Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή για smartphone, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ τους που λήγουν εντός 10 δευτερολέπτων. Παρόλο που το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε γρήγορα στιγμιότυπα στους συντρόφους σας και να βλέπετε εξειδικευμένο περιεχόμενο μέσω ιστοριών, δεν είναι για όλους και δεν πειράζει. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Snapchat με μερικά απλά βήματα.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat: Τι είναι το Snapchat;

Πρώτα πρώτα, τι είναι το Snapchat; Το Snapchat είναι το εξαιρετικά δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο (αν μπορείτε να το πείτε έτσι) που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο που λήγουν μετά από 10 δευτερόλεπτα το πολύ. Εκτός από τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και βίντεο μεταξύ τους, το Snapchat προσφέρει επίσης συνομιλία με κείμενο, αν και οι κανόνες είναι ελαφρώς διαφορετικοί για τα μηνύματα. Οι χρήστες εξακολουθούν να έχουν την επιλογή να αφήσουν το μήνυμα να διαγραφεί αφού το διαβάσουν για πρώτη φορά, αλλά μπορούν επίσης να πατήσουν παρατεταμένα το μήνυμα για να το αποθηκεύσουν για μελλοντική αναφορά.

  Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Όλα αυτά φαίνεται να επισκιάστηκαν πρόσφατα, ωστόσο, με την εισαγωγή των φακών Snapchat. Οι φακοί Snapchat που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015, αφού φέρεται ότι ξόδεψαν εκατομμύρια για τη λειτουργία, αποδεικνύονται ότι είναι η δυνατότητα για την οποία οι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και κινούμενα εφέ, το Snapchat παρέχει στους χρήστες διασκεδαστικούς και δωρεάν φακούς για χρήση και αποστολή στους φίλους τους, με την επιλογή να αλλάζει σε καθημερινή βάση. Δείτε επίσης: Τι είναι τα γυαλιά Snapchat; και φήμες τηλεφώνου Snapchat

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι προσφέρει το Snapchat και πώς να χρησιμοποιήσετε τις διάφορες δυνατότητες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον πλήρη οδηγό μας για το Snapchat.

Τι θα λέγατε, όμως, αν σας έχουν χορτάσει οι ενοχλητικές selfies, τα άσκοπα βίντεο με ξενύχτια και ο ίδιος φίλος που σας στέλνει φωτογραφίες με διαφορετικούς φακούς κάθε μέρα, υπάρχει μόνιμη διέξοδος. Αντί απλώς να διαγράψετε την εφαρμογή Snapchat από το τηλέφωνό σας, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο Snapchat, συμπεριλαμβανομένων των φίλων σας – απλώς διαβάστε για να μάθετε περισσότερα.

  Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με φίλους

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Αν λοιπόν αποφασίσατε ότι αρκεί και θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, δείτε πώς να το κάνετε. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει μέσω της ίδιας της εφαρμογής Snapchat, αλλά μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του smartphone ή του tablet σας, χωρίς πραγματική ανάγκη να μεταβείτε σε υπολογιστή ή Mac.

1) Το πρώτο βήμα είναι να μεταβείτε στη σελίδα απενεργοποίησης λογαριασμού Snapchat, στην οποία μπορείτε να προσπελάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε οποιαδήποτε συσκευή.

2) Μόλις μεταβείτε στον ιστότοπο, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat – αυτά θα είναι τα ίδια διαπιστευτήρια που χρησιμοποιήθηκαν για τη σύνδεση στην εφαρμογή Snapchat στο smartphone ή το tablet σας.

  Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat

3) Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το πλαίσιο που επιβεβαιώνει ότι δεν είστε ρομπότ – αν είστε ρομπότ, δεν έχετε τύχη (επίσης πώς το διαβάζετε αυτό;).

4) Αφού συμπληρώσετε όλες τις φόρμες, το επόμενο βήμα είναι να πατήσετε Υποβολή. Προτού διαγραφεί πλήρως ο λογαριασμός σας, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας εισάγοντας ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat.

5) Αφού συμπληρώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας για δεύτερη φορά, απλώς πατήστε «Διαγραφή του λογαριασμού μου». Απλώς θυμηθείτε ότι μόλις πατήσετε αυτό το κουμπί, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά και δεν θα υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση είτε στον λογαριασμό είτε σε οποιονδήποτε φίλο σε αυτόν τον λογαριασμό. Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, έχετε τελειώσει – εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει διαγραφεί, δοκιμάστε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Snapchat. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, είστε εντελώς δωρεάν Snapchat!

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας, τελειώσατε – αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει διαγραφεί, δοκιμάστε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Snapchat. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, είστε εντελώς δωρεάν Snapchat!