Πώς να δημοσιεύετε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας στο Instagram

Το Instagram αυξάνεται σε δημοτικότητα από το ντεμπούτο του το 2010 και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Οι χρήστες τείνουν να λατρεύουν την εστίαση του Instagram στην επικοινωνία μέσω εικόνων και βίντεο. Για να μην αναφέρουμε, η εφαρμογή είναι τέλεια βελτιστοποιημένη για κινητές συσκευές, καθιστώντας την την τέλεια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για τη σημερινή εποχή της τεχνολογίας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Το Instagram πρόσθεσε σταδιακά πρόσθετες λειτουργίες καθώς οι χρήστες απαιτούν όλο και περισσότερους τρόπους επικοινωνίας με φίλους και οπαδούς. Ωστόσο, το Instagram συνεχίζει να θέτει περιορισμούς σε αυτές τις ίδιες λειτουργίες, απαιτώντας από τους χρήστες να περάσουν μέσα από κρίκους για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η διάρκεια των βίντεο Instagram

Με την έλευση των βίντεο Instagram, οι χρήστες μπορούν να τραβούν βίντεο, να τα κοινοποιούν στον λογαριασμό τους ή μέσω απευθείας μηνύματος και να τα δημοσιεύουν στο Story τους. Ωστόσο, αυτά τα βίντεο έρχονται με χρονικά όρια.

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν βίντεο μεταξύ 3 δευτερολέπτων και ενός λεπτού στη ροή τους στο Instagram. Οι ιστορίες Instagram (τα πιο μόνιμα βίντεο που εμφανίζονται στο προφίλ σας) μπορούν να διαρκέσουν για 15 δευτερόλεπτα. Τα ζωντανά βίντεο και τα βίντεο “IGTV” μπορούν να διαρκέσουν έως και 60 λεπτά. να διαρκέσει είτε για 15 είτε για 30 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν θέλετε να μοιραστείτε κάτι που δεν ταιριάζει σε αυτούς τους χρονικούς περιορισμούς.

Πώς μπορείτε λοιπόν να παρακάμψετε την περιορισμένη λειτουργικότητα του Instagram για να δημοσιεύσετε μεγαλύτερα βίντεο; Υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να ανεβάζετε τα μεγαλύτερα βίντεό σας στο Instagram όπου ανήκουν!

Χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε πώς να δημοσιεύουμε μεγαλύτερα βίντεο στο Instagram.

Μέθοδος 1: Πολλαπλά κλιπ

Ο πιο απλός τρόπος για να το ξεπεράσετε αυτό είναι απλώς να δημοσιεύσετε το βίντεό σας σταδιακά.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

Επιλέξτε την επιλογή «Επιλογή πολλαπλών».

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα βίντεο 1 λεπτού που θα θέλατε να προσθέσετε στην ιστορία σας στο Instagram, αλλά δεν μπορείτε, επειδή οι ιστορίες Instagram σάς επιτρέπουν να δημοσιεύετε μόνο βίντεο 15 δευτερολέπτων.

Όταν επιλέξετε αυτό το βίντεο για κοινή χρήση, θα περικοπεί αυτόματα στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα. Αν δεν θέλετε να καταστρέψετε το βίντεό σας, θα πρέπει να κάνετε μια μικρή επεξεργασία πριν το ανεβάσετε στις Ιστορίες.

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του τηλεφώνου σας για να περικόψετε το βίντεο σε βήματα των 15 δευτερολέπτων. Σύντομα θα περικόψετε το βίντεό σας διάρκειας 1 λεπτού σε τέσσερα κλιπ διάρκειας 15 δευτερολέπτων, τα οποία μπορείτε να ανεβάσετε εύκολα στο Instagram.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να μοιραστείτε αυτήν τη σειρά κλιπ στο Instagram. Κάντε το με τον παλιομοδίτικο τρόπο αντί να μεταβείτε απευθείας στις Ιστορίες για να βεβαιωθείτε ότι τα κλιπ έχουν τη σωστή σειρά. Δείτε πώς μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα κλιπ στο Instagram:

Πατήστε το + για να προσθέσετε εικόνες και βίντεο από το ρολό της κάμερας.

Πατήστε στην επιλογή για να προσθέσετε πολλά κομμάτια περιεχομένου μαζί.

Επιλέξτε τα κλιπ που θέλετε με τη σειρά.

Πατήστε Επόμενο.

Επεξεργαστείτε τα κλιπ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και πατήστε Επόμενο.

Προσθέστε λεζάντα και τοποθεσία.

Πατήστε Κοινή χρήση.

Αυτό θα κοινοποιήσει το βίντεο στην κανονική ροή σας στο Instagram και από εκεί, θα μπορεί να κοινοποιηθεί στο Story σας. Αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό, επειδή η ροή σας μπορεί να δημοσιεύει ολόκληρο το λεπτό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επεξεργαστείτε και να ενώσετε τα βίντεο κλιπ εάν παρακάμψετε τη ροή και μοιραστείτε απευθείας στην ιστορία σας.

Όταν κάποιος πάει να δει την Ιστορία σας, θα τον δει να εκτελείται με τη σειρά που τον δημοσιεύσατε. Δεν θα είναι απολύτως απρόσκοπτη, αλλά θα είναι κοντά στην αφήγηση που θέλατε. Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε τη σειρά των κλιπ εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποια αυτοσχέδια επεξεργασία βίντεο Instagram.

Μέθοδος δεύτερη: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή

Η παραπάνω μέθοδος ακούγεται λίγο τρομακτική και δυσκίνητη; Αν ναι, υπάρχουν πολλές εφαρμογές στην αγορά που θα κάνουν το ίδιο πράγμα. μόνο που σε διευκολύνουν πολύ.

Continual για το Instagram για iPhone

Εάν είστε χρήστης iPhone, σκεφτείτε να πληρώσετε 7,99 $ Συνέχεια για το Instagram. Αυτή η εφαρμογή περικόπτει αυτόματα τα μεγαλύτερα βίντεό σας σε προσαυξήσεις 15 δευτερολέπτων για κοινή χρήση στην Ιστορία σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε τα κλιπ μαζί ή μεμονωμένα.

  Γνωρίζει το Instagram εάν αγοράζω ακόλουθους; Θα αποκλείσουν τον λογαριασμό σας;

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να κόψετε και να ανεβάσετε μεγάλα βίντεο στο Instagram, δεν είναι πιο εύκολο από αυτό.

StorySplitter για iPhone

Ίσως τα 7,99 $ είναι λίγο υπερβολικά για να μοιραστείτε μερικά μεγαλύτερα βίντεο. Εάν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε την τιμή για την προηγούμενη εφαρμογή, Το StorySplitter είναι δωρεάν για χρήστες iOS (.99 για την premium έκδοση). Κάνει ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, χωρίζοντας τα βίντεο σε κλιπ 15 δευτερολέπτων.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Continual για το Instagram, δεν σας επιτρέπει να δημοσιεύετε βίντεο σε οριζόντια μορφή και, εκτός αν ξεκινήσετε για την έκδοση premium, θα υδατογραφήσει τις εικόνες σας. Ωστόσο, για μια δωρεάν εφαρμογή, θα πρέπει να ολοκληρώσει τη δουλειά.

CutStory για iPhone

Τέλος, υπάρχει CutStory για iOS. Αυτό μοιάζει πολύ με το Story Splitter. μόνο που δεν προορίζεται μόνο για το Instagram. Το CutStory σάς επιτρέπει να προετοιμάζετε και να δημοσιεύετε βίντεο στο Facebook και στο WhatsApp. Με το CutStory, μπορείτε να περικόψετε αυτόματα το βίντεό σας στο σωστό μέγεθος κλιπ για την εφαρμογή που έχετε επιλέξει ή να το κόψετε σε όποιο μήκος θέλετε.

Story Cutter – Android

Δεν είστε χρήστης iPhone; Δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές για Android που διευκολύνουν την περικοπή των βίντεό σας για το Instagram.

Το Story Cutter είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που σας επιτρέπει να κόβετε βίντεο σε οποιοδήποτε μήκος κλιπ θέλετε. Βασικά, καθορίζετε το μήκος του τμήματος και η εφαρμογή κόβει το βίντεο για εσάς. Αυτό το καθιστά ιδανικό για περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το Instagram, καθώς όλες έχουν τους δικούς τους περιορισμούς μήκους.

Τρίτη μέθοδος: Μεταβείτε ζωντανά

Το ένα σημαντικό μειονέκτημα των δύο μεθόδων που αναφέρονται παραπάνω είναι ότι τα βίντεό σας δεν θα είναι απρόσκοπτα. Αν και τα Instagram Stories θα τα αναπαράγουν με τη σειρά αυτόματα, μπορεί να εμφανιστούν ελαφρώς σπασμωδικά όταν τελειώνει ένα κλιπ και ξεκινά ένα άλλο. Εάν θέλετε το βίντεό σας να είναι ολόκληρο, δοκιμάστε να το κάνετε πρώτα ζωντανά.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram στο Chrome για την επιφάνεια εργασίας

Τα ζωντανά βίντεο του Instagram μπορεί να έχουν διάρκεια έως και μία ώρα. Και με πρόσφατες ενημερώσεις, μπορούν να αναρτηθούν στο Story σας, όπου είναι ορατές για 24 ώρες. Φυσικά, αυτό δεν θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε το βίντεο στην κανονική σας συλλογή στο Instagram. Μπορεί να κοινοποιηθεί στις Ιστορίες μόνο αφού ολοκληρωθεί. Ωστόσο, είναι καλύτερο από το τίποτα και μπορείτε πάντα να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνο ή στην επιφάνεια εργασίας σας για μελλοντική επεξεργασία.

Εάν έχετε την εφαρμογή IGTV (διατίθεται δωρεάν στο App Store και Google Play Store) μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βίντεο 60 λεπτών. Λάβετε υπόψη ότι η ροή ειδήσεων σας θα εμφανίζει μόνο μια σύντομη προεπισκόπηση των βίντεο IGTV σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτήν την ενότητα, έχουμε τις απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Μπορώ να βάλω έναν σύνδεσμο στο βίντεό μου;

Όταν δημιουργείτε μια ανάρτηση, μπορείτε πάντα να πείτε “Σύνδεσμος στο Bio” και να κατευθύνετε τους χρήστες στο κανάλι, τον ιστότοπό σας στο YouTube ή οπουδήποτε κοινοποιείται το βίντεό σας. Το Instagram δεν επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν συνδέσμους στις αναρτήσεις τους χάρη στο πρωτόκολλο αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Τι είναι οι τροχοί Instagram;

Το Instagram Reels είναι βίντεο κλιπ με την επιλογή να διαρκούν έως και 15 δευτερόλεπτα. Αυτά τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα και διασκεδαστικά κλιπ μπορούν να περιέχουν βίντεο ή εικόνες και οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν μουσική, αυτοκόλλητα και άλλα. Οι τροχοί του Instagram συχνά παρομοιάζονται με βίντεο TikTok.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να επεκταθεί η διάρκεια των κυλίνδρων πέρα ​​από το χρονικό όριο των 15 δευτερολέπτων. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε πολλά βίντεο στο Reel σας.

Εάν θέλετε να προσθέσετε πολλά βίντεο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ηχογραφήσετε ή να ανεβάσετε την πρώτη ενότητα του κλιπ σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μενού στα αριστερά και πατήστε Ευθυγράμμιση. Από αυτή τη νέα οθόνη, μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο, εφόσον δεν υπερβαίνει το χρονικό όριο.

Τελικές σκέψεις

Το Instagram είναι απίστευτα δημοφιλές για κάποιο λόγο — είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη λήψη και την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο με τους ακόλουθούς σας. Ωστόσο, όταν θέλετε να ανεβάσετε ένα βίντεο μεγαλύτερο από ένα λεπτό, οι χρονικοί περιορισμοί του Instagram μπορεί να είναι απογοητευτικοί.

Εάν πρέπει να δημοσιεύσετε το βίντεό σας στη ροή σας στο Instagram, είναι καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο και να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό. Το να συσκευάσετε ένα συναρπαστικό, υψηλής ποιότητας και συναρπαστικό βίντεο σε 15 δευτερόλεπτα δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σίγουρα δυνατό.