Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram στο Chrome για την επιφάνεια εργασίας


Το Instagram παρουσίασε τα stories πριν από λίγες μέρες. Είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει ληφθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου από το Snapchat που επιτρέπει στους χρήστες να λένε ιστορίες μέσω πολλών φωτογραφιών ή βίντεο. Όπως και η δυνατότητα στο Snapchat, αυτές οι ιστορίες εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Οι χρήστες μπορούν να δουν ιστορίες μέσα από την εφαρμογή Instagram. Οι διαθέσιμες ιστορίες εμφανίζονται στην κορυφή. Η διεπαφή ιστού για το Instagram δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για να υποστηρίζει ιστορίες και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, το Chrome IG Story είναι μια επέκταση του Chrome που το καθιστά δυνατό. Προσθέτει διαθέσιμες ιστορίες στο επάνω μέρος της ροής σας όπως ακριβώς στην εφαρμογή και σας επιτρέπει να τις παίξετε και να τις κατεβάσετε.

  Πώς να περιηγηθείτε στο Chrome στο iPhone σας χρησιμοποιώντας χειρονομίες ολίσθησης

Εγκαταστήστε το Chrome IG Story και επισκεφτείτε το Instagram στο Chrome. Θα δείτε κουμπιά προφίλ για όλους τους χρήστες που έχουν δημοσιεύσει ιστορίες. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά για να δείτε τη διαθέσιμη ιστορία.

Η ιστορία δεν αναπαράγεται αυτόματα όπως συμβαίνει στην εφαρμογή Instagram. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά αριστερού/δεξιού βέλους για να μεταβείτε στην επόμενη/προηγούμενη εικόνα. Η επέκταση σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε εικόνες σε μια ιστορία μέσω μιας επιλογής στο μενού περιβάλλοντος που κάνετε δεξί κλικ.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για λήψη ολόκληρης ιστορίας. Κάντε δεξί κλικ σε ένα προφίλ που έχει μια διαθέσιμη ιστορία και θα δείτε μια επιλογή “Λήψη ιστορίας” στο μενού περιβάλλοντος. Αυτό θα κάνει λήψη όλων των εικόνων στην ιστορία στην επιφάνεια εργασίας σας. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η λήψη αυτών των ιστοριών είναι πιθανότατα παραβίαση της πολιτικής χρήστη του Instagram και ότι εάν τα άτομα που ακολουθείτε έχουν διαθέσει περιεχόμενο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να προσπαθήσετε και να το σεβαστείτε.

  3 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τοπικά αρχεία

Το Chrome IG Story δεν σας επιτρέπει να συνθέτετε ιστορίες από την επιφάνεια εργασίας και δεδομένου του πόσο περίπλοκο είναι αυτό, μπορεί να μην είναι κάτι που μπορεί να κάνει μια απλή επέκταση προγράμματος περιήγησης. Ελπίζουμε ότι το Instagram θα προσθέσει τη δυνατότητα προβολής ιστοριών στη διεπαφή ιστού του, αλλά η διεπαφή συχνά καθυστερεί εξαιρετικά να λαμβάνει ενημερώσεις. Μπορεί να περιμένεις λίγο. Είναι πολύ απίθανο να προστεθεί ποτέ η δυνατότητα δημιουργίας και κοινής χρήσης ιστοριών, δεδομένου ότι δεν μπορείτε ακόμα να δημοσιεύσετε φωτογραφίες στο Instagram από τη διεπαφή ιστού.

Εγκαταστήστε το Chrome IG Story από το Chrome Web Store

  Το Chrome OS κατακερματίζεται (και αυτή τη φορά φταίει η Google)