Πώς να αφαιρέσετε λογαριασμούς στο Instagram

Ένας λογαριασμός μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί από το Instagram. Και μερικοί άνθρωποι έχουν αρκετούς λογαριασμούς στα τηλέφωνά τους και η διαγραφή πολλών λογαριασμών Instagram που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν θέλετε μπορεί να διαγράψει τις ειδοποιήσεις και τον λογαριασμό σας. Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ της απενεργοποίησης ενός λογαριασμού και της οριστικής διαγραφής του από το Instagram είναι ζωτικής σημασίας. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αφαιρείτε λογαριασμούς στο Instagram, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Επιπλέον, θα σας πούμε πώς να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram που έχετε προσθέσει.

Πώς να αφαιρέσετε λογαριασμούς στο Instagram

Εδώ, θα ξέρετε να διαγράψετε πολλούς λογαριασμούς Instagram λεπτομερώς.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας απενεργοποιώντας τον για λίγο ή διαγράφοντας τον οριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα. Λάβετε όμως υπόψη ότι αφού διαγραφεί, μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό και να αποκτήσετε πρόσβαση στις αναρτήσεις, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις συνομιλίες σας. Η διαγραφή ενός λογαριασμού είναι μια σημαντική απόφαση από την οποία δεν υπάρχει επιστροφή.

Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram (2022) για να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε λογαριασμούς στο Instagram.

Σε πόσους λογαριασμούς μπορείτε να συνδεθείτε στο Instagram;

Το Instagram σάς επιτρέπει να προσθέσετε διάφορους λογαριασμούς. Στην πραγματικότητα, μπορείτε τώρα να αλλάξετε γρήγορα και να προσθέσετε έως και πέντε λογαριασμούς στο Instagram χωρίς να αποσυνδεθείτε και να επιστρέψετε. Για iOS και Android, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 7.15 και νεότερες και είναι συμβατή με οποιεσδήποτε εφαρμογές Instagram που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό. Μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram που έχετε προσθέσει ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Instagram

Πώς μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Instagram;

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Instagram, έπρεπε να αποσυνδεθείτε από έναν λογαριασμό για να εγγραφείτε για έναν άλλο. Ωστόσο, μπορείτε πλέον να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προφίλ στο Instagram χωρίς να αποσυνδεθείτε.

Επί του παρόντος, κάθε λογαριασμός Instagram πρέπει να έχει τη μοναδική του διεύθυνση email. Η ίδια διεύθυνση email δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Instagram. Ωστόσο, δεν απαιτείται να δημιουργήσετε νέα διεύθυνση email για κάθε νέο λογαριασμό που ανοίγετε. Εάν δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να εγγραφείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας και όχι με τη διεύθυνση email σας.

Παρακάτω είναι τα βήματα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο όνομα του λογαριασμού σας και επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.

4. Πατήστε Δημιουργία νέου λογαριασμού, ορίστε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Σύνδεση στον υπάρχοντα λογαριασμό και να συνδεθείτε πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ο νέος λογαριασμός θα προστεθεί στην εφαρμογή σας αμέσως αφού τον προσθέσετε, ακολουθώντας τις οδηγίες στο προηγούμενο μέρος. Μπορείτε να κάνετε γρήγορα εναλλαγή μεταξύ τους με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε εάν πρέπει να προσθέσετε έναν δεύτερο λογαριασμό που δημιουργήσατε κάπου αλλού ή σε διαφορετική στιγμή.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε πολλούς λογαριασμούς Instagram;

Δεν είναι δυνατή η διαγραφή πολλών λογαριασμών Instagram από το τηλέφωνό σας. Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να κατανοήσετε πώς να διαγράψετε πολλούς λογαριασμούς Instagram έναν προς έναν.

  Πώς να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις στο Instagram

Μπορείτε να διαγράψετε έναν από πολλούς λογαριασμούς στο Instagram;

Ναί. Μπορείτε να διαγράψετε έναν από πολλούς λογαριασμούς. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και επιλέξτε έναν λογαριασμό. Και αυτός ο λογαριασμός θα αφαιρεθεί.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε έναν 2ο λογαριασμό Instagram;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στο Διαγραφή σελίδας λογαριασμού. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται παραπάνω για να διαγράψετε τον 2ο λογαριασμό Instagram.

Πώς μπορείτε να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό Instagram που έχετε προσθέσει;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για τον τρόπο κατάργησης λογαριασμών στο Instagram:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας.

2. Στο επάνω μέρος της οθόνης, πατήστε το κάτω βέλος δίπλα στο όνομα χρήστη σας στο Instagram.

3. Επιλέξτε τον προτιμώμενο λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Τώρα, πατήστε στις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

5. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

6. Πατήστε στο Log [email protected] λογαριασμούς στο κάτω μέρος της οθόνης.

7. Για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας, πατήστε Αποσύνδεση στο αναδυόμενο παράθυρο.

Δεν θα βλέπετε πλέον τον λογαριασμό με τους άλλους λογαριασμούς σας στο Instagram. Ελπίζουμε να καταλάβατε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό Instagram που έχετε προσθέσει.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram και να ξεκινήσετε από την αρχή;

Ναί. Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram και να ξεκινήσετε από την αρχή ανά πάσα στιγμή. Αλλά η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να γενικευτεί, επειδή η κατάσταση κάθε ατόμου θα καθορίσει εάν θα απενεργοποιήσει ή όχι τον λογαριασμό του στο Instagram. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας το ίδιο email αφού διαγράψετε τον υπάρχοντα. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι δύσκολο να μετακινήσετε μεγάλο αριθμό ακολούθων ή αναρτήσεων από τον παλιό σας λογαριασμό στον νέο σας.

  Πώς να αφαιρέσετε την καρτέλα Shop από το Instagram

Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το Instagram, μπορείτε να διαγράψετε το Instagram και να ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά να θυμάστε ότι όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες σας θα χαθούν εάν διαγραφεί ο λογαριασμός σας. Θα χάσετε επίσης όλους τους ακόλουθούς σας.

Το Instagram διαγράφει παλιούς λογαριασμούς;

Ναί. Οι ανενεργοί λογαριασμοί Instagram που είναι αδρανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα διαγράφονται. Παρόλο που το Instagram δεν παρέχει συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μπορείτε από μελέτες περιπτώσεων πολλών διαγραμμένων λογαριασμών να συναγάγετε ότι ένας λογαριασμός θα τερματιστεί αναμφισβήτητα μετά από ένα έως δύο χρόνια αδράνειας. Εάν ο λογαριασμός σας είναι ανενεργός, είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επωνυμία, μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Θα πρέπει περιστασιακά να συνδέεστε στο λογαριασμό σας για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.

Πόσο καιρό μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Instagram;

Μπορείτε να διατηρήσετε προσωρινά απενεργοποιημένο τον λογαριασμό σας στο Instagram για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Αν συνδεθείτε ξανά, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας περιορισμός. Στο Instagram, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μόνο μία φορά την εβδομάδα αυτήν τη στιγμή. Οι φωτογραφίες, οι ακόλουθοι, τα σχόλια και τα likes αποθηκεύονται εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Είτε πρόκειται για 10 μήνες είτε για 10 ημέρες, μπορείτε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας απενεργοποιημένο. Το Instagram δεν θα αφαιρέσει τον λογαριασμό σας εάν τον απενεργοποιήσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας είναι να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τις σωστές πληροφορίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το διαγραμμένο όνομα χρήστη Instagram;

Δυστυχώς, το όνομα χρήστη σας δεν μπορεί να ανακτηθεί εάν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Instagram. Τα ονόματα χρήστη Instagram δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά αμέσως μετά τη διαγραφή τους. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά για λίγο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ονόματα χρήστη είναι αποκλειστικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν άλλο. Το Instagram δεν αποκαλύπτει το χρονικό διάστημα που τα ονόματα χρηστών είναι απρόσιτα. Ωστόσο, είναι πιθανό να ανακυκλώνονται συχνά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν δεν είχατε ποτέ το διαγραμμένο όνομα χρήστη Instagram και είναι ακόμα διαθέσιμο.

***

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι σας βοήθησαν να κατανοήσετε πώς να αφαιρέσετε λογαριασμούς στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.