα και λογισμικό προγραμματισμού έργων για να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε τα έργα σας με μεγαλύτερη ευελιξία, ευκολία και σιγουριά. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε την προσπάθεια και το ψυχικό στρες.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα πρότυπα οδικού χάρτη του έργου.