Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram

Η ανταλλαγή μηνυμάτων, στις μέρες μας, έχει τα προνόμιά της. Είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος επικοινωνίας και διευκολύνει τους ανθρώπους να μεταφέρουν πληροφορίες, συναισθήματα και σκέψεις σε άλλους ανθρώπους με λίγες μόνο λέξεις ταυτόχρονα. Με την ανταλλαγή μηνυμάτων, μπορεί να υπάρχουν ορισμένες συμβουλές και κόλπα που μπορεί να μην γνωρίζετε σε διάφορες εφαρμογές όπως το Instagram, το iMessage, το Messenger κ.λπ. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας δείξει πώς μπορείτε να επισημάνετε τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram με τα ακριβή βήματα για τη βοήθειά σας.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς μπορείτε εύκολα να διαβάσετε μεμονωμένες ή πολλαπλές συνομιλίες στην εφαρμογή Instagram. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε τα πάντα λεπτομερώς.

  Πώς να διαγράψετε όλα τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram

Τι κάνει η επισήμανση ως μη αναγνωσμένη;

Η δυνατότητα επισήμανσης ως μη αναγνωσμένων σάς επιτρέπει να επισημάνετε ορισμένα κείμενα ως μη αναγνωσμένα. Σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε και να ελέγξετε ποια μηνύματα πρόκειται να διαβαστούν αργότερα. Η επισήμανση κειμένων ως μη αναγνωσμένων το επισημαίνει μόνο για εσάς, αλλά ο άλλος χρήστης μπορεί να δει ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά του.

Πώς μπορώ να μη διαβάσω ένα μήνυμα;

Η μη αναγνωσμένη λειτουργία στο Instagram είναι δυνατή μόνο εάν έχετε λογαριασμό Professional. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε πώς να διαβάζετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram:

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται στην έκδοση Android της εφαρμογής Instagram.

  Μπορείτε να δείτε ποιος είδε τους τροχούς σας στο Instagram; Οχι!

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Messanger από πάνω δεξιά, όπως φαίνεται.

2. Στην ενότητα Κύριο DM, πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένη.

3. Πατήστε Επισήμανση ως μη αναγνωσμένου, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Θα εμφανιστεί μια μπλε κουκκίδα στη συνομιλία που επισημάνατε ως μη αναγνωσμένη.

Πώς επισημαίνω τα μηνύματα κειμένου ως αναγνωσμένα;

Για να επισημάνετε απλώς τα μηνύματα ως αναγνωσμένα, πρέπει να ανοίξετε το επιθυμητό παράθυρο συνομιλίας και θα εμφανιστεί αυτόματα στον άλλο χρήστη. Σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το μήνυμά τους.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram;

Για να επισημάνετε μηνύματα ως μη αναγνωσμένα στο Instagram, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν Επαγγελματικό λογαριασμό, καθώς αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για δημιουργούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς. Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή

2. Πατήστε στο εικονίδιο Messanger > Εικονίδιο Hamburger, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Επιλέξτε τις επιθυμητές συνομιλίες που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένες και πατήστε Περισσότερα από το κάτω μέρος.

4. Πατήστε Επισήμανση ως μη αναγνωσμένου.

5. Μια μπλε κουκκίδα θα εμφανιστεί στις συνομιλίες που επισημαίνετε ως μη αναγνωσμένες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram.

Υπάρχει τρόπος να επισημάνετε τα iMessages ως μη αναγνωσμένα;

Όχι, δεν υπάρχει μέθοδος επισήμανσης των iMessages ως μη αναγνωσμένων αυτήν τη στιγμή. Αλλά με τις νέες ενημερώσεις iOS, μπορούμε να περιμένουμε αυτήν τη δυνατότητα σε κάθε συσκευή iOS.

Πώς βρίσκετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο iPhone;

Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο iPhone σας:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα.

2. Μια μπλε κουκκίδα στην αριστερή πλευρά των μηνυμάτων σημαίνει ότι αυτά τα μηνύματα δεν είναι αναγνωσμένα.

Πώς επισημαίνετε ένα μήνυμα κειμένου στο iPhone;

Δεν μπορείτε να επισημάνετε ένα μήνυμα κειμένου σε ένα iPhone, καθώς αυτή η δυνατότητα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε καμία συσκευή iPhone.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να διαβάζετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω για να τις διαβάσουμε.