Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρούνται γενικά ως ένας τρόπος να μοιραστείτε κάτι, οτιδήποτε, με πολλούς ανθρώπους. Κάθε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει τον δικό της τρόπο κοινής χρήσης, αλλά το κοινό τους είναι ότι δημιουργείτε το κοινό σας μέσω φίλων ή οπαδών. Το Instagram δεν είναι διαφορετικό. δημιουργείτε τους οπαδούς σας και, ομοίως, ακολουθείτε λογαριασμούς που σας ενδιαφέρουν. Όπως συμβαίνει με κάθε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι λογαριασμοί που ακολουθείτε δεν δημοσιεύουν πάντα περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Μερικές φορές, θα δημοσιεύουν για ένα θέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που θα γεμίζει τη ροή σας και γι’ αυτό το Instagram έχει προσθέσει μια λειτουργία στο σίγαση λογαριασμού Instagram.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Η σίγαση ενός λογαριασμού Instagram ισοδυναμεί με το να μην ακολουθείτε κάποιον στο Facebook. Εξακολουθείτε να παραμένετε φίλοι με το άτομο, αλλά δεν βλέπετε πλέον αναρτήσεις από αυτό στη ροή της αρχικής σας ροής. Το άτομο δεν γνωρίζει ότι έχει τεθεί σε σίγαση. Το Twitter έχει μια παρόμοια δυνατότητα σίγασης.

Σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που σιγά σιγά διατίθεται στους χρήστες. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε χρήστες iOS όσο και σε Android. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram είναι ενημερωμένη και θα πρέπει να εμφανιστεί σύντομα εάν δεν έχει ήδη κυκλοφορήσει για τον λογαριασμό σας.

Για να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram, ανοίξτε την εφαρμογή και πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή της αρχικής σελίδας σας. Όταν δείτε μια ανάρτηση από έναν λογαριασμό που θέλετε να θέσετε σε σίγαση, πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

  Πώς να αποκλείσετε απευθείας μηνύματα στο Instagram

Στο μενού που ανοίγει, πατήστε την επιλογή «Σίγαση». Μπορείτε να κάνετε σίγαση αναρτήσεων ή αναρτήσεων και ιστορίας για τον λογαριασμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram μεταβαίνοντας στον λογαριασμό και πατώντας το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά. Θα ανοίξει ένα μενού με μια επιλογή Σίγασης.

Για να καταργήσετε τη σίγαση ενός λογαριασμού, επισκεφτείτε τη σελίδα του λογαριασμού και πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά. Για έναν λογαριασμό σε σίγαση, το μενού που ανοίγει θα έχει μια επιλογή κατάργησης σίγασης. Πατήστε το και οι αναρτήσεις από τον λογαριασμό θα αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά στην αρχική σας ροή.

  Πώς να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας στο Instagram

Όπως και οι επιλογές σίγασης σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο χρήστης που κάνετε σίγαση δεν θα γνωρίζει ότι τους έχετε θέσει σε σίγαση. Ομοίως, όταν καταργείτε τη σίγαση ενός χρήστη, δεν θα το γνωρίζει. Η σίγαση δεν είναι τίποτα σαν τον αποκλεισμό ενός χρήστη. Όταν κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού, αποκλείετε μόνο τις αναρτήσεις του από το να εμφανίζονται στη ροή σας. Ο λογαριασμός, εάν σας ακολουθεί, θα εξακολουθεί να βλέπει όλες τις αναρτήσεις σας και όλα όσα δημοσιεύετε στην ιστορία σας. Εάν ένας χρήστης σας κάνει σίγαση, ούτε εσείς θα το ξέρετε.