Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές

Κατά τη συνομιλία με κάποιον, ενδέχεται να στείλουμε κατά λάθος κάποια μηνύματα που δεν πρέπει να λάβουμε και μπορούμε να τα επαναφέρουμε στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά αμέσως αφού τα στείλουμε. Στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μη αποστολής που διαγράφει οποιοδήποτε μήνυμα, είτε αναγνωσμένο είτε μη, είτε από οποιαδήποτε στιγμή και από τις δύο πλευρές. Όταν συνομιλείτε με κάποιον ειδικό στο IG και δεν θέλετε να το μάθει κανείς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης που θα εξαφανίσει όλα τα μηνύματα από τη συνομιλία και από τις δύο πλευρές. Επίσης, εσείς και ο παραλήπτης δεν θα μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, να αντιγράψετε ή να αποθηκεύσετε αυτήν τη συνομιλία. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις δυνατότητες, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές και πώς να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram από το άλλο άτομο. Επίσης, θα μάθετε πώς να καταργείτε την αποστολή όλων των μηνυμάτων σας στο Instagram και πώς η λειτουργία εξαφάνισης διαγράφει μηνύματα και στις δύο πλευρές.

Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να διαγράφετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram

Μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram από το άλλο άτομο;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένα μηνύματα στο Instagram από το άλλο άτομο ακόμα κι αν το μήνυμα διαβαστεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Unsend για να διαγράψετε το μεμονωμένο μήνυμα και από τις δύο πλευρές. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης για να διαγράψετε όλα τα αναγνωσμένα μηνύματα και από τις δύο πλευρές.

Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές;

Για να μάθετε πώς να διαγράφετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Messager από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία από τη λίστα.

4. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε.

5. Πατήστε Unsend για να καταργήσετε την αποστολή του μηνύματός σας στο Instagram.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Αυτός είναι ο τρόπος διαγραφής μηνυμάτων στο Instagram και από τις δύο πλευρές.

Πώς μπορείτε να καταργήσετε την αποστολή όλων των μηνυμάτων σας στο Instagram;

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή όλων των Insta DM σας επιλέγοντάς τα ταυτόχρονα και πατώντας στο Unsend. Διαβάστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε λεπτομερώς αυτήν τη μέθοδο.

Πώς διαγράφετε όλα τα μηνύματα και στις δύο πλευρές;

Για να διαγράψετε όλα τα μηνύματα και στις δύο πλευρές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

Σημείωση: Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης για μια συνομιλία, εσείς και το άτομο πρέπει να ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στο Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Messenger από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο συν από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία > όνομα χρήστη από το επάνω μέρος της συνομιλίας.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για τη λειτουργία Vanish. Καθώς η λειτουργία εξαφάνισης είναι ενεργοποιημένη, το άλλο άτομο που συμμετέχει στη συνομιλία θα ειδοποιηθεί.

Έτσι διαγράφετε όλα τα μηνύματα και στις δύο πλευρές του Instagram.

Η λειτουργία εξαφάνισης διαγράφει μηνύματα και στις δύο πλευρές;

Ναι, η λειτουργία εξαφάνισης διαγράφει μηνύματα και στις δύο πλευρές. Η λειτουργία εξαφάνισης μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο εάν ακολουθείτε ο ένας τον άλλον σε αυτήν την πλατφόρμα. Μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξαφάνισης, όλα τα μηνύματα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και άλλο περιεχόμενο αφαιρούνται αυτόματα. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί μόνο με προσωπικά μηνύματα DM και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ομαδικές συνομιλίες.

  Πώς να προσθέσετε ένα GIF στην ιστορία σας στο Instagram

Πώς ξέρετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί τη λειτουργία εξαφάνισης;

Η οθόνη γίνεται μαύρη όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία εξαφάνισης. Επίσης, ένα σωρό shush emoji πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης. Καθώς η λειτουργία εξαφάνισης είναι ενεργοποιημένη, το άλλο άτομο που συμμετέχει στη συνομιλία θα ειδοποιηθεί. Δεν θα μπορείτε να αντιγράψετε, να αποθηκεύσετε, να στιγμιότυπα οθόνης ή να προωθήσετε μηνύματα που εξαφανίζονται. Έτσι μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί τη λειτουργία εξαφάνισης.

Η λειτουργία εξαφάνισης διαγράφει όλα τα προηγούμενα μηνύματα;

Ναι, η λειτουργία εξαφάνισης διαγράφει όλα τα προηγούμενα μηνύματα όταν κάποιος αποχωρεί από τη συνομιλία ή η λειτουργία εξαφάνισης είναι απενεργοποιημένη, αλλά διαγράφονται μόνο τα μηνύματα που διαβάζονται.

Πότε διαγράφετε μηνύματα στο Instagram το ξέρει ο άλλος;

Όχι, το άλλο άτομο δεν θα έχει καν ιδέα όταν διαγράφετε μηνύματα στο Instagram. Τα μηνύματα που διαγράφετε στον λογαριασμό σας διαγράφονται μόνο από την πλευρά σας και αυτά τα μηνύματα θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στα εισερχόμενά τους. Η διαγραφή μηνυμάτων στο Instagram είναι μια μονόδρομη διαδικασία. Και μόλις διαγραφεί, δεν μπορείτε να τα επαναφέρετε στα εισερχόμενά σας. Αλλά μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη των μηνυμάτων από τα δεδομένα του λογαριασμού σας, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων.

Θα ξέρει ο άλλος εάν διαγράψετε μια συνομιλία στο Instagram;

Όχι, ο άλλος δεν θα ξέρει αν διαγράψετε μια συνομιλία στο Instagram. Οποιαδήποτε συνομιλία στο Instagram που διαγράφετε διαγράφεται μόνο από την πλευρά σας και θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στα εισερχόμενα του ατόμου.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψετε οριστικά μια συνομιλία στο Instagram;

Όταν διαγράφετε οριστικά μια συνομιλία στο Instagram, αφαιρείται από τα εισερχόμενά σας και δεν θα μπορείτε πλέον να τη βλέπετε. Αλλά ο παραλήπτης που συμμετέχει σε αυτές τις συνομιλίες μπορεί να διαβάσει τα μηνύματα ακόμα κι αν έχει διαγραφεί από την πλευρά σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να διαγράφετε μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.