Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ από το Netflix

Όλοι γνωρίζουν ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλά προφίλ σε έναν μόνο λογαριασμό στο Netflix. Διάφορες τιμές και επιλογές επιτρέπουν την ταυτόχρονη ή ξεχωριστή χρήση των προφίλ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα προφίλ στο Netflix κανόνα! Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθούν.

Ωστόσο, η διαγραφή προφίλ δεν είναι ένα θέμα που συζητείται συχνά με το Netflix. Είναι ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται σπάνια και μακράν λιγότερο εμφανές. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα προφίλ από τον λογαριασμό σας στο Netflix χρησιμοποιώντας ένα smartphone, ένα tablet ή έναν υπολογιστή.

Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix από μια συσκευή iOS ή Android

Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα πάντα σε μια μικρή οθόνη. Είτε παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Netflix είτε έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις για ευκολία στη χρήση, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαγραφή προφίλ στο τηλέφωνο/tablet σας.

iOS

Η κατάργηση ενός προφίλ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS είναι στην πραγματικότητα απίστευτα απλή. Ενώ δεν μπορείτε να ορίσετε γονικούς ελέγχους ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον λογαριασμό σας, μπορείτε να διαγράψετε ένα προφίλ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix και ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταργήσετε ένα προφίλ στο iPhone ή το iPad σας:

  • Από την κύρια οθόνη που εμφανίζεται όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το Netflix, υπάρχει η επιλογή Επεξεργασία. Πατήστε πάνω του και θα εμφανιστούν εικονίδια με μολύβι στα προφίλ σας.
  • Μόλις εμφανιστεί το εικονίδιο με το μολύβι, μπορείτε να πατήσετε στο προφίλ για να προχωρήσετε προς τα εμπρός για να το διαγράψετε.
  • Πατήστε στο προφίλ που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε Διαγραφή.
  • Εάν πατήσετε Διαγραφή, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτά εάν θέλετε να διαγράψετε το Προφίλ. Όταν είναι έτοιμο, επιβεβαιώστε και το προφίλ μαζί με όλο το περιεχόμενό του θα φύγουν από τον λογαριασμό σας στο Netflix.
  •   Πώς να βρείτε retweet προσφοράς ενός tweet

    Android

    Εάν είστε κάτοχος τηλεφώνου/tablet Android, θα χαρείτε να ακούσετε ότι μπορείτε να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix μέσω της εφαρμογής Netflix για Android. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του προγράμματος περιήγησης μεταβαίνοντας στη λειτουργία επιφάνειας εργασίας. Αλλά η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ πιο γρήγορη, ακόμα κι αν πρέπει να την κατεβάσετε.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας Android και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Διαχείριση προφίλ που βρίσκονται κάτω από τα προφίλ σας.
  • Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να διαγράψετε.
  • Πατήστε Διαγραφή προφίλ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε.
  • Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix από υπολογιστή ή Mac

    Είτε παρακολουθείτε είτε όχι το Netflix χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή/Mac σας, είναι απολύτως δυνατό να διαγράψετε ένα προφίλ από αυτές τις δύο πλατφόρμες.

    Πρώτα απ ‘όλα, ανεξάρτητα από το αν είστε χρήστης Mac ή PC, η μέθοδος είναι πανομοιότυπη. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θα έχετε πρόσβαση σε μια εφαρμογή Netflix που είναι ειδικά για macOS ή Windows. Θα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε για να διαγράψετε το επιθυμητό προφίλ.

    Εάν είστε έτοιμοι να διαγράψετε ένα προφίλ στο Netflix, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Κατευθυνθείτε προς το Ιστοσελίδα Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στο Manage Profiles.
  • Κάντε κλικ στο προφίλ που θέλετε να διαγράψετε.
  • Κάντε κλικ στο Διαγραφή προφίλ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε.
  • Πώς να διαγράψετε ένα προφίλ Netflix από συσκευή ροής ή Smart TV

    Πολλοί (αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία) χρηστών του Netflix έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο Netflix χρησιμοποιώντας συσκευές ροής και έξυπνες τηλεοράσεις. Ας το παραδεχτούμε; αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το εκτενές περιεχόμενο που έχει να προσφέρει το Netflix. Επομένως, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε ένα προφίλ και από τη συσκευή ροής/τηλεόραση. Ευτυχώς, αυτό έχει γίνει πολύ απλό, επομένως δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ή τη συσκευή smartphone/tablet σας.

    Αν και οι μέθοδοι διαγραφής προφίλ διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη συσκευή ροής ή την τηλεόραση που διαθέτετε, όλα είναι αρκετά απλά. Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς να το κάνετε σε Roku ή Apple TV. Τα πράγματα θα πρέπει να είναι πολύ παρόμοια με τις περισσότερες συσκευές ροής και έξυπνες τηλεοράσεις.

      Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ώρας ύπνου με βάση το πότε πρέπει να ξυπνήσετε
  • Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριό σας, επισημάνετε το προφίλ που θέλετε να διαγράψετε, το βέλος προς τα κάτω για να επισημάνετε το εικονίδιο με το μολύβι για επεξεργασία.
  • Πατήστε το κάτω βέλος μέχρι να επισημανθεί η Διαγραφή προφίλ και κάντε κλικ σε αυτό.
  • Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Ακολουθούν ορισμένες περισσότερες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας στο Netflix.

    Διαγράφονται οριστικά το προφίλ και οι αντίστοιχες πληροφορίες;

    Ναι, αν τύχει να διαγράψετε ένα προφίλ στο Netflix, διαγράφονται όλες οι πληροφορίες που το αφορούν. Αυτό περιλαμβάνει αγαπημένες εκπομπές, προτιμήσεις κ.λπ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Netflix και να ρωτήσετε εάν θα μπορούσε να επαναφέρει το διαγραμμένο προφίλ σας, αλλά ενδέχεται να μην είναι σε θέση να το κάνει.

    Ωστόσο, εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας και δεν ακυρώσετε τη διαγραφή για τους επόμενους δέκα μήνες, όλες οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ σας, θα διαγραφούν οριστικά. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες νωρίτερα, ζητώντας τις μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

    Δεν με αφήνει να διαγράψω ένα από τα προφίλ μου στο Netflix. τι συμβαίνει?

    Όταν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο Netflix, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι δίπλα του δημιουργήθηκε ένα προφίλ. Αυτό είναι το κύριο προφίλ του λογαριασμού σας που δεν μπορεί να διαγραφεί. Μπορείτε να το μετονομάσετε, να αλλάξετε τη γλώσσα σε αυτό, να επεξεργαστείτε αξιολογήσεις ωριμότητας και να κάνετε άλλες τροποποιήσεις, αλλά δεν θα μπορέσετε ποτέ να το διαγράψετε. Η συμβουλή μας είναι, μετονομάστε το και αλλάξτε τις ρυθμίσεις του.

    Εάν το κύριο προφίλ είναι το μόνο που απομένει στον λογαριασμό σας και θέλετε να το διαγράψετε εντελώς, θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να διαγράψετε ξεχωριστά προφίλ για να το αφαιρέσετε εντελώς.

    Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή ενός προγράμματος περιήγησης. Σε κάθε περίπτωση, η αρχή είναι η ίδια.

      Πώς να αποκλείσετε το Red Shell στον υπολογιστή ή στο Mac σας

    Για να το κάνετε αυτό, πρώτα, πρέπει να ακυρώσετε την τρέχουσα συνδρομή σας.

    1. Μεταβείτε στο εικονίδιο προφίλ στο Netflix.com, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

    2. Επιλέξτε Λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού.

    3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής. Επιβεβαιώστε επιλέγοντας Τέλος ακύρωσης. Αφήστε το εκεί για δέκα επιπλέον μήνες και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Εάν βιάζεστε, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στείλτε ένα αίτημα στο [email protected].

    Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάθε ένα από τα προφίλ σας θα διαγραφεί οριστικά.

    Η διαγραφή προφίλ θα μπερδέψει τον λογαριασμό μου;

    Το μόνο πράγμα που κάνει η διαγραφή ενός προφίλ είναι να διαγράψετε αυτό το προφίλ. Ναι, αυτό περιλαμβάνει όλες τις εξατομικεύσεις και τις προσωπικές ρυθμίσεις. Ωστόσο, καμία διαγραφή προφίλ δεν μπορεί να χαλάσει τον λογαριασμό σας στο Netflix. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ένα μόνο κύριο προφίλ που δεν μπορεί να διαγραφεί χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω. Ο μόνος τρόπος για να το διαγράψετε είναι μέσω της διαδικασίας διαγραφής λογαριασμού.

    Έτσι, μπορείτε να προχωρήσετε και να αφαιρέσετε τυχόν προφίλ που δεν χρειάζεστε πλέον χωρίς να ανησυχείτε. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ οποιαδήποτε στιγμή κατά τη χρήση του Netflix.

    Πόσα προφίλ μπορώ να προσθέσω;

    Μπορείτε να προσθέσετε έως και πέντε προφίλ στο Netflix, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε μια συσκευή που δημιουργήθηκε το 2013 ή πιο πρόσφατα. Αυτά είναι με πόσα προφίλ μπορεί να λειτουργήσει ένας λογαριασμός Netflix. Ωστόσο, ανάλογα με τη συνδρομή σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα το Netflix σε περισσότερες οθόνες ανά προφίλ.

    Με τη βασική συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε μία οθόνη ανά προφίλ. Στην τυπική συνδρομή, ο αριθμός των διαφορετικών οθονών είναι δύο. Τέλος, στη συνδρομή Premium, επιτρέπεται να παρακολουθείτε το Netflix σε τέσσερις διαφορετικές οθόνες ανά προφίλ.

    Διαγραφή προφίλ Netflix

    Η διαγραφή προφίλ Netflix είναι ένα αρκετά απλό και απλό πράγμα. Ωστόσο, παρόλο που μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο προφίλ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS, δεν θα μπορείτε να αφαιρέσετε προφίλ σε αυτό. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε στο iOS είναι να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπου Netflix. Σε συσκευές Android, υπολογιστές, Mac, συσκευές ροής και έξυπνες τηλεοράσεις, η αφαίρεση προφίλ είναι απολύτως δυνατή και πολύ εύκολη.

    Καταφέρατε να αφαιρέσετε το προφίλ που θέλατε; Το βρήκατε απλό και απλό; Έχετε, ίσως, επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τη διαγραφή λογαριασμού και προφίλ στο Netflix; Παρακαλώ, μη διστάσετε να απομακρυνθείτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση, να προσθέσετε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε ή να παρέχετε στην κοινότητά μας μερικές καταπληκτικές συμβουλές που μπορεί να έχουμε χάσει.