Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com

Το Care.com είναι μια αγορά που συνδέει μέλη αγορών δύο όψεων που απαιτούν παιδική φροντίδα, γηριατρική φροντίδα, φροντίδα ειδικών αναγκών, φροντιστήριο, φροντίδα κατοικίδιων ζώων ή οικιακές εργασίες. Το Ώστιν του Τέξας λειτουργεί ως το κύριο γραφείο της επιχείρησης και το Βερολίνο της Γερμανίας ως άλλη τοποθεσία γραφείου. Το Care.com λειτουργεί σε 20 χώρες από τους 32,9 εκατομμύρια χρήστες του ιστότοπου. Εκατόν πενήντα επιχειρήσεις και οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook, παρέχουν επίσης το Care.com ως μπόνους στους υπαλλήλους τους. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην χρησιμοποιείτε πλέον το Care.com, από το να μην χρειάζεστε πλέον τις υπηρεσίες του έως άλλα σοβαρά ζητήματα. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για να διαγράψει προσωρινά τον λογαριασμό Care.com, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας παρουσιάζουμε έναν χρήσιμο οδηγό για να σας διδάξουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com και να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com στην εφαρμογή.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com

Οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν φροντιστές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα σπίτια τους ή τα κατοικίδιά τους μέσω του Care.com. Οι φροντιστές που αναζητούν εργασία μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις που δημοσιεύονται από άτομα και να προσδιορίσουν το είδος του φροντιστή που χρειάζονται και κάποια άλλα προσόντα. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τον καλύτερο δυνατό φροντιστή/συντηρητή. Η χρήση του Care.com είναι ασφαλής. Μπορείτε να μελετήσετε αιτήσεις και αναφορές και να ζητήσετε ελέγχους ιστορικού για τους αιτούντες όταν δημοσιεύετε μια θέση εργασίας για να προσλάβετε έναν επιστάτη για ένα μέλος της οικογένειας, το σπίτι σας ή το κατοικίδιό σας για να δείτε εάν είναι αξιόπιστοι υποψήφιοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι σε ικανή και κατάλληλη φροντίδα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού Care.com.

  Δημιουργήστε την επόμενη εφαρμογή σας με αυτές τις πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα χαμηλού κώδικα/χωρίς κώδικα

Είναι το Care.com ένας νόμιμος ιστότοπος;

Ναί. Care.com είναι μια γνήσια ιστοσελίδα. Περισσότερα από 22 εκατομμύρια άτομα έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο του Care.com σε περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρουν τη βοήθεια στο σπίτι που χρειάζονται.

Γιατί η Care.com διέγραψε τον λογαριασμό σας;

Η ακύρωση της συνδρομής σας από το Care.com μπορεί να συνέβη για διάφορους λόγους:

  • Θα μπορούσατε να είχατε παραβιάσει τους όρους παροχής υπηρεσιών του ιστότοπου.
  • Σύμφωνα με την κρίση τους, το προφίλ ή οι υπηρεσίες σας δεν θα μπορούσαν πλέον να είναι κατάλληλα για το προφίλ Care.com.
  • Σύμφωνα με τους κανόνες και τους όρους τους, οι υπηρεσίες σας δεν θα μπορούσαν πλέον να ταιριάζουν καλύτερα με το Care.com.
  • Μια άλλη επιλογή είναι να κάθεστε αδρανείς στον ιστότοπο για πολλή ώρα και αδράνεια από την πλευρά του χρήστη.
  • Το άτομο δεν δικαιούται να εγγραφεί ή να συμμετάσχει επειδή, για παράδειγμα, είναι κάτω των 18 ετών (ανήλικος).
  • Το μέλος που βρίσκεται δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Care.com.
  • Ο χρήστης έδωσε στο Care.com παραπλανητικά δεδομένα για τον εαυτό του ή τα παρείχε.
  • Υπάρχουν ανησυχίες για απάτη.
  • Το άτομο έχει δημοσιεύσει ή έχει αναζητήσει ακατάλληλους όρους, δηλώσεις ή περιεχόμενο στο Care.com. Έτσι, δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία που δόθηκαν κατά την εγγραφή.
  • Ο συμμετέχων, ή ένα άτομο που ζει στο σπίτι του, μπορεί να έχει διωχθεί, να έχει τεθεί υπό κράτηση ή να έχει καταδικαστεί για έγκλημα.
  • Το μέλος έχει κατηγορηθεί για κλοπή, κακοποίηση, παρενόχληση ή αμέλεια.

Σημείωση: Εάν ο λογαριασμός σας έκλεισε για οποιονδήποτε λόγο, συνιστάται να επικοινωνήσετε απευθείας με την Care.com. Η Care.com θα στέλνει κανονικά ένα email στους επηρεαζόμενους πελάτες ενημερώνοντάς τους για τον τερματισμό τους, ανεξάρτητα από την αιτία.

Πώς καταργείτε την εγγραφή σας από το Care.com;

Όταν τερματίζετε τη λειτουργία του λογαριασμού σας, όλα τα δεδομένα του Care.com αφαιρούνται από την προβολή και η σελίδα σας απενεργοποιείται. Συνιστάται να ακυρώσετε τη συνδρομή Premium για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό ως συνδρομή Basic, εάν δεν θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτήν επ’ αόριστον. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στο μέλλον. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Care.com:

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Amazon

Επιλογή I: Μέσω του ιστότοπου Care.com

1. Επισκεφθείτε το Care.com ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση για πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Πληροφορίες μέλους και κάντε κλικ στο Κλείσιμο λογαριασμού.

6. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Όχι, ευχαριστώ, ακυρώστε τη συνδρομή μου και επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού Care.com. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στο καταχωρημένο email σας.

Επιλογή II: Μέσω αλληλογραφίας εξυπηρέτησης πελατών

Μπορείτε επίσης να ταχυδρομήσετε [email protected] ζητώντας ακύρωση λογαριασμού από το προσωπικό υποστήριξης.

Είναι εύκολο να ακυρώσετε το Care.com;

Ναι, είναι εύκολο να ακυρώσετε έναν λογαριασμό care.com.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Care.com ανά πάσα στιγμή;

Ναι, έχετε πάντα το δικαίωμα να ανακαλέσετε την υπάρχουσα συνδρομή Premium και να εγγραφείτε για μια απλή συνδρομή στη Βασική. Μέχρι το τέλος της περιόδου πληρωμής, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες Premium. Το προφίλ σας εμφανίζεται την επόμενη φορά που θα γίνει επεξεργασία της συνδρομής σας για εξόφληση. Και η επόμενη πληρωμή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Πώς διαγράφετε το Care.com;

Ακολουθήστε την επερχόμενη μέθοδο για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Care.com:

1. Επισκεφθείτε το Care.com ιστότοπο και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Ρυθμίσεις λογαριασμού.

3. Κάντε κλικ στο Κλείσιμο λογαριασμού από την ενότητα Πληροφορίες μέλους.

4. Σημειώστε το κουμπί επιλογής Όχι ευχαριστώ, ακυρώστε τη συνδρομή μου.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

  3 χρυσοί κανόνες λογιστικής που πρέπει να γνωρίζει κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Continue για να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

Διαβάστε την παρακάτω ενότητα για να μάθετε πώς να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό Care.com.

Πώς ακυρώνετε προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Care.com;

Πρέπει να τερματίσετε τη Συνδρομή Premium για να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό Care.com. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Care.com.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό φροντίδας σας στην εφαρμογή;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε το Care.com από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Ο λογαριασμός πρέπει να διαγραφεί χρησιμοποιώντας το Ιστοσελίδα Care.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας Care.com στο iPhone σας;

Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να διαγράψουν τον λογαριασμό Care.com από την εφαρμογή iPhone. Ωστόσο, εάν έχετε αγοράσει Premium Συνδρομή από την εφαρμογή iOS, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από την Premium Συνδρομή στο iPhone σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τερματίσετε μια Premium Συνδρομή που αγοράσατε μέσω της εφαρμογής iOS:

Σημείωση: Όλα τα επόμενα βήματα εκτελούνται στο iPhone 13.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο Apple ID σας από την κορυφή.

3. Τώρα, πατήστε Συνδρομές από τη λίστα.

4. Πατήστε στη συνδρομή Care.com.

5. Πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό Caregiver στο Care.com;

Ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί και τα δεδομένα σας στο Care.com δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να θέσετε σε παύση τον λογαριασμό σας και να αφαιρέσετε το προφίλ σας από τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, εάν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό φροντιστή στο Care.com:

1. Πλοηγηθείτε στο Care.com ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

5. Από την ενότητα Πληροφορίες μέλους, κάντε κλικ στο Κλείσιμο λογαριασμού.

6. Κάντε κλικ στο κουμπί Όχι, ευχαριστώ, ακυρώστε τη συνδρομή μου και επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Continue για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μάθατε εάν μπορείτε να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό Care.com και πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Care.com. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.